|
|
| נשלח ב-25/3/2010 21:52 |
|
| |
אתה יכול להציע את עצמך אתה עשית את שלך אתה לא אמור לחשוב מחשבות אולי זה משמיים אם היא תרצה אז למה לא? ואם לא, אז לא!משמיים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2010 01:13 |
|
| |
ראשית תברר שהיא עדיין פנויה... אני אישית נפגשתי עם בחורה 3 פגישות והורדתי, ולאחר שנה החזרתי את זה לפגישה נוספת. אני סתם בדעה לא להסתכל על פגישות בתור דבר בעל משקל כ"כ גדול. נכון, לא יוצאים סתם עם בחורה, וזה לא הגון וישר לגרום לבחורה (או לבחור) לחיות באיזה אשליה, או סתם אפי' באיזה סערת רגשות קטנה. אבל אני סבור שצריך טיפטיפה להתבגר. יש לך בחורה שאתה חושב שיש לזה סיכוי, קדימה, תברר שהיא פנויה, וטלפון לשדכן, ולא קרה שום דבר. בנוגע למה אתה עושה, ומה אתה מסביר. האמת שאני כשחזרתי, לא הסברתי כלום, ובטבעיות (באמת בטבעיות) שאלתיה בתחילה הפגישה לפני כמה זמן נפגשנו בפעם הקודמת, ובזה נחתם מה שאולי היה איזה שבריר רגע של שבריר של אי נעימות. אני הורדתי אחרי פגישה אחת בלבד, אף שהמקובל בכה"ג, שאין מורידין אלא לאחר ב' פגישות, מפני העלבון.
תוכל להקדים לפני גישתך שוב, שאין זה מחייב שום דבר, ואין אתה מעונין אלא לבחון את הנושא מחדש.
תתפלל, וה' יצליח דרכך
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2010 03:04 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | ראשית תברר שהיא עדיין פנויה... אני אישית נפגשתי עם בחורה 3 פגישות והורדתי, ולאחר שנה החזרתי את זה לפגישה נוספת. אני סתם בדעה לא להסתכל על פגישות בתור דבר בעל משקל כ"כ גדול. נכון, לא יוצאים סתם עם בחורה, וזה לא הגון וישר לגרום לבחורה (או לבחור) לחיות באיזה אשליה, או סתם אפי' באיזה סערת רגשות קטנה. אבל אני סבור שצריך טיפטיפה להתבגר. יש לך בחורה שאתה חושב שיש לזה סיכוי, קדימה, תברר שהיא פנויה, וטלפון לשדכן, ולא קרה שום דבר. בנוגע למה אתה עושה, ומה אתה מסביר. האמת שאני כשחזרתי, לא הסברתי כלום, ובטבעיות (באמת בטבעיות) שאלתיה בתחילה הפגישה לפני כמה זמן נפגשנו בפעם הקודמת, ובזה נחתם מה שאולי היה איזה שבריר רגע של שבריר של אי נעימות. אני הורדתי אחרי פגישה אחת בלבד, אף שהמקובל בכה"ג, שאין מורידין אלא לאחר ב' פגישות, מפני העלבון.
תוכל להקדים לפני גישתך שוב, שאין זה מחייב שום דבר, ואין אתה מעונין אלא לבחון את הנושא מחדש.
תתפלל, וה' יצליח דרכך |
|
ואני לא שמעתי על כך..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2010 07:11 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | ראשית תברר שהיא עדיין פנויה... אני אישית נפגשתי עם בחורה 3 פגישות והורדתי, ולאחר שנה החזרתי את זה לפגישה נוספת. אני סתם בדעה לא להסתכל על פגישות בתור דבר בעל משקל כ"כ גדול. נכון, לא יוצאים סתם עם בחורה, וזה לא הגון וישר לגרום לבחורה (או לבחור) לחיות באיזה אשליה, או סתם אפי' באיזה סערת רגשות קטנה. אבל אני סבור שצריך טיפטיפה להתבגר. יש לך בחורה שאתה חושב שיש לזה סיכוי, קדימה, תברר שהיא פנויה, וטלפון לשדכן, ולא קרה שום דבר. בנוגע למה אתה עושה, ומה אתה מסביר. האמת שאני כשחזרתי, לא הסברתי כלום, ובטבעיות (באמת בטבעיות) שאלתיה בתחילה הפגישה לפני כמה זמן נפגשנו בפעם הקודמת, ובזה נחתם מה שאולי היה איזה שבריר רגע של שבריר של אי נעימות. אני הורדתי אחרי פגישה אחת בלבד, אף שהמקובל בכה"ג, שאין מורידין אלא לאחר ב' פגישות, מפני העלבון.
תתפלל, וה' יצליח דרכך
ואני לא שמעתי על כך..
|
|
גמאני לא. היו כאלה שהורדתי אחרי פגישה אחת וכן ההפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2010 10:03 |
|
| |
זה לא חוק בל יעבור, אבל ההגינות מורה שאם כבר נמצא לנכון לתת לעניין הזדמנות נוספת, שזו תהיה עם התייחסות רצינית של לפחות כמה פגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2010 10:10 |
|
| |
אף אני לא אמרתי שכל התקלות עם אדם ברחוב מחייבת פגישה נוספת. אבל במקום שנפגשו כבר כמה פגישות, והצד המוריד מבקש להחזיר, דבר זה מפתח תקוה מסוימת אצל הצד המורד, ואם שוב "מורידים" אותו אחר פגישה בודדת, הדבר יכול לגרום לפגיעה. וכמובן שאין כל המקרים שוים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2010 22:54 |
|
| |
לפי כמות הצפיות באשכול זה, (למרות שהוא רק 2 דפים), נראה שיש כאן רבים שרוצים לחזור לאיזה שידוך...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2010 15:32 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | | לפי כמות הצפיות באשכול זה, (למרות שהוא רק 2 דפים), נראה שיש כאן רבים שרוצים לחזור לאיזה שידוך... |
|
??????
מה זה קשור????
זה רק אומר שזה נושא מעניין!!
|
|
|
|
|