|
|
| נשלח ב-1/8/2012 17:04 |
|
| |
בא לי לשמוע אנשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 17:08 |
|
| |
יש עשרות תחנות רדיו תפתחי אחת מהם ותקשיבי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 17:09 |
|
| |
חוצמזה את קוראת ולא שומעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 18:46 |
|
| |
בהנחה ששמונה לא כאן, ואין צורך בעידוד... אני יכולה לומר את דעתי ודרכי, אני לא חושבת שיש איזשהי בושה במצב שלי כרגע, יתירה מזו - אני כ"כ מאמינה שזה מה שהכי טוב לי להיות בו עכשיו, שאני שמחה ומודה לה' שאני פה.. וכמובן זוכרת גם תמיד להתפלל ולזכות לחצי השני האמיתי בקרוב.... :) לא זוכרת שחשתי אי פעם בושה, אולי זה נובע מעודף הערכה עצמית וביטחון, אבל מאחר ואני לא אעשה מעשה שאני לא שלימה עימו, ונכון לעכשיו לא היה שידוך שירד ולא הייתי שלימה איתו, אז אינני חשה טיפת בושה במצבי... אני שמחה לעבור את הניסיון כמו שהוא מתוך אמונה גדולה ומתוך מטרה להגשים את עצמי כמו שאני... (מישו הבטיח פעם שכולם יתחתנו בגיל 20-24?? מאיפה הביטחון הזה שזה מה שטוב?) ולגבי התגובות של האנשים, מזמן למדתי לא לקחת רציני, אנשים בד"כ באים מתוך מטרה טובה שלא תמיד מתורגמת מילולית בצורה שמוציאה אותם טוב, אבל נו שוין,מה נעשה? אפשר גם לצחוק על זה ולהנות מזה... והכי חשוב, ללמוד מזה איך לא להגיב ואיך לא להתנהג ליד אנשים אחרים שחווים ניסיונות, לאוו דפקא בתחום השידוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2012 19:16 |
|
| |
לא שמונה אלא שנונה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 12:11 |
|
| |
למה להתבייש.. שיתבייש מי שגונב. לא גנבנו את הרווקות מאף אחד ובנימה קצת יותר רצינית, קצת פחות לחשוב איך אנשים חושבים עלינו בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2012 13:57 |
|
| |
לפעמים כועסת, עצובה, בוכה, לא מבינה אבל בהחלט אפעם לא הרגשתי בושה בזה.
ההיפך אני מרגישה שבי הקב"ה מכולם לעבור את הנסיון הקשה כי הוא יודע מי אני ומה הכוחות והיכולות (ואשקר אם אומר שאני לא מחכה שהוא יגמר בטוב בקרוב בע"ה)
אין מה להתבייש.
להתשדל להתעודד ולהאמין שזה מה' וברור שזה רק לטובה
בשורות טובות לכולנו בקרוב א-מ-ן!!! _________________
תוקן על ידי סיוןבשמחה ב- 02/08/2012 13:58:56
"מכיוון שהכל מאיתו יתברך בוודאי שהכל לטובה"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2012 16:24 |
|
| |
את לא כשלון בשום פרמטר, את רק נמצאת במצב שמחטיא לגמרי את מה שהקב"ה רוצה ממך, והוא רוצה ממך משפחה, ילדים, בית, ולכן ישנה תחושה של כישלון למרות שיתכן ואת ממש לא אשמה במצב הזה, אבל כן, את לא במצב האידיאלי...-כמוני למשל-
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2012 17:14 |
|
| |
זאב, גם להיות רווק/ה זה רצון שמים. אני מאמינה שגם כשאני בוררת ולא מעוניינת בבחור, משמים מנחים אותי. ומעל הכל, עבודת ה' היא לא תלוית סטטוס. כך לפחות אני מאמינה, בכך נחמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2012 18:45 |
|
| |
| זאב1 כתב: |  | | את לא כשלון בשום פרמטר, את רק נמצאת במצב שמחטיא לגמרי את מה שהקב"ה רוצה ממך, והוא רוצה ממך משפחה, ילדים, בית, ולכן ישנה תחושה של כישלון למרות שיתכן ואת ממש לא אשמה במצב הזה, אבל כן, את לא במצב האידיאלי...-כמוני למשל- |
|
גם רווקים שאינם שומרים מצוות נוטים להרגיש כישלון משום שחתונה היא תלוית תרבות וחברה ורווקים מרגישים שהם לא עומדים בציפיות. יש בעולם חברות פחות שמרניות, כמו בסקנדינביה למשל, אשר בהן רווקים לא מרגישים לחץ להתחתן, הרווקות היא מצב טבעי שם. הקטע הזה יותר חברתי/תרבותי מאשר דתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2012 01:31 |
|
| |
זה לא הם - זו את!
את משדרת את מה שאת מרגישה - והיחס הוא כמים פנים אל פנים.
וזה רק לפותחת האשכול ... מה קורה איתה מ-2010?
|
|
|
|
|