|
|
| נשלח ב-22/5/2010 22:08 |
|
| |
שום דבר לא יעבור לבד, למרות שטוענים: שאנשים שוכחים, אך לצערנו ככל שעובר הזמן, אני מוצאת שגל עכור של שנאה עוורת וחסרת שחר תקף אותנו, הזרע של השנאה כבר נזרע וגם אם הוא ישכח תוך חודש חודשיים מצד האוכלוסיה החרדית, יהיו תמיד כאלה שישמרו את זה בתא נסתר לעתיד לבוא, לכן אינני דוגלת כרגע בשיטה של לכפוף את ראשנו עד יעבור הזעם (למעשה מעולם לא דגלתי בשיטה זו), יש להחזיר מלחמה , אינני יודעת אם כבר תעזור כאן הסברה, המצב כבר חצה את כלהקווים האדומים.
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 12:03 |
|
| |
אז מה לדעתכם צריך וניתן לעשות .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 16:07 |
|
| |
להשיב מלחמה, לקחת אנשים שמתאימים לערוך מסעות הסברה, לנסות להכנס לתקשורת ולעיתונות (אף פעם לא הבנתי למה הורידו את הרדיו החרדי), לנסות לרתום לצידנו כמה שיותר אנשים, לנסות לפתוח קבוצות בפייסבוק שיעסקו בנושא (זה יכול מאוד להשפיע על הנוער), להחרים את ההפגנות המטופשות.
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 22:39 |
|
| |
מושניק בשביל מה כל זה בשביל מה?! הרי בכל מצב ישנאו אותנו! לא זוכרת מי אמר נראלי חיים ולדר שהחרדים לא עובדים אומרים עליהם פרזיטים ואם החרדים יעבדו אז יגידו מה זה גם את המקומות עבודה הם לוקחים לנו.. מי שבאמת רוצה להכיר את הדברים היפים שבדת ואת האנשים היראים באמת שמגדלים דור לתפארת בעלי חסד ואמת פשוט ימצא את הדרכים מי שלא מעוניין לשמוע אז כל מה שתסבירי לו לא יעניין אותו והוא רק ימצא דברים חדשים למה לשנוא............
|
|
| נשלח ב-23/5/2010 23:09 |
|
| |
הוא שאל מה לעשות, אז עניתי לו במובן הכללי, בעיקרון זה בלתי אפשרי לשנות את העולם, ואינני מתיימרת לחשוב על זה אפילו, אבל המלצות מה כדי לעשות אין לי בעיה לספק. דרך אגב, -מעמיק- בשביל מה אתה צריך את כל זה אתה מתכנן באמת לעשות משהו בקשר לזה????
|
|
| נשלח ב-24/5/2010 09:45 |
|
| |
הטיעון שלא צריך לעשות שום דבר היה רלוונטי בדור שלא היה בו טכנולוגיה אבל בדורנו באמת אפשר על ידי קצת מאמץ לגייס את טובי המסבירנים שיסבירו את הציבור החרדי ולפחות לתת אפשרות לאנשים לשמוע צד שני .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2010 18:04 |
|
| |
נכון אתה צודק בעידן האינטרנט זה הרבה יותר פשוט. ולא ענית לי על השאלה, בשביל מה אתה צריך את זה, אתה מתכנן משהו????
|
|
|