בית פורומים שידוכי חרדים

דיייייייייייייייי נמאס לי להיות רווקה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2010 06:32 לינק ישיר 

פגישה, זה גם ערב שקיים רק בזכות הרווקות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 11:21 לינק ישיר 
תגובה ל > תורנית

לתורנית> פעם אמרה לי בחורה -אתם הגברים כולם אותו דבר..< והשבתי מה את רוצה שאני יענה באותו מטבע..! חלילה..!.
בענין רחמנות ואכזריות > כבר נאמר במקורות-כרחם אב על בנים וכ"ו-ואף שאין להסיק מסקנות..!
גברת תורנית> הכל בידי שמים והבחירה נעשית בין שני אנשים -שיש להם אינטרס -האינטרס הוא ברוב המקרים מסתדר -ואז יש חתונה וכל השאר. וכאשר אין את זה אז יש המשך של חיפוש וחיפוש.עד שמן השמים יעזרו וישיעו את שני הצדדים...נשים מסובבות את כל הגברים בעולם. והם ה... החזק.!
והניצול הוא מטכסיסי -המילה רומנטיקה. ודרכו של איש לחזר.
אבל הוא במקרים רבים נענה בשלילה מוחלטת-בלי בדיקה. ושמא ההיפך..אבל זה שוב רק כל אחד נמצא וחושף את הנגיעות של עצמו.
תורנית>אני ממרום גילי יכול לכתוב ספר על כמה בחורות עשו לי עוולה -וניצלו ונהנו מכל העולמות. אז מה אני אמשיך לבכות( על חלב ועוגה וכיו"ב)על מה שנשפך-צריך להאמין צריך להמשיך ולקוות . ולהתחזק. ולא להיכנס למסלול של עצבות המביאה את האדם לידי האשמות מי הגורם לעיכוב..!
לא קל להיות יום אחד רווק מטעמים רבים. כגון חברה הגשמה אישית.משפחה ואהבה.-הדירוג הוא על"פ המזג ומחשבה.-אבל אדם יכול להתפלל להשתדל -ואם חלילה זה לא עלה לו עדיין -יחשוב כי יש מצווה אחת רגע רגע
והיא "פשוטה לחיות" וכל רגע שחיים ואומרים תודה אבא על הכל -על זה יש שכר עצום-וגם נותן כח
בכל אופן-ברכה והצלחה. וזכרי זאת כולנו באנו לעולם מאדם אחד אדם הראשון-ולכן ההבדלה היא רק לאחר החטא. ומקורינו היא אחת ועצם הנישואין-הוא חיבור של לפי החטא-כפי המעלה. אמן
יום נפלא -יוסי

תוקן על ידי yossinca ב- 08/06/2010 11:24:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 15:02 לינק ישיר 

ההמתנה אולי קשה, אבל כרגע חשוב לזכור שיהיה לנו מספיק שנים לחיות כנשואים,
בעוד שתקופת הרווקות היא קצרה,
 (דמיינו את עצמכם בעוד 15 שנים מתגעגעים לתקופה הזו שאתם חופשיים לנפשכם)

חוץ מזה לכל אחד יש דברים שהוא צריך להספיק לפני שהבעל מגיע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2010 15:23 לינק ישיר 

פווווווווו,

איך את יודעת ?
הרי בחייך היית רק רווקה, הלא כן ?

יש לי ימים, שהולכים ומתרבים, שאני לגמרי מזדהה איתך.

תוקן על ידי חכמה_אחת ב- 08/06/2010 16:20:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2010 15:38 לינק ישיר 

אם השאלה הופנתה אליי, אז אני רואה את הנשואים סביב, לא כולם מסתובבים כל היום עם חיוך מנקר עיניים (בלשון עדינה ממש), ולמה שאצלנו זה יהיה אחרת?
ואם אנחנו עדיין רווקים (לצערנו) אז ננצל את זה כמה שאפשר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2010 08:47 לינק ישיר 

חכמה_אחת כתב:
פווווווווו,

איך את יודעת ?
הרי בחייך היית רק רווקה, הלא כן ?

יש לי ימים, שהולכים ומתרבים, שאני לגמרי מזדהה איתך.

למה התכוונת? צטטי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2010 15:49 לינק ישיר 

קטנה,מה שאמרת על מוכנות,שמעתי אתזה מאיזה רב,וזה ודאי נכון.וזה אמנם מרגיע,כי זה אומר שאנחנו לא סתם ממתינים בתור כמו שממתינים לתור בבנק. אלא אנחנו מיתקדמים.אבל ביחד עם זה,זה גם מחייב...מחייב להיתקדם.כי אם זה לא היה תלוי בנו,אלא בשדכנית,בהורים,בחתן.או כל צד אחר.אז אנחנו מושלמים.אבל כאן,זה משהו שאנחנו עצמנו צריכים לעשות! ומצד אחד...זה גם מעצבן.כי זה מעצבן שאומרים לנו שאנחנו לא מוכנים לנישואין?אנחנו גדולים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2010 17:06 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
רוצים להתחתן כדי להגיע לשלמות! בנתיים, אנחנו חצי בנאדם...

היום אחי אמר לי
שלפעמים הזווג מתעכב כי האדם פשוט עדיין לא מוכן לחתונה!

אותי זה הרגיע באופן אישי,
הנה, אני מתכוננת ואטוטו אגיע בעזרת ה' מוכנה ומזומנה.

ומהאשכול שלך אני מעלה שאלה נוספת..

איתך בכל לב!
נגמר כבר הכח...

עיקר, תודה על דברייך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דיייייייייייייייי נמאס לי להיות רווקה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.