|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:44 |
|
| |
שNונה, בואי נדבר תכל'ס- אלמלי הקטע הזה- את מתארסת איתו? זאת אומרת- חוץ מהקטע הזה- כיף לכם ביחד, את פתוחה איתו, אתם מתקשרים טוב? אם כן- אתם מסוגלים לדבר על זה. תאספי אומץ ותעשי את זה. בינינו- כשאת עצבנית, עייפה- את לא משנה התנהגות? כולנו כאלה, אבל אנחנו מודעים לזה, פחות או יותר, וגם האנשים שקרובים אלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:47 |
|
| |
א"א להכיר ת'בנאדם עד שלא חיים איתי יומיום, שעה שעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:48 |
|
| |
ואת זה את לא תוכלי לעשות כל עוד את לא מתחתנת עם הבנאדם!!!
חברה של חברה שלי אמרה לה פעם שהיא נפגשה עם בנאדם אחר, התארסה עם בנאדם אחר והתחתנה עם בנאדם אחר......
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:48 |
|
| |
| שNונה כתב: |  | בס"ד
אני מאד מבולבלת..
סה"כ מכמה שאני התרשמתי מדובר באמת בבחור משיכמו ומעלה. פרט לקטע הזה שדי מציק לי.
מפחיד אותי מ-א-ד מאנשים שמשנים את ההתנהגות שלהם בלי התראה מראש.. |
|
ברור שזה יציק לך..
לא תרצי ללכת לישון עם מישו אחד ולקום בבוקר עם מישו אחר.
כרגע תעשי את כל מה שאת יכולה כדי לברר אצל חברים, רבנים, משפחה ואיפלו את הבחור בעדינות.
אל תגיעי לפגישה מתקדמת מאוד מבלי שאת יודעת הכל בנושאים שמציקים לך.
עדיף שתחפרי על הבחור עכשיו, כי אח"כ זה יהיה מאוחר מידי והרגשות גם יתחילו למלא את תפקידם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:50 |
|
| |
משפט ענק!!!!!
ברור שרק אחרי החתונה, למרות ואפילו שהיא מכירה אותו כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:54 |
|
| |
תורנית? לאיזה משפט כוונתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:57 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתב: |  | ואת זה את לא תוכלי לעשות כל עוד את לא מתחתנת עם הבנאדם!!!
חברה של חברה שלי אמרה לה פעם שהיא נפגשה עם בנאדם אחר, התארסה עם בנאדם אחר והתחתנה עם בנאדם אחר...... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 22:58 |
|
| |
כן, גם אני אהבתי אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2010 23:10 |
|
| |
ציקבעריתוש, בגלל הסגנון או בגלל התוכן? או בגלל שאני נשמעת שממליצה המלצות לכל מיני אנשים?... מקצוע???תבדקי בפרופיל שלי, אני בת 20... עדיין תלמידה, ומרגישה כאן שיא הקטנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2010 09:52 |
|
| |
הכרתי בחור שהתרשמתי ממנו כמקסים, אינטליגנטי, רגיש, עם לב של זהב ואופי רגוע ושלו.
אך נראה שמידי פעם הבחור מתהפך -
פעם אחת הוא נחמד ומבין עניין, עד שנופל עליו רגע שמשהו בחשיבה שלו משתנה, והוא נהפך להיות מעט קר, עויין ועוקצני.
אני לא יודעת האם הבעיה בי. אולי משהו באופי שלי, בצורת הדיבור שלי, או לא יודעת מה, מגרד את סף היכולת של ההתנהגות שלו, והוא פתאם משתנה ומראה פן אחר בעצמו. או אולי יש אנשים כאילו, שקשה לצפות אותם מראש, שמשנים את עצמם מרגע לרגע, כי הם לא סגורים על עצמם.
מה עושים במקרה כזה? זה הגיוני בכלל?! שפוי?!
אהיה לרגע קט כמו חיים הכט ואשאל - "מה אתם הייתם עושים"? |
|
אם את אמנם מרגישה כך איתו עכשיו - את צריכה להיות מאד זהירה, וכן, גם לעזוב ולהפסיק. התנהגות כזאת עלולה להיות הרבה ייותר קשה ומפריעה אחרי החתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 09:54 |
|
| |
בס"ד לכל השואלים אותי בתיבה האישית - סוף סיפור: העניין עם אותו בחור די הוקפא לבינתיים, ואני לא יודעת אם אי פעם הוא יוביל למשהו.
לא נראה לי שאוכל להתמודד עם בחור סכיזופרן, שרוצה לפעמים להיות כך ולפעמים להיות כך.
זה לא לכוחות שלי!!! תודה לעל המתעניינים והמיעצים.
עזרתם לי מאד!! בשורות טובות אצל כולם בקרוב ממש - אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2010 09:22 |
|
| |
שנונה. העניין עם אותו בחור הוקפא. זה אומר שהחלטת לרדת מהנושא? או שקרה משהו שנתן לך רווח לחשוב? אני לא סתם שואל...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2010 12:58 |
|
| |
בס"ד
יידי, אותו בחור לקח קשה ת'פרידה ממני שהחליט לברוח לחו"ל כדי להתאושש זמן מה. מה שמראה שהוא לא חזק נפשית, ולא מסוגל להתמודד עם כל הקשר הלא ברור שנוצר ביננו..
לי נמאס מאנשים נטולי עמוד שידרה! אני מחפשת גבר גבר! לא ילד פחדן!!!!! אחרת היו אומרים: "בן 13 לחופה ולא ולא רק למצוות"..
כשהוא יגדל, יתבגר עם עצמו, ויחליט מה הוא רוצה בחיים, אני מקווה להיות במקום אחר, עם פאה וילדה על הידיים. אין לי שום כוונות לחכות לו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 22:12 |
|
| |
הכרתי בחור שהתרשמתי ממנו כמקסים, אינטליגנטי, רגיש, עם לב של זהב ואופי רגוע ושלו.
אך נראה שמידי פעם הבחור מתהפך -
פעם אחת הוא נחמד ומבין עניין, עד שנופל עליו רגע שמשהו בחשיבה שלו משתנה, והוא נהפך להיות מעט קר, עויין ועוקצני.
אני לא יודעת האם הבעיה בי. אולי משהו באופי שלי, בצורת הדיבור שלי, או לא יודעת מה, מגרד את סף היכולת של ההתנהגות שלו, והוא פתאם משתנה ומראה פן אחר בעצמו. או אולי יש אנשים כאילו, שקשה לצפות אותם מראש, שמשנים את עצמם מרגע לרגע, כי הם לא סגורים על עצמם.
מה עושים במקרה כזה? זה הגיוני בכלל?! שפוי?!
אהיה לרגע קט כמו חיים הכט ואשאל - "מה אתם הייתם עושים"? |
|
א. מי זה חיים הכט? (אני בחור מצומצם בלי ידע כללי על העולם. לא לצחוק עלי) ב. ה' נתן לך הזדמנות מצויינת לעמוד על האופי האמיתי של הבחור ה"מקסים אינלגנטי והרגיש עם הלב זהב" ואת מעדיפה לעצום עינים... אנשים בדרך כלל מתנהגים יפה, לפעמים חומק ורואים את האופי אמיתי... כמו שאת נשמעת את מחפשת הסבר כלשהו כדי לשכנע את עצמך שזה לא האופי האמיתי שלו. בהצלחה עם זה.
|
| נשלח ב-29/5/2010 22:43 |
|
| |
זה שהוא ברח לחו"ל לא מראה שהוא לא חזק נפשית, אולי הוא לקח את הקשר הזה יותר קדימה ממך (מן הסתם לא שיתפת אותו בהתלבטויות - ראי אשכול 'מתלבטים בקול' הסמוך) ולכן זה שבר אותו יותר. אי אפשר לדעת, והלוואי שלא תעמדי במצב כזה לעולם. (אולי הוא תפס עלייך טרמפ לחופשה לחו"ל - למה לחשוב שלילי???)
מאחל לך שתמצאי את הגבר גבר עם העמוד שדרה -ויש הרבה כאלו ב"ה - בקרוב ממש.
|
|
|
|
|