| נשלח ב-28/5/2010 16:52 |
|
| |
בחור שובר לבבות...
קרה לי מקרה מאוד מוזר: נפגשתי עם בחור 2 פגישות. הפגישות זרמו שחבל"ז. לא היה שקט לרגע! הוא אמר שהוא אוהב את הסגנון שלי, וכו'... הצחיק אותי, וצחקתי. ואחרי שכ"כ הלך. הוא אמר לשדכנית: שלא!!! הייתי בשוק.............. קרה לכם פעם?? שבשיחה היה נראה שהתלהבו ממכם... היה יותר מנחמד... ובסוף.. שלילי!! נשארתי פעורת פה! לפחות אם הייתי יודעת למה............. מה אתם אומרים?? קרה פה למישהו??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2010 17:01 |
|
| |
קרה לי שעשיתי את זה אני למישו...
היו אחלה פגישות..ובסוף החזרתי שלילית...
אני יכולה להסביר לך מה היה אצלי,ואולי זה גם מה שקרה לבחור....
הפגישות היו מעולות,יותר ממעולות!! אבל כששיחזרתי אותן אח"כ בבית... לא הצלחתי לראות את עצמי עם הבחור הזה!! והוא היה מצחיק,חכם,שנון,נראה מעולה וכו'... אבל המחשבה של "לקום איתו בבוקר" לא קרצה לי....
הבחור היה בשוק מהתשובה...אבל לא הצלחתי להסביר מה מפריע לי!!!!!
ניסיתי להסביר את זה כך: שאם הייתי בן, הוא היה החבר הכי טוב שלי!! כי בתור חבר הוא אחלה,אבל בתור בנזוג-לא קסם לי הרעיון... ושוב,עד היום אני לא ממש מצליחה להסביר למה הורדתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 21:07 |
|
| |
יש לי חברה שזה גם קרה לה היא הורידה בחור שהכל זרם מעולה, אבל הוא היה בדיוק כמוה. והוא קירקר סביב המשפחה שלה אח"כ..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 21:39 |
|
| |
כן קרה לי גם כן...אחרי 4 פגישות מצוינות.
הכל זרם טוב, הסגנונות שלנו היו תואמים לחלוטין, והיה נראה שזה זה....(מה שהרגשתי חזק מאד...)
ואחרי כל זה הוא אמר "לא"....
עד היום אני לא יודעת למה הוא הוריד.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 21:46 |
|
| |
קרה גם קרה, משני הכיוונים....
למה? אין תשובה. קשה? בלי ספק.
מה עושים? שאלה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 21:54 |
|
| |
| נוצצת כתב: |  | קרה לי מקרה מאוד מוזר: נפגשתי עם בחור 2 פגישות. הפגישות זרמו שחבל"ז. לא היה שקט לרגע! הוא אמר שהוא אוהב את הסגנון שלי, וכו'... הצחיק אותי, וצחקתי. ואחרי שכ"כ הלך. הוא אמר לשדכנית: שלא!!! הייתי בשוק.............. קרה לכם פעם?? שבשיחה היה נראה שהתלהבו ממכם... היה יותר מנחמד... ובסוף.. שלילי!! נשארתי פעורת פה! לפחות אם הייתי יודעת למה............. מה אתם אומרים?? קרה פה למישהו?? |
|
מדובר אחרי 2 פגישות של שידוך, זה לא הלב נשבר, אלא האגו נשבר.
לגופו של עניין, הלך אחד יבוא אחר, וירומם את האגו שלך חזרה.
שבוע טוב.
|
| נשלח ב-29/5/2010 21:59 |
|
| |
כשהאגו נשבר זה שובר את הלב... ( )
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2010 22:49 |
|
| |
לא צריך להיסחף 'שובר לבבות' - זה בסה"כ 2 פגישות, וגם כתבת לבבות בלשון רבים כאילו הוא שובר סדרתי... מה שכן שאני לא מאחל את זה לעצמי ולא לאף אחד אחר, כי זה אכן שובר את האגו ומוריד את הביטחון העצמי.
מה שמעצבן זה שאת לא יודעת למה. יש סיכוי שנפלת על עוד פחדן חתונה שלא סגור על עצמו. ואם כך, מזל שזה רק 2 פגישות ולא יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 03:20 |
|
| |
הפגישה זרמה? לא היה שקט? אז מה זה אומר? בדיוק: שיש לכם נושאי שיחה משותפים, שאתם דומים בחשיבה, שכיף לכם אחד עם השני.
האם זה מספיק בשביל לסגור שידוך? נכון לא?
זה קורה כל הזמן, תוך כדי זרימה מטורפת חברה גילתה שהבחור מעט שתלטן ובחור גילה שאני מדי וכחנית ואני גיליתי שבחור מדי שטחי וזה לא הפריע לזרימה ולכיף! אבל לחיים אחרי זה זה יפריע. ומורידים למרות שלא קל.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 11:47 |
|
| |
אינסופית צודקת עד מאוד.
נוצצת, אני רוצה לספר לך מקרה דומה שקרה לי אך מהצד השני.
נפגשתי עם בחור, השיחה זרמה, היה כיף, צחוקים, ונהנהתי עד מאוד מהפגישה. (הבחור קבע פגישה נוספת בלי שישאל את דעתי והיה היה בשוק שעניתי שלילי הוא היה בטוח ללא שום ספק שאני מעוניינת הרי הכל כה זרם.) כן, הבחור חבל"ז והכל זרם. אבל, והאבל פה גדול לא אם כל אחד שהשיחה זורמת איתו ונחמד לי איתו- מתאים לי כבעל. (אם כך זה היה הייתי כבר מתחתנת מזמן)
|
|
|
|
|