בית פורומים שידוכי חרדים

ניתוח כתב יד - (7)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2010 22:34 לינק ישיר 

אין לפווו שתי ידיים שמאליות. אל תאמינו לה.
פווווו היא בחורה מאד אינטלגנטית, מהירת תפיסה, קלילה, גמישה ביחסיה עם הבריות וביכולת החשיבה שלה.
בס"ה היא בחורה ישרה ודוגרית. (לא בגלל תמימות). אין לי מושג מדוע היא חושבת את עצמה לבעלת שתי ידיים שמאליות.
אולי כי אין לה את הסבלנות הדרושה לעבודה כזו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 10:03 לינק ישיר 

הי, איזה כייף! גם קיבלתי ניתוח (חלקי, אבל עדיין זה נחשב..) וגם כתב ידי לא פורסם, שווה...

אז עכשיו כולם יודעים מי אני.. איזה מחמאות שוות קיבלתי!
רק אני חושבת שכל אדם ממוצע בפורום כבר מכיר אותי ככזו, אממ.. חוץ מהאינטלגנטיות, כי אני גמישה ביחסי עם הבריות, לכן יכולותיי השכליות לא יכולות לבוא כאן הרבה לידי ביטוי...

רק משו אחד קטן שכחת, מר ליפשיץ, את שחצנותי הידועה לשמצה.. (או שאולי אתה לא כותב דברים לא טובים?)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2010 10:21 לינק ישיר 

כנראה שלא, פוו..... :-P

• סגולה, סגולה,
    את לא יכולה להיות כמו כל הבנות,
    מה את מחפשת ברחובות????

• דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
    נשלח ב-30/6/2010 11:27 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
    הי, איזה כייף! גם קיבלתי ניתוח (חלקי, אבל עדיין זה נחשב..) וגם כתב ידי לא פורסם, שווה...

אז עכשיו כולם יודעים מי אני.. איזה מחמאות שוות קיבלתי!
    רק אני חושבת שכל אדם ממוצע בפורום כבר מכיר אותי ככזו, אממ.. חוץ מהאינטלגנטיות, כי אני גמישה ביחסי עם הבריות, לכן יכולותיי השכליות לא יכולות לבוא כאן הרבה לידי ביטוי...

רק משו אחד קטן שכחת, מר ליפשיץ, את שחצנותי הידועה לשמצה.. (או שאולי אתה לא כותב דברים לא טובים?)

מזל שאני לא אינטלגנט מספיק להבין את המשפט הזה, אחרת בטח הייתי נעלב..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ניתוח כתב יד - (7)
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
    2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.