|
|
| נשלח ב-14/7/2010 01:26 |
|
| |
בס"ד
נשמה יקרה.
איני מבין כלום מכל הפתגמים שכתבת. אני לא מעוניין עם קביעות/הנחות כלשהם שלך כלפי החברה החרדית, זה לא נושא האשכול ולא נושא הודעתי.
בפעם השניה, תתייחס לנושא הודעתי ולתוכנה.
נ.ב. אני הולך כעת לישון. אגיב בעזה"י מחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 01:39 |
|
| |
- הוי, אתה מבין הרבה מאד בפתגמים, כי אתה בעל רגש והבנה ובעל חוש אסתתי משובח (גם לנוסח).
- נושא האשכול היה בפירוש החברה החרדית (דרך נושא שידוכי גרושים). תקרא את הסיפא של הפתיח.
- אמנם אתה בעל-הבית, אבל עד השלב שבחרת להשתתף האשכול עבר כמה גלגולי נושאי-לוואי.
- אתה עצמך הפנית את עיקר דבריך להפרכת ה'עלילה' על הציבור החרדי. מכאן, שזה הנושא גם לשיטתך.
- נכון שכתבת דברים נוספים הנוגעים לסיבת הדיון, אך בינתיים אין בהם כדי לשכנע...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 02:17 |
|
| |
במחשבה נוספת:
אינני בן הגיל הממוצע של משתתפי הפורום הנהדר והמחכים. גם אינני בסטטוס של רובכם הגדול.
מלכתחילה הגדרתי ותחמתי את השתתפותי בדיונים -- וכך כתבתי להנהלה וכך בסמול-טוק -- להשתתפות "מדי פעם" ורק בנושאים שאחוש שזווית חשובה שלהם לא הוצגה.
הלילה נגררתי ל"וויכוח" של ממש -- דבר שאינו נכלל ב"סדר היום" שלי כאן ואיננו עולה בקנה-אחד עם מטרותי. אני עוסק בהסברה קונסטרוקטיבית ולא בוויכוחים תיאורטיים שאינם מוסיפים בפועל לאיש.
אני חש שכתבתי בנושא האשכול מספיק, כמו-גם מבקרי -- מספיק כדי שהצופים יוכלו לשפוט. לפיכך, מילתי האחרונה בנושא נאמרה.
וכמובן, אסיק, הבמה שלך. ושל כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 13:46 |
|
| |
יש לציין כי רווק בגיל 30+ או רווקה בגיל כזה, יכולה להיות סרוטה לא פחות. כך שקשה לקבוע מסמרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2010 11:19 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | יש לציין כי רווק בגיל 30+ או רווקה בגיל כזה, יכולה להיות סרוטה לא פחות. כך שקשה לקבוע מסמרות. |
|
*שרוטה
ומנהל, גם אם לא חתמת על האמנות הקבועות במסמרים בראשית הפורום, זה לא מתיר לך להשתלח באנשים ולדבר במילים בוטות, גם אנחנו רוצים שפה נקיה בפורום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2010 14:36 |
|
| |
וואו וואו איזה אשכול... זה אמור להעיר כאן את כל החבר'ה המבוגרים. בנורמה מחפשים מכנה משותף גם בניסיון החיים ובהתמודדויות הנלוות. כך שרוווקה תעדיף רווק גרושה תעדיף גרוש. ושדכניות תעדפנה לא להכנס למאמצי על... הן גם רגילות לקבל תגובה נגדית לא נלהבת על צירופים מהסוג שאתה מבקש. כך שאין להן ענין לשרוף קשרים... בענין הזווג האמיתי אין ספק שהיו ויש עדיין מצבים שונים ויש אנשים אמיצים שמנסים את כוחם לשדך גם חריגות מהרגיל. וזה קורה וזה מצליח. אבל יש הבדל דק בין גרוש שדורש רווקה.... לבין גרוש שזכה ברווקה וכן להיפך.
אסיק צודק וגם אתה צודק. ובהחלט יש רווקות או רווקים שההתמודדות הארוכה "שרטה" אותם בלשון העם. אין כללים בדברים האלה.
|
| נשלח ב-18/7/2010 11:12 |
|
| |
ומה תגידו על זה שחברה שלי, בת להורים גרושים מגיל 4, ורב השידוכים שמציעים לה יורדים על זה?
|
|
| נשלח ב-18/7/2010 11:40 |
|
| |
אני מבינה את זה מאד, איך היא תוכל לעשות משו שהיא אפ'עם לא ראתה איך הוא אמור להראות?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 22:24 |
|
| |
פתאום היא נזכרה בי שוב... מצאה משהו מאוד מתאים. גרושה עם שני ילדים כמובן. מה רבה היתה אכזבתה שכבר יצאתי איתה... טוב נחכה לגרושה הבאה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2011 09:43 |
|
| |
:) עובר, כמה שאתה נשמע ציני.... מקווים שהכל טוב איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 23:52 |
|
| |
הכל טוב, ותודה ששאלת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:08 |
|
| |
טוב לשמוע שיש עוד אנשים שמסכימים לומר שטוב להם.
(מקווה שזה לא היה רק בשביל הנימוס =p(
|
|
|
|
|