בית פורומים שידוכי חרדים

מסורתי-דתי רוצה בת עם שאיפה לאברך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2010 13:50 לינק ישיר 

לדעתי,
אתה צריך לחפש בחורה מרקע כמו שלך מישהיא שעברה את השינויים שעברת אתה שתבין לנפש שלך
ויש הרבה בנות מבתים חלשים שהתחזקו... בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2010 14:47 לינק ישיר 

בחגווי דבריך אכן אמיתיים ונכונים ( בלי קשר לתשובותי ) אבל אתה מאוד צודק ! תודה רבה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 14:49 לינק ישיר 

ליציי כפי שאמרתי כבר לעיל להודעה דומה לשלך , זה ברור שיש יתרונות שמישהי עם רקע כמו שלי , אלא שאני מפחד שאם היא רוצה בעל אברך בן תורה ובית תורני חרדי , היא לא מבינה מה זה דורש ומה ההשלכות אע"פ שיכול להיות שיש לה רצון כנה , טוב ואמיתי . מה את אומרת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 16:32 לינק ישיר 

ואתה יודע מה זה אומר להיות אברך? מה זה דורש? מה ההשלכות?

אם אתה חושש שהיא לא תדע, וגם אתה אולי לא מספיק יודע, אתה יודע מה עושים?
"מתבייתים" על משפחה חרדית אברכית כמו שאתה שואף, מבקרים אצלה הרבה, מכירים את הלך החיים, את הקשיים, את הדרישות שיש לבית כזה, ואז ניתן לבנות בית כזה עם ידע איך חיים ומתמודדים באמת.

לא חסר משפחות שמארחות מתחזקים ונותנות להם דוגמא לחיי משפחה חרדית.
לדוגמא: המשפחה שלי.......

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2010 16:54 לינק ישיר 

מתן, אני חושבת שיש לך בעיה עקרונית - לא להעלב

אתה אמור להתחתן עם מישהיא לא עם סטיגמה
יש לך סטיגמא שאתה מחפש מישהיא שהכי הכי קרוב לסטיגמה
בחורה חרדית, שרוצה אברך שלומד תורה כל היום וכו'
מי אמר שזה מה שמתאים לך?
אולי תתחתן עם הסגנית של הרבנית פילץ -ברמה רוחנית ובסוף תראה שזה גדול עליך?
אולי תלמד תורה יום ולילה במשך שנתים ובשנה השלישית תראה שאתה לא עומד בזה יותר?

ברור שצריך לחפש מישהיא שהשאיפות שלה הם כמו שלך אבל צריך יותר לחפש מישהיא שמתאימה לך יותר מבפנים. שאתה מסתדר איתה שטוב לך איתה שאתה רואה אותה יולדת ומגדלת את הילדים שלך על פערים של לומד יום שלם או לא אפשר להתגמש.

סוף נאום

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2010 01:00 לינק ישיר 

שיריש וליציי אתן צודקות בהחלט ! תודה רבה .
שיריש יש מקום לשבת הקרובה ? תכינו כיבוד קל ... { שיריש אני חושש שאני מבין מה זה להיות אברך כי אני כבר כעת לומד רוב שעות היום מס' שעות שמקבילות לאברך . אני לא בטוח שאני יעמוד בזה והכל יכול להיות אבל לפחות זו השאיפה שלי וזה מה שאני אמור לחפש, לא ? } 
ליציי ( נאום חזק ! ....חחחח ) יש לי הרבה בעיות ואני לא נעלב. אבל עכשיו ברצינות - למה את חושבת שאני רוצה להתחתן עם סטיגמא ? ( אני אשמח מאוד להתחתן עם הסגנית של הרבנית פילץ ) . מה יכול היות גדול עלי בזה ? הלואי שאני אקבל מישהי יותר צדיקה ממני , לא כך ?! איזו בעיות יכולות להיות ? אולי תאירי את עיני ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2010 16:50 לינק ישיר 

חח..
מתן- אתה רוצה להתחתן עם הסגנית של הרבנית פילץ?????
אני הולכת לסדר לך אותה....
לענייננו, אני לגמרי בדעתה של לייצי. היא צודקת.
אתה מחפש מישהי שהכי הכי בתוך הצ'ונט של הציבור החרדי.
השאלה היא אם זה טוב??? (לדעתי לא. אבל לא שאלת..)
עוד משו- לימוד של נשואים שונה מלימוד של רווקים ללא עול וללא טרדות. גם זה חשוב לדעת.

לדעתי,כמו שאמר ברבי, בחורה חרדית מבטן ומלידה שמחפשת בחור מתחזק- צריך לבדוק טוב טוב למה.. יש כאלו, ואני מכירה, שמחפשות בחור מתחזק, למרות שהן חרדיות מבית, והן עצמן משו משכמן ומעלה. כך שיש ויש.

• סגולה, סגולה,
    את לא יכולה להיות כמו כל הבנות,
    מה את מחפשת ברחובות????

• דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
    נשלח ב-24/7/2010 22:14 לינק ישיר 

ציקבעריתוש כתב:
    לדעתי,כמו שאמר ברבי, בחורה חרדית מבטן ומלידה שמחפשת בחור מתחזק- צריך לבדוק טוב טוב למה.. יש כאלו, ואני מכירה, שמחפשות בחור מתחזק, למרות שהן חרדיות מבית, והן עצמן משו משכמן ומעלה. כך שיש ויש.

מסכים במאה אחוז, צריך לבדוק טוב טוב טוב טוב טוב, מתוך נסיון העבר. אלא אם כן היא מיוחדת ועל כן יש עניין לבדוק.

לדוגמא אם הבחור היה חלש וכעת הוא בעליה, והיא הייתה פעם חזקה ועכשיו היא בירידה זה יכול להראות מתאים כי כעת הם באותה נקודה, רק זה בתור מבט סטטי על ההווה, בעוד מספר שנים שהוא יתחזק יותר והיא תרד יותר הוא ירגיש חנוק ומצומצם בגלל שהיא לא הכירה אותו ככה, והיא רצתה חיים פתוחים. אז הכי חשוב זה להסתכל על השיפוע ועל כיוון ההתקדמות (גרדיאנט) ובנוסף על המצב הנוכחי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2010 16:38 לינק ישיר 

זה ברור שיש לך סטיגמות- תקרא שוב את מה שכתבת..
    כל הזמן אתה רק מדבר על בחורה חרדית - מי אמר? מה בגלל שאבא שלה אברך, היא חרדית?
    בגלל שהיא הסגנית של הרבנית פילץ היא בנאדם טוב? יש לה אופי טוב?אולי היא בנאדם עצבני שאי אפשר לחיות במטר שלה יותר מדקה?( אני לא מכירה באופקים כלום ואין לי שום דבר נגד הסגנית של הרבנית פילץ אם קימת אחת כזאת....)
    אולי היא באמת חרדית מהבית אבל עבודת המידות שלה, שזה אחד הדברים החשובים בבנית בית, שואפת לאפס?

מאיפה הביטחון הזה להצהיר שכל מי שהיא חרדית מהבית היא בחורה טובה????
     זה כמו להגיד שכל מי שלובש כובע וחליפה הוא דוס.

זה קשור גם להכללות, אבל לך יש מאיפשהוא ביטחון שאם תתחתן עם חרדית מבית שאבא שלה אברך והיא רוצה שבעלה ילמד תורה 24 שעות אתה תהיה מאושר עד 120 וזה לא נכון!!!!!

סוף נאום 2.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
    נשלח ב-25/7/2010 18:13 לינק ישיר 

יהונתן אתה רוצה לסםר לנו משהו לגבי מוסד הלימודים שלך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2010 00:26 לינק ישיר 

חחח הגרדיאנט הסגיר אותי, ככה זה שאתה חי את הלימודים =]

אולי אנחנו בעצם מכירים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2010 11:49 לינק ישיר 

שיהיה לך בהצלחה מתן ותמצא זיווג הגון הראוי לך .

תוקן על ידי ישיבאיש ב- 26/07/2010 11:50:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2010 11:54 לינק ישיר 

אמן.
    יהונתן אל תהיה בטוח ......... ( וגם אל תהיה בטוח שלא...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2010 13:07 לינק ישיר 

אם אני לא צריך להיות בטוח שכן

וגם

אם אני לא צריך להיות בטוח שלא

משמע אני לא צריך להיות בטוח לא כן ולא לא. אבל בטוח במשהו אני חייב להיו, הא גופא קשיא?!

לא, הא במילי דעלמא הא במילי דאתי.
    או לחילופין זה בדיסקרטית וזה בנומרית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מסורתי-דתי רוצה בת עם שאיפה לאברך
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
    2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.