|
|
| נשלח ב-6/8/2010 00:39 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | א. מי שביטל/ה שידוך, נחשב משום מה בציבור סוג של סוג ב'. לא יודע למה
ב. מה הבעיה בבחור שהולך לפסיכולוג? שמעתי שזה פופולרי היום.
ג. צר לשמוע על מה שקרה,וה' יעזור. _________________
|
|
שטויות!!!!!!
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 01:19 |
|
| |
גם ליטאי וגם כמעט צודקים. אני לא אומרת שאני כרגע לא סוג של סוג ב' בעיני אנשים. כי... המצב בשטח זועק שככה זה. (ואל תגידו לי לא כי זה נכון. מהתנסות אישית...) אבל מבחינתי זה שטויות. כי אם משהוא אומר לא בבירורים בגלל ששברתי שידוך- הרי ברור שהוא לא מתאים לי וחסכתי פגישה מיותרת. רק הבעיה שלא הרבה מוכנים לשמוע. אז בסדר, יש לי פילטר לסנן את כל אלו שלא מתאימים לי... לפחות זה... אני בטוחה שלאחד שלי לא יהיה אכפת ששברתי שידוך. ולכן לכל מי שזה אכפת- הרי הם לא שלי. נקודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 08:13 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  |
וסתם שאלה על הדרך... באיזה מעמד אני נקראת עכשיו בשידוכים? ז"א הייתם שומעים על אחד/ת שביטל/ה שידוך? (אל תגידו כן בשביל לנחם אותי, תגידו את האמת....)
בבירורים יבדקו מה היתה הסיבה לפרידה..
ואם זה כמו שאת אומרת, אז מה הבעיה?
מאחלת לך שתמצאי את שלך במהרה!
_________________ "כולם מבחינים איך אתם נראים, אך רק חלק יודעים באמת מי אתם" |
|
הבעיה היחידה שאנשים מפחדים מביטולים זה קפידות, לכן אם פטרו את בעיות הקפידה על ידי כתב שאין וכדו' אין שום הבדל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 08:15 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | א. מי שביטל/ה שידוך, נחשב משום מה בציבור סוג של סוג ב'. לא יודע למה
ב. מה הבעיה בבחור שהולך לפסיכולוג? שמעתי שזה פופולרי היום.
ג. צר לשמוע על מה שקרה,וה' יעזור. _________________ |
|
אדם מדבר מהרהורי ליבו....
יש תור ארוך...?
תוקן על ידי barbrav ב- 06/08/2010 08:15:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2010 23:28 |
|
| |
טוב... אז קיבלתי כמה הודעות לפרטי ואני מגיבה כאן- תודה רבה לכולם.... עודדתם אותי ועזרתם לי להגיע למסקנה מאוד חשובה... (ההודעה שהגבתי קודם)
פשוט לא הגבתי למי ששלח בפרטי כי לא נעים לי להתכתב בפרטי...
אז תודה רבה! קראתי את הכל...
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 07/08/2010 23:42:29
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 07:36 |
|
| |
לא הבנתי הרבה מהסיפור, רק ברור לי שכל סיפור של ביטול, מכל כיוון, הוא קשה מאד! זה משו כמו, חושך אפילה, חוסר אונים, נפילה עוצמתית...
אבל מהיכרות קרובה, ב"ה ב"ה ב"ה יש תרופה לכל מכה!!
וה' יעזור וזה יבא מהר...
(הספור שלך מעורר אותי למחשבות... בקרוב באשכול...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:53 |
|
| |
מניחה שזה לא קל בכלל להתמודד עם זה כל הרגש והקשר עם הבחור... אז שולחת המון תמיכה ותרגישי טוב.. בקשר לביקור אצל פסיכולוג.. עצם הביקור אצלו לא חושבת שנחשב כבעיה.. אדם שיודע לטפל בדברים ולבנות את עצמו יציב יותר, זה צעד בוגר... זה באמת ענין של מודעות, וזה שיש אנשים שמסתכלים על זה עקום.. אז זה כנראה חוסר מודעות שלהם.. ונכון שזה גם לפעמים יותר מורכב.. לכן כל מקרה לגופו.. כשקראתי לרגע חשבתי שדברת על פסיכיאטר.. אבל אם זה פסיכולוג.. אז זה משהו אחר.. ונכון שאדם שעדיין אצל פסיכולוג אז הוא עדיין כנראה לא שלם, אם עדיין יש צורך בו.. אבל זה לא אומר שאדם שלא מבקר אצל פסיכולוג שלם יותר ממנו! מכיוון שמדובר בדבר מורכב, אז מן הסתם היו התיעצויות על הענין הזה.. והעיקר שתהיי שלמה עם ההחלטה.. ומה ששלך יהיה שלך!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 10:05 |
|
| |
אחת מעל יקרה, משתתפת איתך בכאבך, בעז"התעברי את הגל הזה ותוכלי לישא את הראש ולהביט הלה לעתיד טוב יותר. פחד להיפגש? אני באמת חושבת שזה תלוי בזמן, עד שתירגעי, ואז כבר תיפגשי ללא חשש. גפ לי היו תקופות דומות. בהצלחה רבה! כולנו פה איתך!
ולכם - אחרי כל ההתיפיפויות - לא הייתם מורידים שידוך על זה שהצד השני בטיפול?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 10:13 |
|
| |
מה זאת אומרת בטיפול? אצל פסיכולוג? הייתי מתייעץ על זה... או עם רב או עם הפסיכולוג או עם המשפחה, אבל בטוח הייתי מתייעץ ...[לא נראה לי שמתייפיפים כאן]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 15:20 |
|
| |
אחת_מעל,
אני בטוחה שלא סתם קראת לעצמך בניק הזה..הקב"ה מעמיד בנסיונות רק את מי שהוא יודע שיוכל לעמוד בהם.. וכל נסיון מרומם את האדם ולכן את מה שנקרא "מעל..."
תמשיכי לדבוק בדעה שמי שפוסל אותך על עזיבת השידוך כנראה לא הבשערט שלך.. ואין מה לעשות-שידוכים זה פשוט מאד חתול בשק..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:28 |
|
| |
אל תפחדי ואל תתיאשי את שלך האמיתי את תקבלי. אל תיפלי ברוחך. עדיף עכשיו מאשר להיות גרושה. מי שרואה בך סוג ב' כנראה שהוא כזה. את בחורה איכותית הטובה. תלכי עם גב זקוף. ואת תראי שבע.שבע"ה השידוך הבא יהיה הרבה יותר טוב וזה יהיה פיצוי על הכל. רק תתחזקי באמונה שכל מה שקרה כי כך כתוב מלמעלה וכך זה היה צריך להיות. לצערינו אין לנו יכולת לחזות בכוכבים. תאמיני שהכל מלמעלה ויהיה לך יותר קל בחיים. אנחנו איתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 22:19 |
|
| |
זה מעולה שהבנאדם הולך לפסיכולוג
עצוב שיש כאלה שצריכים והם לא עושים זאת
ולעניננו ברור שאם ביטלת זה כי לא רצית אותו וכי לבך לא הלך אחריו............
כשיבוא הבאשערטער את תרגישי בטוחה?
דש לוותיקים פה מביקורי הקצר. ליטאי אתה שנון כרגיל.
טוב לראות אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2010 23:37 |
|
| |
| פיראט כתב: |  | זה מעולה שהבנאדם הולך לפסיכולוג
עצוב שיש כאלה שצריכים והם לא עושים זאת
ולעניננו ברור שאם ביטלת זה כי לא רצית אותו וכי לבך לא הלך אחריו............
כשיבוא הבאשערטער את תרגישי בטוחה?
דש לוותיקים פה מביקורי הקצר. ליטאי אתה שנון כרגיל.
טוב לראות אותך.
|
|
ברוך ביקורך ידידינו הפיראט
|
| נשלח ב-26/8/2010 00:57 |
|
| |
[quote]
(מעניין אותי מה ויזואלית ומשתוקקת כתבו שם ומחקו...) [/quote]
אני מתנצלת שרק עכשיו נכנסתי לאשכול וקראתי את המשפט הזה. אם זה היה אשכול שלי הייתי סקרנית כמוך! חשוב לי שתדעי שלא רשמתי כלום. אין אצלי כמעט מחיקות רק תיקונים. פשוט כתבתי תגובה לאשכול של "קפידה" וכשאישרתי הוא בקש ממני להכניס שוב משתמש וסיסמא אז שמרתי ובטעות הדבקתי את זה באשכול שלך.
ולענינך, א. בשביל הראליות... אצל הציבור האשכנזי מסתכלים על זה כחסרון. (ולא בשביל לנחם כי אני מברכת אותך להוושע במהרה. החל מגיל מסוים זה כבר לא חסרון... יש חסרונות רבים שממעיטים את הערך הזה.) ב. הפחד שלך נשמע לי טבעי. והתרופה הידועה היא "הזמן". ב"א בריא עובר זעזוע, מעכל אותו, חווה אותו וחוזר לאיתנו. מבטיחה לך שזה לא יזכר בכלל ברגע הנכון. מה שכן אל תכניסי את עצמך לקפאון. כמו שאמרה לי פעם חברה חכמה בשביל ההדגמה, הטיפול בנפגעי טראומה הוא לזרוק אותם מיד בחזרה למים. תמשיכי לשמוע הצעות, להפגש ולקבל החלטות. אל תניחי לעצמך מתוך רחמים כי הם יהיו שליליים במקרה הזה. ג. אל תשכחי שזווגים הם מן השמים. חסרון או לא חסרון הבטחון בד' גובר על זה. לא זה מה שיעכב לך את הישועה. שנזכה כולנו לבשר ולהתבשר בבשורות טובות.
 |
|
|
|
|
|