|
|
| נשלח ב-8/8/2010 14:43 |
|
| |
טוב חברה שלי נפגשה עם בחור הכל היה נחמד וטוב, בפגישה ששית(!) שתיהם הבינו שזה לא מתאים... והם דברו על זה בינהם. מקובל- זה לא. וכמו שאמרו הקודמים לי לפעמים (ברב המקרים) זנ גם עלול לפגוע.
ליצי, מה בוער כ"כ להגיד על המקום ובפנים- "לא מתאים לי"????
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 15:01 |
|
| |
שאלתי אם זה קרה למישהוא....
בחיים אני לא יעשה את זה ואני חושבת שזה מכוער מאוד לעשות את זה...וכל מי שדיבר נגד זה צודק ב100%
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 16:04 |
|
| |
בס"ד פעם אחת ויחידה זה קרה לי. אפילו סיפרתי את זה פה. נפגשתי עם בחור שבבניק מדרגה ראשונה ,ואני, בחורה טובה. התחלתי להתווכח איתו על כל שטות!!!! (לדוג':למה הוא לא שם מגבעת,שתשובתו הטיפשית היתה שבלאו הכי בגיל כזה המשגיח לא רואה ואין מי שיעיר אז אני אמרתי לו,למה אתה מקיים דברים בשביל המשגיח או בשביל ההורים??????? או כי אלוקים ציווה???????????) סתם דוגמא לוויכוח קטן... קיצור סופה של פגישה מעצבנת היה: שהוא קרה לי רבנית... חחחח....זה היה כזה מצחיק!!!! אמר שאני מדברת בכבוד!יחסית לכל הבנות שהוא נפגש עד עכשיו. אז אני אמרתי לו שבטח הוא נפגש עם פרחות.........(וואו כשאני כותבת על זה עכשיו אני חושבת שב'מת לא יפה איך שעניתי לו... אבל אפשר להבין הייתי עיפה ומאוכזבת....)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 19:47 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד פעם אחת ויחידה זה קרה לי. אפילו סיפרתי את זה פה. נפגשתי עם בחור שבבניק מדרגה ראשונה ,ואני, בחורה טובה. התחלתי להתווכח איתו על כל שטות!!!! (לדוג':למה הוא לא שם מגבעת,שתשובתו הטיפשית היתה שבלאו הכי בגיל כזה המשגיח לא רואה ואין מי שיעיר אז אני אמרתי לו,למה אתה מקיים דברים בשביל המשגיח או בשביל ההורים??????? או כי אלוקים ציווה???????????) סתם דוגמא לוויכוח קטן... קיצור סופה של פגישה מעצבנת היה: שהוא קרה לי רבנית... חחחח....זה היה כזה מצחיק!!!! אמר שאני מדברת בכבוד!יחסית לכל הבנות שהוא נפגש עד עכשיו. אז אני אמרתי לו שבטח הוא נפגש עם פרחות.........(וואו כשאני כותבת על זה עכשיו אני חושבת שב'מת לא יפה איך שעניתי לו... אבל אפשר להבין הייתי עיפה ומאוכזבת....)
|
|
אם פגשת בחור שאמרת לו שהוא נפגש עם פריחות זה אומר שאת פריחה? מה בעצם באת לומר לו?
|
| נשלח ב-8/8/2010 22:48 |
|
| |
מזכיר לי פגישה עם איזה בחורה, שניסית להצדיק את השירות הלאומי [חרדית] ומהדיון הזה השיחה התחילה להדרדר לאינסוף ויכוחים. לסקרנים: הפגישה לא המשיכה לאחר מכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 13:25 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
אם פגשת בחור שאמרת לו שהוא נפגש עם פריחות זה אומר שאת פריחה? מה בעצם באת לומר לו?
|
|
בס"ד
להיפך!!
אולי לא הבנת נכון.
הבן אדם קרא לי רבנית ואמר שאני ביחס לבנות האחרות
שהוא ניפגש איתן מדברת בכבוד
לכן אמרתי את מה שאמרתי....
מובן????????
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2010 13:26 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | | מזכיר לי פגישה עם איזה בחורה, שניסית להצדיק את השירות הלאומי [חרדית] ומהדיון הזה השיחה התחילה להדרדר לאינסוף ויכוחים. לסקרנים: הפגישה לא המשיכה לאחר מכן. |
|
בס"ד
וואו....
חבל שאני לא נפגשתי איתה....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:34 |
|
| |
אני פעם אמרתי לבחורה לא. עוד בפגישה הראשונה. היא הייתה בכיוון אחר לגמרי ממני. ממש שני עולמות. הסברתי לה שלא נראה לי שיש טעם לעוד פעם כי אנחנו לא באותו מסלול בכלל. היא הבינה ובזה תם הפגישה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 16:38 |
|
| |
בחור,איך אפשר לעשות את זה??? כאילו,עזוב כבר את העניין של הפגיעה..כי נגיד שמצב כמו שלך, זה באמת לא נראלי פוגע....אבל זה מפדחחחחח,לא??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 17:50 |
|
| |
אני מעדיף להגיד בפנים מאשר להסתתר. אם זה לא מתאים ורואים שזה לא מתאים. למה להסתתר? למה להעמיד פנים? למה להגיד לשדכן כל מיני שטויות ולא את האמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 18:00 |
|
| |
לא,להגיד לשדכן,אז ברור שכן!!! כאילו,אין עניין "ללכת סחור סחור"...
אבל לומר לבחור/ה בפנים...נשמע לי קצת הזוי...
תוקן על ידי נאות ב- 10/08/2010 18:01:14
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2010 01:59 |
|
| |
תאמיני לי שזה ישמע יותר אמיתי אם זה ממש ממש לא מתאים. הייתה לי מאוד התלבטות מה לעשות. ואחרי שראיתי שוב ושוב שאנחנו לא בכלל על אותו כביש. הגעתי איתה למצב שכאילו סיכמנו את הפגישה. והיא הצליחה להבין איתי ביחד שזה ממש ממש לא זה. וזה יצא די בסדר. כמובן שלא פגעתי בה. והכל היה בדרך טובה ונעימה.
|
|
|
|
|