| נשלח ב-14/12/2014 19:03 |
|
| |
נו ספרררר
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 22:34 |
|
| |
הייתי בשבת אצל משפחה של ספרדים יראי שמיים. משיח כיכב שמה, והציפיה לגאולה, ועל זה שהיה בשנה שעברה, שנה שישית, והיו קולות של שופר בכל מיני מקומות בעולם - - - - - וכמו שכתוב בחז"ל ; שישית קולות, שביעית מלחמות, מוצאי שביעית בן דוד בא. ואנחנו בשנה שביעית, והנה משיח בא, ככה זה לפי דיבור של בעל התניא על ווי העמודים וכו', שמדובר ממש בקרוב. היו כל מיני סיפורים ומיסטיקה וחלומות והשגחה פרטית נפלאה וכו' והיה שמה מישהו שסיפר על איזה בחור שגר בטבריה, הבחור ישב לו על המיטה והנה - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - יוצאת יד מהקיר, .והחטיפה לו שתי סתירות על הפרצוף ! מתברר שבמקום הזה התגורר חייל שהתאבד - - - קראו להרב קוק מטבריה, הוא התעכב שעות רבות בדירה, כשיצא, הוא סיפר שעלתה בידו לתקן את הנשמה של החייל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2014 22:42 |
|
| |
נבואה נתנה ל....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 05:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  | הייתי בשבת אצל משפחה של ספרדים יראי שמיים. משיח כיכב שמה, והציפיה לגאולה, ועל זה שהיה בשנה שעברה, שנה שישית, והיו קולות של שופר בכל מיני מקומות בעולם - - - - - וכמו שכתוב בחז"ל ; שישית קולות, שביעית מלחמות, מוצאי שביעית בן דוד בא. ואנחנו בשנה שביעית, והנה משיח בא, ככה זה לפי דיבור של בעל התניא על ווי העמודים וכו', שמדובר ממש בקרוב. היו כל מיני סיפורים ומיסטיקה וחלומות והשגחה פרטית נפלאה וכו' והיה שמה מישהו שסיפר על איזה בחור שגר בטבריה, הבחור ישב לו על המיטה והנה - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - יוצאת יד מהקיר, .והחטיפה לו שתי סתירות על הפרצוף ! מתברר שבמקום הזה התגורר חייל שהתאבד - - - קראו להרב קוק מטבריה, הוא התעכב שעות רבות בדירה, כשיצא, הוא סיפר שעלתה בידו לתקן את הנשמה של החייל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה פורום שידוכי חרדים, או פורום בובע מעיישס?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 14:20 |
|
| |
בס"ד
זה חלק מהחיים כנראה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 17:38 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | הייתי בשבת אצל משפחה של ספרדים יראי שמיים. משיח כיכב שמה, והציפיה לגאולה, ועל זה שהיה בשנה שעברה, שנה שישית, והיו קולות של שופר בכל מיני מקומות בעולם - - - - - וכמו שכתוב בחז"ל ; שישית קולות, שביעית מלחמות, מוצאי שביעית בן דוד בא. ואנחנו בשנה שביעית, והנה משיח בא, ככה זה לפי דיבור של בעל התניא על ווי העמודים וכו', שמדובר ממש בקרוב. היו כל מיני סיפורים ומיסטיקה וחלומות והשגחה פרטית נפלאה וכו' והיה שמה מישהו שסיפר על איזה בחור שגר בטבריה, הבחור ישב לו על המיטה והנה - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - יוצאת יד מהקיר, .והחטיפה לו שתי סתירות על הפרצוף ! מתברר שבמקום הזה התגורר חייל שהתאבד - - - קראו להרב קוק מטבריה, הוא התעכב שעות רבות בדירה, כשיצא, הוא סיפר שעלתה בידו לתקן את הנשמה של החייל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה פורום שידוכי חרדים, או פורום בובע מעיישס? |
|
זה מעשים שהיו. ולפי דעתי, אין טעם שבפורום ידונו רק בענייני שידוכים, וכבר נהגו בכל אשכול ואשכול כאן בפורום, לשוחח על דא ועל הא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2014 18:53 |
|
| |
אבל לא לפתוח אשכול מיוחד על פוליטיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 14:26 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אבל לא לפתוח אשכול מיוחד על פוליטיקה |
|
הייתי בכיף מתייעץ עם המנהל. זה שנים שאני יודע שאין עם מי לדבר, אף אחד לא יגיב לך, לא המנהל ולא סגנו. וגם אם יגיבו, זה יהיה אי שם אחרי הבחירות, חוץ מזה שהם עסוקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 14:33 |
|
| |
רציף ידידי עזוב את אסיק תחשוב לבד!!! אתה בחור חכם זה פורום שדוכים אז למה צריך להכניס לכאן דעות פוליטיות ? בא נשאיר את הדעוות שלנו מאחור, ונשאיר את מה שמאחד כאן את כולם, ההתמודדות עם חיי הרווקות והכמיהה למצוא את האחד או האחת... אם עדיין חשקה נפשך לפרסם בשביל זה יש סמול טוק ,או תגניב את זה בתוך איזה אשכול, הרי בעצמך הרגשת בזה ולכן כתבת בשורה לפ"ופ .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 14:36 |
|
| |
בס"ד
טום,זה באמת כזה מפריע לך?אגב...שמתם לב שהפורום נמצא בתרדמת?לאיפה נעלמו כולם אההה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2014 14:45 |
|
| |
כנראה בגלל חנוכה עסוקים בלשחק בסביבון
|
|
|
|