| נשלח ב-13/10/2010 12:51 |
|
| |
יש לו שיניים עקומות...
אז ככה.....
אני באמצע משהו רציני עם בחור רציני ממש כליל המעלות: חכם, מצחיק, יודע לאהוב... ...
הבעיה העיקרית שלי ואולי היחידה: יש לו שיניים קטנות ולא ישרות! בקיצור הכל בסדר עד שהוא פותח את פה ומחייך..
מה אתן אומרות שווה להוריד רק על זה?
מצד אחד זה לא באשמתו זה תורשתי והוא דווקא ניסה לטפל....
מצד שני, דווקא בגלל שזה תורשתי לא הייתי רוצה לראות את הילדים שלי ככה..
מצד שלישי הוא ממש בסדר בכל הדברים האחרים כמו שאמרתי........
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 13:53 |
|
| |
מאז שאני התחלתי טיפול אורטודנטי אני לא יכולה לראות אנשים עם שיניים עקומות..
אבל כשזה מגיע לבדרים רציניים אני חושבת לעצמי, אולי מספיק להיות קטנונית? בשביל שיניים עקומות להוריד בחור? הרי חייב להיות בכל אחד אי אלו חסרונות, אם זה כל חסרונותיו... נראה לי שתלכי על זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 16:53 |
|
| |
תראי, אם אתם כבר באמצע, כלומר אחרי מספר פגישות.. ועניין השיניים עדין מציק לך זה סימן שיש פה קצת אי חיבור יותר עמוק... כי אם היו הרבה דברים שמכפרים על זה, והיית באמת מרגישה חיבור אמיתי לבחור, זה היה מפצה על הכל וזה לא היה מפריע לך בכלל. אזתבדקי עם עצמך, ותראי שבטוח יש לך איתועוד כמה בעיות, אולי אפילו לא בעיות.. אבל לא הכי חיבור..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 17:13 |
|
| |
תודה שיר..גם אני נוטה לחשוב כך!
רוחלה..דווקא נראה לי שיש חיבור טוב מאוד....
שלא היה לי עם אף אחד עד היום...
שימי לב שהבעיה שלי שכתבתי היא לא עם התחושה כרגע אלא יותר האם זה יפריע בעתיד!!
השאלה היא כמה משקל יש לתת לזה???
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 17:17 |
|
| |
את צריכה להגיע למקום שמצב השינים לא מפריע לך. אם הכל בסדר חוץ מזה, עצוב מאד יהיה אם לא תצליחי להגיע למצב כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 17:39 |
|
| |
מסכימה עם שיר ורוחלה.
מאידך, יש לי קרובת משפחה שכל המראה החיצוני היווה עבורה בעיה, חוצמיזה הכל היה בסדר.
וב"ה הם התארסו התחתנו ויש אפילו ילדים ב"ה.
היא 'מלבישה' ו'מנעילה' אותו, ולגבי השיניים שלו, כנראה שזה כבר לא מפריע לה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2010 19:04 |
|
| |
אם כרגע השיניים לא מפריעות, אז למה שהן יפריעו בעתיד?! אם הקשר ביניכן מתדרדר אז בהחלט אפשרי שהשיניים גם יפריעו, אלא שיש לשער שבמצב כזה, הדבר האחרון שיפריע לך יהיו השיניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 01:52 |
|
| |
רוחלה, לפעמים יש מצב שנתפסים למשהו מסוים וזה משתלט על המחשבה ולא נותן למשהו אחר להתקדם. יכול להיות שבגלל שהיא מתמקדת בשיניים זה מפריע לחיבור ולא הפוך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 09:11 |
|
| |
אני מאמינה שאם רק זה החיסרון צ'יק צ'אק זנ יפסיק להפריע.. לדברים שהם לא מהותיים אפשר להתרגל, ודי מהר..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2010 22:35 |
|
| |
שיניים עקומות אפשר לטפל. שכל עקום-בעיה לכל החיים, אין תקנה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 00:10 |
|
| |
נראה לי שדינה זוהר הולכת לעשות משהו טוב....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 00:29 |
|
| |
הלואי..... בינתיים אני זקוקה לעוד עידוד.....
תודה לכולן!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 09:49 |
|
| |
דינה... אם הוא שלך אז השיניים לא יפריעו לך. אבל תבדקי טוב טוב טוב אצלך בפנים אם זה באמת לא מפריע... וכמו שכולם אמרו- זה באמת לא מהותי. אם זה לא מגיע מהזנחה כמו שכתבת שהוא ניסה לטפל.. ואם יש לו נתונים אחרים שאת מעריכה ורוצה... בקשר לדאגה לדור העתיד? יתכן שיניים עקומות גם עם הורים עם שיניים ישרות פלס. (למרות שאני לא מזלזלת בדאגה הזו זו באמת הרגשה קשה קצת... אבל צריך לקחת את זה בפרופורציה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2010 12:16 |
|
| |
אם זה מפריע לך זה לא השינים, או כמו שאמר החכם מכל אדם "על כל פשעים תכסה אהבה" אם יש לכם תיקשורת טובה ויש לכם רגש אחד כלפי השני זה לא אמור להפריע לך,
אלא אם כן, את עושה חשבון מה החברות או הסביבה תגיד, ולכן זה מפריע לך בכל מקרה זה דבר שאפשר לסדר,זה לא כזה סיפור. בהצלחה!
|
|
|
|
|