| נשלח ב-28/10/2010 19:17 |
|
| |
תב"ע 256/8 שאושרה כדי למצוא עבודה למפוני גוש קטיף - אולי מישהו יודע
אולי יש חמישים עובדים ממפוני גוש קטיף
אולי יש ארבעים וחמישה עובדים ממפוני גוש קטיף
אולי יש ארבעים עובדים ממפוני גוש קטיף
אולי יש שלושים עובדים ממפוני גוש קטיף
אולי יש עשרים עובדים ממפוני גוש קטיף
אולי יש עשרה עובדים ממפוני גוש קטיףואולי יש עובד אחד ממפוני גוש קטיף או עובד אחד שהישיבה שלו ראתה את הגוש בעת הפינוי,
או שגם הוא מכר את זכותו לעבוד במקום עבור תוספת של 25 אחוז
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 29/10/2010 07:16:47
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2010 15:07 |
|
| |
קראתי עד עכשיו עשרות צוי ארנונה ופניתי לאסקוזידו בבקשה לקבל הסברים על הארנונה בכל הנוגע לתעשיה ביד בנימין ונראה לי שאגיש בג"צ בכל נושא הארנונה ביד בנימין בפרט. 1. הארנונה בכל הארץ בעייתית ביותר להשוואה ובטבלה שאפרסם כאן הכנסתי את הסכומים הנמוכים ביותר בכל מקום ובצורה כללית. 2. לדעתי צו הארנונה כאן בנחל שורק הוא בעייתי ביותר, גם בגלל ההפרדה בין מקומות שיש בהם ועד מקומי לבין אלו שאין (מה שעלול לגרום לדרישת הפרשי ארנונה מתושבי יד בנימין לשבע שנים ב 14 ש"ח למטר לפחות, מ 30 ש"ח ל 44 ש"ח) 3. עד עכשיו לא מצאתי שום רשות שמפרידה את הארנונה בצורה דומה. 4. אני מנסה לברר את הבדל המושגים תעשיה או מלאכה, מחיר הארנונה לתעשיה בנחל שורק הוא הנמוך ביותר במדינת ישראל. 5. אני מקווה לקבל תשובה ברורה איך מחייבים את בית גנזים והמפעלים האחרים, האם לפי שטח ריצפה או מטר מדפים כולל גובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 10:14 |
|
| |
דעת גדולים 2, הכנסת דנה בנושא הארנונה (ישיבה מיום רביעי השבוע)

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 19/11/2010 10:41:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2010 10:25 |
|
| |
דעת גדולים 3, המועצה משנה גבולות ודורשת ארנונה
השבוע התברר לי שראש המועצה דרש ממשרד הפנים לשנות את גבולות וצורת גביית הארנונה ביד בנימין.
כמו כן המועצה דורשת מבית גנזים לשלם ארנונה כחוק עבור ארבע קומות בהתאם לחדרי המדרגות והמעליות ולא לפי המדידה העצמית שהם הגישו והתברר שהיא ככל הנראה לא נכונה, אני מקווה שהתביעה היא החל מיום האכלוס.
בית גנזים משלם לפי סעיף שירותים והדרישה מהם לשלם כאזור ב' ולא כאזור א' כמו שאנחנו משלמים (אזור התעשייה הוא לא חלק מיד בנימין ומעולם לא היה).
צו הארנונה 2010 (בימים הקרובים המועצה אמורה לאשר את צו הארנונה ל 2011) http://www.ma-soreq.org.il/pdf/arnona2010.pdf
|
|
|
|
|