בית פורומים יד בנימין

צל"ג מול צל"ש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2010 18:01 לינק ישיר 
צל"ג מול צל"ש

אני מרחם על בעל השטח שלקח קבלן שחי בהפקרות מול הציבור, לדעתי אחד שמתנהג בצורה כזו לא יכול להקים עבור בעל השטח בית תקין.

מעניין תוך כמה זמן ההר שנמצא על המדרכה ירד לתוך מערכת הניקוז של מי הגשמים ומי ישלם על ניקוי המערכת

וכך נראה קבלן למופת שאין ספק שבונה גם בית למופת

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2010 23:18 לינק ישיר 
חטא על פשע

קיוויתי שתלונתי תגיע לקבלן שאולי ישפר את דרכו, לצערי היום כבר כל השביל נהפך לשטחו הפרטי של הקבלן או בעל השטח, המעבר נחסם היום ע"י מטען קרשים.

עפ"י הסכם החכירה ממינהל מקרקעי ישראל, מי שלא בונה את שלד הבניין תוך שלוש שנים, מפסיד את זכותו על המגרש והמגרש אמור להימכר במכרז מחודש, המינהל אומנם כמעט ולא אוכף זאת.

מגרש 147 נמכר כבר ב 31.8.2005 וב 4.10.2006 התגלגל ליד שניה, רק ב 12.8.2010 התקבל היתר בניה, צודק בעל הבית שנזכר רק עכשיו לבנות, שצריך להתחשב בו, אבל לי נראה שהגיע הזמן להתחיל לחיות נורמלי, רוב הישוב נבנה ואני לא אמור לשלם את נזקי הבונים שנזכרו לבנות ובפרט כשבעל מגרש 139 מראה לכולם שאפשר לבנות בית מבלי להזיק לסביבה ואפילו לא לדשא שנשתל בצמוד לגבולות המגרש.

המכרז האחרון ביד בנימין היה בדיוק לפני שלוש שנים ב 21.11.2007 די והותר זמן להתארגן ולבנות ומעכשיו הגיע הזמן שמי שבונה יתכבד וישלם את נזקיו, עליו לדאוג לנקיון מסביב לאתר הבניה שלו, לדאוג שהכביש יהיה נקי מלכלוך ופסולת בניה וידאג לעבוד בגבולות המגרש בלבד, אני וכל תושבי המועצה לא אמורים לשלם על סתימות מעברי ניקוז מי הגשמים שמתמלאים באדמה ופסולת בניין ולא אמורים לחיות בג'ונגל לעד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 07:17 לינק ישיר 
מכתב לראש המועצה בנושא הקבלן המושחת של שחף 40

אלי שלום

כבר פניתי מזמן בנושא התנהגות הקבלן הבונה בשחף 40, משום מה נראה שהקבלן זוכה בפריבילגיות מיוחדות ביד בנימין והוא מרשה לעצמו להתנהג כמופקר לחלוטין, אשמח מאוד להבין מדוע שטחי הציבור והמעבר הפכו לשטחיו הפרטיים, מדוע השטח המיועד למדרכה והכביש הפכו לשטחי אחסנה ותפעול לעבודות הבניה ומדוע אני אמור להחליק על הכביש בגלל החול ששפך הקבלן.

אודה לך על פעולה נמרצת מול הקבלן

בתודה מראש

איציק בלוי

054-7602018

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2011 16:01 לינק ישיר 

לאיציק  בלוי

שלום רב

קיבלתי את מכתבך, ואין  ספק שאתה צודק בנושא הנ"ל

לצערי ישנם תושבים שמעסיקים קבלנים אשר גורמים

עוגמת נפש לתושבים.

פניתי לאריק בן כנען בנושא והבטח של על ידו שהנושא יטופל במידי