בית פורומים שידוכי חרדים

בחורה "גברית"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2010 22:14 לינק ישיר 

זה גם יכול להיות שאלה הפוכה היית רוצה גבר שלא יודע להחליף נורה ומגעיל אותו מקק מת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 22:58 לינק ישיר 

יש בחורים שמעדיפים בחורות נשיות מאוד ותלותיות כדי לבסס את מעמדו כגבר בבית.וכך כל דבר שיעשה היא ישר תסכים איתו וכו' ויש שיעדיפו את הבחורה ה'גברית' במובנים מסויימים.ז"א שיהיו לה דעות משל עצמה ושתדע לעמוד על שלה ז"א לא נגד הבעל חלילה אלא בחיי היומיום.
אני מניח שרובם היו רוצים את הסוג השני.אשה שממש מטפלת בחשמל או נוגעת בג'וקים זה דבר די נדיר ואפשר להבין את הבעת הפליאה הראשונית,אך אני לא רואה בזה איזשהי בעיה.זה הסוג השני רק מוקצן יותר,אך עדיין בגדר הנורמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 23:10 לינק ישיר 

יוסף_האוסף כתב:
יש בחורים שמעדיפים בחורות נשיות מאוד ותלותיות כדי לבסס את מעמדו כגבר בבית.וכך כל דבר שיעשה היא ישר תסכים איתו וכו' ויש שיעדיפו את הבחורה ה'גברית' במובנים מסויימים.ז"א שיהיו לה דעות משל עצמה ושתדע לעמוד על שלה ז"א לא נגד הבעל חלילה אלא בחיי היומיום.
אני מניח שרובם היו רוצים את הסוג השני.

לענ"ד הסוג הראשון הרבה  יותר מומלץ לשלום בית
וזה לא אומר אשה שהיא סמרטוט
אבל לא שבכל דבר יש לה דעה והחלטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 23:15 לינק ישיר 

לכן הדגשתי בצד השני שהיא גברית רק ב'מובנים מסויימים' ולא בכל הדברים כי לדבי כל דבר תיהיה לה דעה והחלטה,זה לא יחזיק יותר מדי אא"כ הבעל הוא הסמרטוט.הצד השני די באמצע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2010 23:24 לינק ישיר 

אוקיי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2010 00:42 לינק ישיר 

אין מה לומר היופי בבנות היא הנשיות שלהן, אבל לפעמים אתה נופל עם אחת שיכולה לשגע לך את השכל לכל הדעות. יש מקק- היא על הספה רועדת ונפחדת, יש  מישהו עם זקן מידי ארוך בעינית של הדלת- היא כבר בטוחה שזה מהמאפיה של אברג'י- כנראה הגיע לסגור חשבון עם המליארדים של בעלה . וכן על זה הדרך. אכן קצת "גבריות" לא תזיק לאי אלו שהקצינו את המושג "נשיות" .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחורה "גברית"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.