|
|
| נשלח ב-7/12/2016 11:30 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
הכרתי פה כמה ניקיות (לא הרבה, אבל כמה....) קשר שהתחיל כאנונימי מאוד. והמשיך בחברות כיפית...
בקשר הפוך- אני רואה דיזאסטר אחד גדול!! במיוחד באתר הזה..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2016 20:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
הכרתי פה כמה ניקיות (לא הרבה, אבל כמה....) קשר שהתחיל כאנונימי מאוד. והמשיך בחברות כיפית...
בקשר הפוך- אני רואה דיזאסטר אחד גדול!! במיוחד באתר הזה..
|
|
אהה אין פה הרבה גברים
|
|
לפני שהמקום הפך להיות ************** ולפני שהיו פה כמה שהתחתנו. נדמה לי שהגברים היו פה רוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2016 21:19 |
|
| |
אף פעם הגברים לא היו פה רוב בדיוק ההפך תמיד נשים היו פה הרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2016 23:35 |
|
| |
חד משמעית-לא להתכתב בפרטי .... זה נגרר ואפילו יכול להיות ממכר . אני עונה בפרטי לשם נימוס ואח"כ ביי ביי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2016 11:23 |
|
| |
לא רואה שום בעיה בלתקשר עם ניק מאותו מין..... במיוחד שזה ניקים חרדים..(מין הסתם..)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2016 13:00 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  | חד משמעית-לא להתכתב בפרטי .... זה נגרר ואפילו יכול להיות ממכר . אני עונה בפרטי לשם נימוס ואח"כ ביי ביי |
|
יצא לי להתכתב עם כמה בנות כאן, למדתי מהן המון, לפעמים זה קצת כואב אם מישהי מתנתקת באחת, אני לא רואה את האסון הגדול להתכתב עם מישהי, זה קטע נחמד. גברים, קחו טיפ ממני, אל תתחילו להתכתב עם אף אחת, הן יודעות להתחיל אתכם לבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2016 21:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | ליאתליאת כתבה: |  | חד משמעית-לא להתכתב בפרטי .... זה נגרר ואפילו יכול להיות ממכר . אני עונה בפרטי לשם נימוס ואח"כ ביי ביי |
|
יצא לי להתכתב עם כמה בנות כאן, למדתי מהן המון, לפעמים זה קצת כואב אם מישהי מתנתקת באחת, אני לא רואה את האסון הגדול להתכתב עם מישהי, זה קטע נחמד. גברים, קחו טיפ ממני, אל תתחילו להתכתב עם אף אחת, הן יודעות להתחיל אתכם לבד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף
אני מסכימה אתך ולכן זה לא מומלץ. כי הדמיון חמור מהמציאות !!! אתה נקשר למישהי שאתה לא מכיר ולא יודע איך היא נראית , מלביש לדמיון כנפיים ועפים. וואו אני בעצם לא לבד , יש לי סוג של חברותא ואיך היא נחמדה ושנונה וכו..... ....ואפילו חווית אכזבה -זה עצוב..... לכן זה דורש הסתכלות ויש צורך בזהירות חברים וירטואליים אין בהם ממש , אפילו שכולם באמת מקסימים . אם כי לומר שגם אני כאן , מחפשת עניין להפיג את הבדידות , זה עוזר בהחלט ומכאן אני יכולה להבין את הצורך , אבל צריך לדעת שזה לא האמת. מקווה שתמצא את האחת שלך בקרוב ממש בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2016 23:34 |
|
| |
| 1direction כתב: |  | לא רואה שום בעיה בלתקשר עם ניק מאותו מין..... במיוחד שזה ניקים חרדים..(מין הסתם..) |
|
ומין בסתם שהם גם מאותו המין - נקווה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2016 10:16 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ליאתליאת כתבה: |  | חד משמעית-לא להתכתב בפרטי .... זה נגרר ואפילו יכול להיות ממכר . אני עונה בפרטי לשם נימוס ואח"כ ביי ביי |
|
יצא לי להתכתב עם כמה בנות כאן, למדתי מהן המון, לפעמים זה קצת כואב אם מישהי מתנתקת באחת, אני לא רואה את האסון הגדול להתכתב עם מישהי, זה קטע נחמד. גברים, קחו טיפ ממני, אל תתחילו להתכתב עם אף אחת, הן יודעות להתחיל אתכם לבד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף
אני מסכימה אתך ולכן זה לא מומלץ. כי הדמיון חמור מהמציאות !!! אתה נקשר למישהי שאתה לא מכיר ולא יודע איך היא נראית , מלביש לדמיון כנפיים ועפים. וואו אני בעצם לא לבד , יש לי סוג של חברותא ואיך היא נחמדה ושנונה וכו..... ....ואפילו חווית אכזבה -זה עצוב..... לכן זה דורש הסתכלות ויש צורך בזהירות חברים וירטואליים אין בהם ממש , אפילו שכולם באמת מקסימים . אם כי לומר שגם אני כאן , מחפשת עניין להפיג את הבדידות , זה עוזר בהחלט ומכאן אני יכולה להבין את הצורך , אבל צריך לדעת שזה לא האמת. מקווה שתמצא את האחת שלך בקרוב ממש בע"ה. |
|
זה יכול להיות בעיה אם אני מתכתב עם מישהיא מתאימה לי לנשואין, לכאורה, ואז אפשר להתאהב עם יצור לא (ממש) מתאים. אבל סתם ככה להתכתב זה יכול בעיקר להועיל וללמד דברים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|