| נשלח ב-20/1/2011 22:32 |
|
| |
חזן-דוגמן.. ומה שביניהם..
קיבלתי באישי:
לפני שנה וחצי בערך,מבין ההצעות הראשונות שהגיעו אלי היתה הצעה של בחור מת"א, עובד לפרנסתו, קובע עיתים וחזן בשבתות. אח שלי הוריד מסיבה פשוטה שזה לא הסגנון שלי.
היום כשחזרתי מהעבודה ראיתי על השולחן חוברת מסויימת, עיינתי בה בסתמיות וראיתי שהבחור שם מוכר לי מאיפשהו. וכן זה היה אותו בחור שאז הציעו לי. {אני לא נפגשתי עם הבחור} הרצתי עליו גוגל בזמנו וראיתי תמונה שלו, היום כשהרצתי עליו גוגל, ראיתי שיש על הבחור כמה אשכולות בבחדרי, הבחור כבר התמנה לחזן הראשי של גוף מסויים, והוא גם דוגמן קטלוג של חברה מסויימת. אבל.... עדיין רווק.
עלתה בתוכי השאלה, אם היום היו מציעים לי את אותו בחור בעל תפקיד יותר רשמי, עם שם קצת מוכר. היית מבררת עליו ברצינות?
התשובה שלי ברורה לי ואני מאחלת לו באמת הצלחה.
מה אתם/ן הייתם/ן אומרים/ות?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 23:27 |
|
| |
במחילה העסק נשמע משונה. חזן וגם דוגמן. ומי בכלל חושב על שם מפורסם יותר או פחות בשידוכים?
|
| נשלח ב-21/1/2011 00:14 |
|
| |
קודם להתמקד בפנימיות של הבחור ורק אח"כ
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 00:47 |
|
| |
אני נגעלת מחיצוניות.
דווקא הייתי מורידה!
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 15:27 |
|
| |
בכלל, בכלל לא הסגנון.
נשמע מוזר וגם לא מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 04:58 |
|
| |
לענין החזן, זה סביר בעיני. לעניין הדוגמנות, אם הוא דוגמן פנים, אז זה בעייתי כי זה אומר שלא אכפת לו איך תופסים ממנו. אם נגיד הוא דוגמן של הלבשה תחתונה, אין פסול בזה. כי קודם כל זה אומר שאפכת לו מאיך שהוא נתפס, לכן עושה דוגמנות של הלבשה תחתונה. בנוסף מסתומא יש לו גוף טוב אם הוא מדגמן לזה
|
| נשלח ב-23/1/2011 13:19 |
|
| |
ליטאי את גנוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 14:16 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | לענין החזן, זה סביר בעיני.
לעניין הדוגמנות, אם הוא דוגמן פנים, אז זה בעייתי כי זה אומר שלא אכפת לו איך תופסים ממנו.
אם נגיד הוא דוגמן של הלבשה תחתונה, אין פסול בזה. כי קודם כל זה אומר שאפכת לו מאיך שהוא נתפס, לכן עושה דוגמנות של הלבשה תחתונה. בנוסף מסתומא יש לו גוף טוב אם הוא מדגמן לזה |
|
ה.א.
(מקווה שהובנתי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 14:21 |
|
| |
ליטאי אומלל
עיין דחוף במה שכתב לך
ידידינו יוס באשכול של הורים גרושים.
תוקן על ידי אוהביהודי ב- 23/01/2011 14:27:35
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 14:22 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | לענין החזן, זה סביר בעיני.
לעניין הדוגמנות, אם הוא דוגמן פנים, אז זה בעייתי כי זה אומר שלא אכפת לו איך תופסים ממנו.
אם נגיד הוא דוגמן של הלבשה תחתונה, אין פסול בזה. כי קודם כל זה אומר שאפכת לו מאיך שהוא נתפס, לכן עושה דוגמנות של הלבשה תחתונה. בנוסף מסתומא יש לו גוף טוב אם הוא מדגמן לזה
.
(
|
| בזה הראש שלך נמצא.
אז תמצא לך פורום אחר
תוקן על ידי כוכבית_על ב- 23/01/2011 14:23:24
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 15:00 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | לענין החזן, זה סביר בעיני.
אם נגיד הוא דוגמן של הלבשה תחתונה, אין פסול בזה. כי קודם כל זה אומר שאפכת לו מאיך שהוא נתפס, לכן עושה דוגמנות של הלבשה תחתונה. בנוסף מסתומא יש לו גוף טוב אם הוא מדגמן לזה
|
|
בס"ד
כמו תמיד.
תשובותיך סתומות!!!
אין קשר בין דוגמן להלבשה תחתונה או עליונה או כל הלבשה שלא תהיה..
איכס!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 15:06 |
|
| |
מצטרפת
|
| נשלח ב-24/1/2011 16:13 |
|
| |
בלי להגיב לכל מיני תגובות- בחזרה לתחילת האשכול...
מה שמתנהל משמיים, זה מה שקורה... אגב, סתם מסקרן אותי להריץ קורנפלקס בגוגל...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 23:11 |
|
| |
לא הבנתי מה האשכול הזה בא לומר. הציעו למישהי בחור והוא לא היה בסגנון שלה, ואחר כך התברר עוד יותר שהוא לא בסגנון שלה. לא נשמע שיש פה איזה מקום להתלבטות - רק איזה סוג של התפארות \ טפיחה עצמית על השכם, כמו לומר "תראו אותי, איך אני לא מסנוורת מהחיצוניות", במסווה של העלאת נושא לדיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2011 15:51 |
|
| |
מי שמסתכל על חיצוניות נטו, סופו ליפול בבור תחתיות. יש בחורים שנראים חיצונית יפה מאד, מתנהגים יפה, ואפילו נמצאים ולומדים בישיבה, אבל בפועל הם מושחתים. ומה שמעניין אותם זה לא זוגיות אלא חיי פאר ותאוות.
|
|
|
|
|