היות וברצוני להיכנס לתחום השדכנות האם מישהו מכיר תוכנה שיעזור לי ?
בס"ד היות ובכוונתי אולי בעזהשי"ת להיכנס לתחום של שדכנות האם מישהו מכיר תוכנה מתאימה (גם בכסף אבל במחיר הגיוני ) תוכנה שתעזור למלא את ל המידע ואח"כ לחפש לפי נתונים וכמו"כ מקום לשמירת תמונה וכו'
נשלח ב-31/1/2011 09:38
לא צריך תוכנה. פשוט תשמור בגמייל שלך מייל עם נתוניפ של כל מועמד. ככה אני עובד. , אבל אני לא ההגדרה לשדכן המוצלעשיתי רק חמישה שידוכים. ותזכור שזה כמו מכירות, תציע יותר, תמכור יותר.
ליטאי. אני מקווה שאתה לא כסוכן מכירות שמציע מה שיש בלי קשר אם זה באמת מתאים.
נשלח ב-31/1/2011 14:17
ליטאי הסנדלר הולך יחף.
נשלח ב-31/1/2011 14:41
את המכיר אקסס? אתה יכול לעשות את זה לבד
נשלח ב-31/1/2011 15:29
אני לא מתמצא באקסס
אסביר למה לדעתי כדאי לעבוד עם תוכנה יעודית
בעבר שדכנים עבדו עם פנקס ובו רשמו כל הפרטים ובד"כ היו שמות שפחות או יותר נשכחו ובטח שלא תמיד היה התאמה כיום כשיש תוכנה יעודית לזה זה עוזר בכמה תחומים 1) באיסוף המידע שזה אומר כשיש לך שדות מוכנים שצריך למלא , אז לא שוכחים למלא פרטים נחוצים שהם לדוגמא שמות ושמות הורים וטלפונים לבירורים מקומות לימוד גיל וגם מה מחפש איזה סגנון לבוש ועוד כל מיני פרטים שבלא שיצטרך למלאות שדות מוכנים הוא לא ישאל ואז תמיד השדכן מתקשר לשאול עוד פרט ועוד פרט כמו"כ מקום לתמונה דיגיטלית 2) בהתאמה אפשר לנסות למצוא יותר נקודות התאמה לפני שמציעים 3)גם הולכים פחות שמות לסוף הרשימה הנשכחת כי אתה מחפש לפי סגנון גיל וכדו' ואז יוצא רשימה שלימה
דא"ג אני חושב אולי להתמקד בחוג מאוד מצומצם שדורש התיחסות מיוחדת עם הבנת הבדלי ניונאנסים וזה החוג של זיווג שני רק במגזר החסידי
נשלח ב-31/1/2011 15:31
תצטרף לבניין עולם !
נשלח ב-31/1/2011 15:48
בנין עולם זה הארגון בירושלים ? ליד סטמר ברחוב יחזקאל ? חשבתי על כך בעבר בדקתי אצלהם את המאגר של ההזיווג שני חסידי ויש להם ממש ממש קצת יש לי תוכנית איך לבנות את המאגר הספציפי הזה והצעתי להם לעשות זאת, הם הסכימו ואפי' רצו שאעשה זאת
אבל מסיבות שונות ראיתי שממש לא כדאי לי ולתועלת הענין שאעבוד איתם
אם זה נוגע למישהו אוכל להסביר למה
נשלח ב-1/2/2011 11:04
שמעתי שלבנין עולם בקושי יש הצעות..
נשלח ב-1/2/2011 14:47
לגבי הצעות כלליות אין לי מושג אבל הלכתי לשם עם ידיד גרוש חסיד ובתחום של זיווג שני חסידים הם ממש ממש חלשים
נשלח ב-3/2/2011 16:23
ליטאי שאפו!!! 5 שידוכים זה יפה מאד. אני מנהל רשימות לפי גילאים.