|
|
| נשלח ב-3/3/2011 11:40 |
|
| |
בס"ד חשבתם פעם למה עניין היופי מטריד בעיקר את הגברים??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 11:52 |
|
| |
טבע אולי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 12:12 |
|
| |
בס"ד לא חושבת. להיפך,דווקא הקב"ה טבע את התשוקה לאסטטיות באישה ולא בגבר. אז איך קרה הדבר והתהפכו להן היוצרות???
במחילה מכבודך,אך אני חושבת שהסיבה הנעוצה בדבר הינה הגאווה הגברית. גבר,חשוב לו שייראה טוב בעיני כל רואיו.(מבחינת החשיבות,אני מתכוונת) ולכן הוא יעשה הכל למען הגשמת המטרה הזו ,גם אם האמצעים יהיו בלתי מובנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 12:22 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 17:22 |
|
| |
"בוחרים שידוך לפי משקל גובה וצבע? איפה הבושה?"
מתביישת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 12:05 |
|
| |
אם את/ה יודע/ת שמראה מסויים (כגון: גבוהה ממך רזה ממך יפה ממך ועוד..)גורם לרתיעה כדאי שתזהיר את השדכן שלא ישקיע זמן מחשבה ומשאבים לשווא.
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 21:50 |
|
| |
ובכן- ברור לחלוטין שצריכה להיות כימיה בין הבחור לבחורה ובין הבחורה לבחור. ברור לי גם שיש הבדל בין משיכה חברתית למשיכה אישית. ועוד ברור לי- שכמה שמתבגרים מותר וצריך להוריד פרופיל בענייני המשיכה החברתית (הפחות קריטית בתוך הבית) ופשוט לנסות. תנסו, לעזאזל. ומה אתם חושבים? שאתם אקסטרווגנדה? תענוג צרוף? שלנו קל להתארגן ולצאת לפגישות? אז למה כן? כי צריך לנסות. בחיים יש הפתעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 17:24 |
|
| |
עם הבחורה הזאת צריך הרי לחיות, היא לא איזה עציץ לקישוט, וגם כשבוחרים עציץ בוחנים אותו שוב ושוב, ולא פעם עושים סבב חנויות כדי למצוא את העציץ הנכסף, על אחת כמה וכמה.. הגיוני שבן אדם יבחר מה שליבו חפץ, ואז הוא גם ישקיע בעתיד בבחירה שלו. משום מה פותח ההודעה משוכנע שכולנו אמורים להיות מטומטמים או מסוממים כאלה, או בעלי מדריגה כמו החזון איש בגיל 80, ולא ברור מהיכן האיש לקח את ההנחה שהחזון איש היה מוכן לקחת כל מה שמציעים לו ?... ואדרבה, בעל מדריגה מגיע לשיאי שיאים של רגש, ולכן לפעמים יצרו גדול. (ככה זה כמדומני) בעצם זה החלום של כל שדכן, שיסגור כמה שיותר שידוכים  מצד שני, יש בזה משהו, בן אדם שמסתדר יפה עם בלונדינית זה מיותר שיחפש דווקא אחת עם שיער שחור, אין צורך פשוט.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:28 |
|
| |
זה נכון שאמורים לקחת מי שיהיה לי טוב עם המראה שלו. ואני מסכימה גם שלפעמים עדיף לקבל רושם ראשוני לפני הפגישה ולא סתם לטרטר בן אדם.
אבל אני חושבת שיש הגזמה בנושא. אם כמו שכתבו כאן, בחורים מבקשים היקף מותניים אז זה עבר את הגבול. בוא לפגישה ותראה עד כמה היא רזה.
הגיוני לשאול אם היא רזה או שמנה. מוגזם לברר משקל / היקף / מידה
הגיוני לברר אם היא כהה או בהירה. מוגזם לברר צבע שיער, עיניים, גבות וכדומה
וצריך לזכור שלמרות שיש העדפה ראשונית, לפעמים כשרואים את הבן אדם מגלים שהשילוב אצלו ממש נראה טוב ומשנה לי את ההסתכלות על הצבע / גובה וכדומה.
כך שכיוון טוב לקבל. פרטי פרטים- חבל ולא מתאים.
אגב, אני למשל חושבת שתמונה עדיפה על חפירה בפרטים. זה לא מגעיל, לא נכנס לקישקע של השני אבל נותן התרשמות.
נותן לראות אם יש מה להיפגש אבל נותן סיכוי שימצא חן בעינינו צבע / גובה וכדומה שלא היינו רוצים להפגש איתו מלכתחילה.
יש בתמונה גם חיסרון. אבל בכל מקרה, זה לא מגעיל לדעתי.
לשאול על היקף מותניים זה מגעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 10:45 |
|
| |
| מתחתנת כתבה: |  |
בס"ד חשבתם פעם למה עניין היופי מטריד בעיקר את הגברים?? |
|
א) כי יש היצע, אז התיאבון גדל. ב) זה טבע האדם, להתמקד גם ביופי. ג) אולי קשה להבין את הנשים שמחפשות גבר חזק שיגונן עליהם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 11:19 |
|
| |
ככה זה דורו של משיח כשבנות לא יודעות מה זה להתלבש בצניעות בנים לא יודעים מה צריך לשאול ומה לא הבנות מזמינות את השאלות ואחר כך עוד מתפלאות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 13:45 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | זה נכון שאמורים לקחת מי שיהיה לי טוב עם המראה שלו. ואני מסכימה גם שלפעמים עדיף לקבל רושם ראשוני לפני הפגישה ולא סתם לטרטר בן אדם.
אבל אני חושבת שיש הגזמה בנושא. אם כמו שכתבו כאן, בחורים מבקשים היקף מותניים אז זה עבר את הגבול. בוא לפגישה ותראה עד כמה היא רזה.
וצריך לזכור שלמרות שיש העדפה ראשונית, לפעמים כשרואים את הבן אדם מגלים שהשילוב אצלו ממש נראה טוב ומשנה לי את ההסתכלות על הצבע / גובה וכדומה.
אגב, אני למשל חושבת שתמונה עדיפה על חפירה בפרטים. זה לא מגעיל, לא נכנס לקישקע של השני אבל נותן התרשמות.
נותן לראות אם יש מה להיפגש אבל נותן סיכוי שימצא חן בעינינו צבע / גובה וכדומה שלא היינו רוצים להפגש איתו מלכתחילה.
|
|
בסד
דעתי כדעתך. אם כי תמונה לדעתי הורסת... דברתי עם הרבה חברות שאמרו שאם היו רואות את בן זוגן בתמונה לא היו נפגשות איתו... ככה שלפעמים הרבה שידוכים נפלאים נופלים רק בגלל שלא נפגשים ורואים תמונה... דבר שני,יש אנשים שלא יוצאים יפה בתמונה ולכן לדעתי זה עוול עבורם כשבוחנים אותם רק עפ"י תמונה... דבר שלישי,בפגישה רואים את כל המכלול כולל תקשורת וזה הכי טוב. דבר רביעי,זה לדעתי מגעיל אם בחורה שולחת תמונה ונגיד הבחור לא אהב ופוסל-זה מאד פוגע בבחורה כי היא יודעת שפה נטו פסלו אותה בגלל המראה ולא בגלל תקשורת/סיבה אחרת. כשזה פגישה הבחורה לא יודעת מה גרם לו לא לרצות....וככה כולם יוצאים בצורה מכובדת. לדעתי צריך לברר אצל חברות מראה כללי. לתת צ'אנס ותמיד יש הפתעות יפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 17:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| כוזרית כתב: |  | זה נכון שאמורים לקחת מי שיהיה לי טוב עם המראה שלו. ואני מסכימה גם שלפעמים עדיף לקבל רושם ראשוני לפני הפגישה ולא סתם לטרטר בן אדם.
|
|
בסד
דעתי כדעתך. אם כי תמונה לדעתי הורסת... דברתי עם הרבה חברות שאמרו שאם היו רואות את בן זוגן בתמונה לא היו נפגשות איתו... ככה שלפעמים הרבה שידוכים נפלאים נופלים רק בגלל שלא נפגשים ורואים תמונה... דבר שני,יש אנשים שלא יוצאים יפה בתמונה ולכן לדעתי זה עוול עבורם כשבוחנים אותם רק עפ"י תמונה... דבר שלישי,בפגישה רואים את כל המכלול כולל תקשורת וזה הכי טוב. דבר רביעי,זה לדעתי מגעיל אם בחורה שולחת תמונה ונגיד הבחור לא אהב ופוסל-זה מאד פוגע בבחורה כי היא יודעת שפה נטו פסלו אותה בגלל המראה ולא בגלל תקשורת/סיבה אחרת. כשזה פגישה הבחורה לא יודעת מה גרם לו לא לרצות....וככה כולם יוצאים בצורה מכובדת. לדעתי צריך לברר אצל חברות מראה כללי. לתת צ'אנס ותמיד יש הפתעות יפות. |
|
נכון שלרוב הגברים - אין צורך בתמונה, ודי בבירורים. מעט הגברים שרגישים לכל מיני הידורים ביופי טוב יעשו אם יראו תמונה, והבחורה כמובן תראה תמונה מוצלחת, יש תמונות מוצלחות למדי לכל בחורה. ואם הגבר יוריד אותה, אז א) יתכן שהוא שמע משהו שלא הרנין את לבו הטהור ב) יתכן שהוא קיבל תמונה מוצלחת יותר מאחרת ג) זה לא אסון אם גבר הוריד אותה על סמך תמונה.. ממש לא י נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|