בית פורומים שידוכי חרדים

האם לספר לחברתי הטובה על פגישותיי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2012 19:24 לינק ישיר 
למה לא לספר?

תספרי לה אם היא לא רכלנית ויודעת לשמור סוד. . תאמיני לי זה רק ישמח אותה לי יש מעט הצעות ובכל אופן אני שמח כשחברים מספרים ומתייעצים זה נותן תחושה שלפחות חברים אמתיים יש. . אף פעם לא הבנתי את החשאיות הנוראית בנושא בסדר לא צריך לתלות שלטים ברחובות אני נפגשת אבל גם לא צריך להפוך את זה לסוד ברמה של מפעל הטקסטיל בדימונה

תוקן על ידי אליהו24 ב- 12/06/2012 19:26:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 22:20 לינק ישיר 

אם אתן באמת חברות טובות, היא תבין.
קשר קרוב ואמיתי, הוא קשר שכל אחד מהצדדים גם יודע לכבוש קצת משל עצמו ולתת לשני
כרגע יש לך צורך כזה, והוא די מובן, שלא לשתף בזמן שמתהווה איזה קשר בינך לבחור
זה לגיטימי ובוגר ואחראי
אני מניחה שאת גם לא תשתפי אותה בקשר שלך עם בעלך, לא כך?
אז אם באמת הקשר קרוב ואמיתי, היא תאפשר לך את הספייס הזה, שאת זקוקה לו
אם היא מתקשה ונפגעת, תדברו פתוח על זה. אם היא מבינה אותך בלי לדבר על זה, אז היא תאפשר לך בלי שתצטרכי לדבר הרבה.. היא תבין.
ותדאגי לשדר לה שאתם עדיין חברות קרובות, ושאת יודעת שהיא שם ואם תרגישי צורך לשתף , שאת יודעת שהיא החברה הטובה שלך, אלא שבתקופה הזו את מרגישה שאת צריכה זמן לעצמך בנקודה המסוימת הזו.
הרבה פעמים קורה בקשר שיש ציפיות שונות לכל צד וצריך להגיע למקום שנח לשני הצדדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 23:36 לינק ישיר 

הייתה לי גם חברות כזו חונקת במשך התיכון שהתחילה עוד מהביה"ס... אבל עם ההתבגרות זה יורד..
וכמה שירד היא עד היום רומזת לי על הנושא שחסר לי אם אני מפתיעה אותה עם הודעה כזו.. אני באמת לא יודעת מה לעשות איתה.. כי גם אצל הצעות של אחיותיי היא ידעה וכמובן על הפגישות והכל..
(חח בעצם גמני חופרת לה כל פעם על אחותה כשמדברים עליה.. סוג שזה נהפך למושג אצלנו, נו מה חדש עם...)

יש מושג של חברות כמו אחיות..!! אבל לא חושבת שגם בגילי עכשיו הייתי מספרת כמו שסיפרתי לה אז.... 
לבנתים לא היה לי משהו רציני לספר לה.. היו הרבה פעמים שחשדה... והיה בצדק..:( אבל היא לא מהסוג החונק כמו שחברה שלך.. היא תשאל יותר בקטע של צחוקים.. אבל אני יודעת שאחרי כל הצחוק.. היא לוקחת ללב.. אז בשעת מעשה.. אחרי פגישה שלישית.. אספר לה כמעט בטוח.. כי זה סתם ישבור אותה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/6/2012 13:11 לינק ישיר 

סליחה שאני שואל, אבל מה באמת הסיבה שהורייך וכל הסביבה נגד זה שתספרי לה?
כי אם זה בגלל "אין הברכה שורה"... עדיין לדעתי, הזכות הזאת שאת מספרת לה אל אף שזה קשה לך, והכל כדי שהיא לא תפגע, היא תעמוד לך מול על "עין הרע" או דבר אחר.. וההפך, זה רק יגביר לך את הזכויות.. 

אז..?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם לספר לחברתי הטובה על פגישותיי ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext