|
|
| נשלח ב-24/8/2013 23:23 |
|
| |
מעניין אם הרך הנולד כבר בשידוכים..  (תכל'ס, אני מאמינה שלא עמדו בפניהם הרבה ברירות שקלטו כשהזאטוטה נכנסה להיריון.. ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/8/2013 02:21 |
|
| |
אמממ, לא חלום חיי לראות את הילדים שלי מתחתנים בגיל כזה.. אבל מה כולם כלכך קופצים, הרי אין חילוני בן 16 שאין לו חברה.. ולצערנו יש גם הרבה בחורים רגילים שנופלים בזה במוקדם או במאוחר. אז עדיף שיהא בהתר מאשר שיהא כמקובל..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 02:48 |
|
| |
חילוני בן 16 לא מביא ילדים עם החברה בת ה-14...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 03:12 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | אמממ, לא חלום חיי לראות את הילדים שלי מתחתנים בגיל כזה.. אבל מה כולם כלכך קופצים, הרי אין חילוני בן 16 שאין לו חברה.. ולצערנו יש גם הרבה בחורים רגילים שנופלים בזה במוקדם או במאוחר. אז עדיף שיהא בהתר מאשר שיהא כמקובל.. |
|
בחורים "רגילים"? הכוונה לשאינם חילונים כאילו? (רק חרדים או שזה כולל גם מסורתיים, ד"לים, חרד"קים, חרפ"סים, חרדל"ים? תפרט.. ) ואגב, לא נראה לי שיש היתר להתחיל במלאכת פרו ורבו לפני החתונה.. במקרה שלא היו מגיעים למצב כזה רוב הסיכויים שלא היו מגיעים לשבירת הצלחת בגיל זה, אז מה העדיפות כאן בדיוק? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/8/2013 08:07 |
|
| |
אצל ד"לים זה פשוט... ואני מדבר על כמה וכמה חרדים שאני מכיר (ד"א מה זה חרפ"סים?) לא יודע מה הם עשו לפני החתונה וזה לא מעניין אותי (מה גם שזה שפרסם את הידיעה לא כתב את זה אלא אנשים הסיקו לבד, (למרות שזה נורא מסתבר)) סתם דיברתי על העקרון, שאני לא מבין מה כולם קופצים, בסדר אז מתחתנים מוקדם..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 08:21 |
|
| |
אה, כדאי שתסביר.. כי ל"רגילים" בדר"כ יש הגדרה אחרת מחרדים.. P= (חרדים פסולים. המחזיקים איפונים ודומיהם ל"ע.. ) והסיבה שבגללה הם התחתנו זה לא הסקת מסקנות. זה בטוח 100%. אם לא לקום על חיתון בגיל גן, על מה לקום? ה' ישמור.. הזוי לחתן בכזה גיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-25/8/2013 13:01 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | | סתם דיברתי על העקרון, שאני לא מבין מה כולם קופצים, בסדר אז מתחתנים מוקדם.. |
|
2 סיבות:
ראשית הם לא בעלי שיקול דעת מספיק עמוק וחתונה זה משהו קובע הרבה יותר מסתם קשר בין חבר וחברה. צריך גט וגירושים ואתה יכול להגיע גם לבי"ד לענייני משפחה, באיזה זכות מכניסים אותם לבלגן הזה?
שנית, נראה לך ש-5 שנים הם ידחו הריון? תינוקת שמביאה לעולם תינוקת זה מתכון לאסון...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 13:30 |
|
| |
בסד למה לדחות?היא כבר בהריון...ואסור לעשות הפלה ביהדות...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 16:49 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | חילוני בן 16 לא מביא ילדים עם החברה בת ה-14... |
|
תכנסי ליוטיוב ותבדקי- יש המון בנות בנות 14 בהריון לצערינו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 16:51 |
|
| |
זה משפחות חרדיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 17:03 |
|
| |
משפחות חרטמבליות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 22:29 |
|
| |
| nkת_Nיו3nת כתב: |  | חילוני בן 16 לא מביא ילדים עם החברה בת ה-14...
תכנסי ליוטיוב ותבדקי- יש המון בנות בנות 14 בהריון לצערינו...
|
|
מפגרות שנדפקות לא חסרות, אבל זה לא האידיאל, עובדה שרובן ככולן לא ממשיכות את ההריון...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2013 23:39 |
|
| |
מישהו שמע פה על מצוות "מפתה"? בחור (כן, בחור, לא ילד) שנפל עליו כזה דבר זה מבגר אותו בעל כרחו.
|
|
|
|
|