בית פורומים שידוכי חרדים

מאין יבוא עזרי???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2011 03:11 לינק ישיר 
מאין יבוא עזרי???

אני שאספר על עצמי בחור מזרוחניק שהתחרד שעשה צבא ונכנס לישיבה חרדית ליטאית בן 27 6 שנים בישיבה למד בפנימיה צבאית לא חסר לי כלום נראה טוב לא חסר לי כסף וב"ה משפחה טובה הגריעותא שלי שאני חצי תימני (מאוחכזב מהעולם החרדי שמלא בגיזענות)

מיואש מפגישות

לצערי כל מה שאני פוגש זה בחורות שעברו סינון די רציני כך שבחורות שנראות טוב נדיר שיוצא לי להפגש

בהתחלה פניתי לשדכנים עממיים שלצערי תמיד הזרימו לי בחורות "תקועות"  םניתי לכל שדכניות של מדרשות של חוזרות בתשובה  למרות שרוב הבחורות שפגשתי זה בחורות חרדיות מבית שלמדו בסמינריים נחשבים וולף לוסטינג ושפירא וכו

חייב להגיע לשדכנים שמתעסקים לא עם תקועות או אם יש למישהו פה הצעה טובה בשבילי

והכי מעצבן שאני צריך לפגוש בחורות שמוגדרות חמודות נאות נחמדות חינניות זה הגדרות של בחורוה שלא נראת טוב אומרים את התארים האלה ואני צריך לסבול להפגש איתן וגורם עוגמת נפש גם לבחורה וגם לי

אשמח  אם תוכלו לעזור לי

אני עייףףףףףףףףףףףףףף מפגישות

למי אני צריך לפנות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 12:31 לינק ישיר 

"עזרי מעם ה'...." -שכחת להמשיך את המשפט

כשתגיע השעה(!!) שומדבר לא יעמוד בדרך..

המון הצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2011 13:03 לינק ישיר 

חפש תימנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2011 17:45 לינק ישיר 

ולמה אתה גונב את שורת הנושא שלי ?!
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2861607&forum_id=17053

לא יפה.
מקסימום היית ממשיך את השרשור שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2011 23:08 לינק ישיר 

יניב396 כתב:
אני שאספר על עצמי בחור מזרוחניק שהתחרד שעשה צבא ונכנס לישיבה חרדית ליטאית בן 27 6 שנים בישיבה למד בפנימיה צבאית לא חסר לי כלום נראה טוב לא חסר לי כסף וב"ה משפחה טובה הגריעותא שלי שאני חצי תימני (מאוחכזב מהעולם החרדי שמלא בגיזענות)

מיואש מפגישות

לצערי כל מה שאני פוגש זה בחורות שעברו סינון די רציני כך שבחורות שנראות טוב נדיר שיוצא לי להפגש

בהתחלה פניתי לשדכנים עממיים שלצערי תמיד הזרימו לי בחורות "תקועות"  םניתי לכל שדכניות של מדרשות של חוזרות בתשובה  למרות שרוב הבחורות שפגשתי זה בחורות חרדיות מבית שלמדו בסמינריים נחשבים וולף לוסטינג ושפירא וכו

חייב להגיע לשדכנים שמתעסקים לא עם תקועות או אם יש למישהו פה הצעה טובה בשבילי

והכי מעצבן שאני צריך לפגוש בחורות שמוגדרות חמודות נאות נחמדות חינניות זה הגדרות של בחורוה שלא נראת טוב אומרים את התארים האלה ואני צריך לסבול להפגש איתן וגורם עוגמת נפש גם לבחורה וגם לי

אשמח  אם תוכלו לעזור לי

אני עייףףףףףףףףףףףףףף מפגישות

למי אני צריך לפנות

לא זכור לי שנפגשתי איתך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 00:40 לינק ישיר 

אתה קובל על זה שמתייחסים לעדה שלך וייתכן שאתה צודק – יש אשכולות שלמים בנושא אז אכמ"ל – אבל שים לב: אתה מתייחס לבחורות שאיתן אתה נפגש באותה שיטחיות שכל כך מפריעה לך כשהיא מופנת כלפיך.
נשמע שבעיקר חשוב לך שהבחורה תיראה טוב, עד כדי כך, שאם היא לא, אתה ממש סובל בפגישה. אתה מתייחס לסמינרים החרדים כ"נחשבים", לעומת המדרשות של החוזרות בתשובה שכנראה אינם נחשבים כל כך בעיניך, למרות שגם אתה לא מגיע מרקע חרדי. אני לא בטוח למה התכוונת כשאמרת "תקועות", אבל זו הגדרה די מזלזלת. גם אתה לא נשוי עדיין, האם אתה מגדיר את עצמך כ"תקוע"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2011 01:58 לינק ישיר 

תרי_זוזי כתב:

אתה קובל על זה שמתייחסים לעדה שלך וייתכן שאתה צודק – יש אשכולות שלמים בנושא אז אכמ"ל – אבל שים לב: אתה מתייחס לבחורות שאיתן אתה נפגש באותה שיטחיות שכל כך מפריעה לך כשהיא מופנת כלפיך.
נשמע שבעיקר חשוב לך שהבחורה תיראה טוב, עד כדי כך, שאם היא לא, אתה ממש סובל בפגישה. אתה מתייחס לסמינרים החרדים כ"נחשבים", לעומת המדרשות של החוזרות בתשובה שכנראה אינם נחשבים כל כך בעיניך, למרות שגם אתה לא מגיע מרקע חרדי. אני לא בטוח למה התכוונת כשאמרת "תקועות", אבל זו הגדרה די מזלזלת. גם אתה לא נשוי עדיין, האם אתה מגדיר את עצמך כ"תקוע"?

צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 00:44 לינק ישיר 

אתה תמני, למה אתה מצפה. או חצי תמני לצורך העניין.
תתחתן עם תמניה

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מאין יבוא עזרי???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext