בית פורומים יד בנימין

מוסד אקדמי דתי ביד בנימין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2011 19:08 לינק ישיר 
מוסד אקדמי דתי ביד בנימין

בישיבת המועצה האחרונה הוחלט להקציב למכללה בשם מיתר 550 אלף ש"ח מכספינו (כספי המועצה), 200 אלף ש"ח השתתפות בעלים ומיליון ו 650 אלף ש"ח כספי תרומות ס"ה 2 מיליון ו 400 אלף ש"ח.

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מוסד אקדמי בשם הזה, לא מצאתי בהחלטות המועצה שום מכרז הנדרש עפ"י החוק למסירת שטחי ציבור.

אני לא מבין את חברי המועצה שמקבלים החלטות שלדעתי יכולים גם להכניס אותם לכלא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2011 20:08 לינק ישיר 
זה המידע היחיד שמצאתי - האם יש קשר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2011 13:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 18:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 23:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 23:48 לינק ישיר 

אלי שלום

אני שמח לשמוע על הפגישות עם יו"ר הועדה לתקצוב ותכנון של המל"ג ומכך אני מבין שהעניינים מתקדמים בקצב רציני מאוד, אודה לך מאוד אם אוכל לקבל את העתק פניית המועצה לות"ת, על אופיו של המוסד שהמועצה מנסה להקים או לקדם והמסלולים המוצעים לות"ת.

פניתי ליעקב רוט בבקשה לקבל את העתק החוזה שנחתם והוצג בפני המועצה והוא הציע לפנות לנירית כנה ולבקש את ההסכם עפ"י חוק חופש המידע, צר לי ואולי אני טועה ולא מפרש נכון את הדחיה וההצעה להוציא כספים (על חוזה שלדעתי אמור להיות מפורסם באתר המועצה) כניסיון התחמקות ו"הרווחת זמן".

מאוד לא נראה לי הגיוני לתת לגוף שמחזיק בית הארחה לא חוקי ומעשיו ודרכיו לא ממש ברורים להיות גוף המאשר תארים ובפרט ע"ח כספי ושטחי תושבי המועצה.

איציק בלוי

נ.ב.

אני מתכוון לבקש ממבקר המדינה לחקור את הליכי האישורים כולל השתתפותו של חבר המועצה מר שלום מעודד באישורי תב"רים והסכמים עם מקום עבודתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 17:37 לינק ישיר 
פשוט גנבים

לפעמים אני מופתע כמה אומץ יש לאנשים לגנוב מהציבור בלי בושה, אני עובר על הדוחות וכל הניירת של תורת החיים ומוטרד איך מוסד כזה "מחנך".

יושבת בתוכנו "ישיבה" שמתיימרת לחנך בדרכים חרדיות ואין לה אפילו נייר אחד ישר ללא קומבינות, והאמת שאני מבין את הרצון להתפתחות של הישיבה ועם אפשר כמה שיותר לגנוב מהציונים, אבל מדוע ראשי הציבור שלי האחראים על כספי הציבור של נחל שורק, שותפים לקומבינות ואיך יכול חבר המועצה שעובד בעמותה להיות נוכח ושותף בהצבעה להעברת כספים וקרקעות לטובת העמותה שממנת את משכורתו.

היום קיבלתי את התוכניות של "מיתר", ומתברר שזה מבנה עבור בית הספר לקולנוע של תורת החיים, בתוכניות רואים שבקום יש חדרי עריכה, הקרנה וכיתות משחק.

אין עיני צרה בגנבים, ומשאיר את סיכוני התליה לעמותה וחבריה, אבל אני לא מצליח להבין מה הולך כאן, העמותה קיבלה שטח ענק במרכז הישוב וכבר נכתב ע"כ דוח 58א של מבקר המדינה, אז מדוע הישיבה מקבלת כיום שטחים נוספים והיחידים שנותרו ליד בנימין ומדוע אני אמור לשלם מכיסי 450 אלף ש"ח, ומדוע השטחים והכספים נמסרים ללא שום מכרזים כחוק.

שילמתי כחוק אגרת חוק חופש המידע וכספי נגנב ללא שקבלתי תשובות.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 23/08/2011 17:46:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 18:08 לינק ישיר 
השטח שהישיבה קיבלה 11.5 דונם

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 23/08/2011 18:09:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2012 18:33 לינק ישיר 

כל מי שרואה בכיכר לבית חלקיה את השלט של "בית הספר הגבוה למדעים" שלא יתפתה, זו אותה הגברת בשינוי אדרת, זה בית הספר לקולנוע של הישיבה שנגנב מכספי התושבים וככל הנראה הכותרת מאפשרת גניבת כספים נוספים מהמדינה.
 הנהלת הישיבה ושותפיהם גילו שאפשר לגנוב מהמדינה הרבה יותר כשמוצגים כחרדים ולוחמים במוסדות המדינה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > מוסד אקדמי דתי ביד בנימין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext