| נשלח ב-5/4/2011 23:26 |
|
| |
את רוצה להגיד לי. שאחרי פגישה לא מוצלחת את חוזרת בחיוך הביתה ואומרת: "ואו! איזה כיף שפגשתי את הבחור הזה!!! היתה לי הזדמנות לפגיש משהו, להכיר, לתרגל מיומנות הקשבה, התענינות ותקשורת..." נו באמת...
לא יודעת מאיזה חומר אתם קרוצים אבל אני מגיעה הביתה בתחושה של "חבל, הלך עוד ערב...(אצלי התארגנות בפגישה מתחילה מהצהריים + נסיעות + טרטור+ בירורים... בשביל כלום...)" לא חלילה מקטרת. אבל די מאוכזבת...
|
| נשלח ב-5/4/2011 23:52 |
|
| |
המציאות החווייתית הזו מהנה.....
יצאתי למסלול "קרעתי לעצמי את הצורה"... סלנג מוכר אבל מה הנאה יש בזה? ברור שאע"פ שזה קשה זה חוויה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2011 23:59 |
|
| |
איך אני מזדהה ....
וזה מצחיק אותי כל פעם מחדש, כי אני מגיעה למצבים שאני בוכה מרוב שאני רוצה כבר למצוא את בן זוגי ולהינשא, מאידך גיסא אני רק מתיחלה לשמוע התלחשויות של אבא על בחור רלוונטי, הבטן מתחילה להציק לי על מה ואיך אני אפגש ולא בא לי וכו'....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 00:00 |
|
| |
| כפראברכים כתב: |  | המציאות החווייתית הזו מהנה.....
ברור שאע"פ שזה קשה זה חוויה! |
| החוויה הזאת לא כיפית. לא בישבילי בכ"א.
לדוגמה יש שאוהבים לעשות טיולים של מסלול על הר למשל.
הם הולכים במזג אויר נחמד במסלול של כמה שעות ולזה הם קוראים טיול וחוויה של ממש.
אני לא נהנה מזה.זה חם, זה מתיש, זה הכי לא כיף שיש מבחינתי.
ואותו דבר בפגישות זאת אולי חוויה אבל חוויה לא כיפית.זה מתיש זה מלחיץ,זה ממש סיוט
אבל אין ברירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 00:56 |
|
| |
| כפראברכים כתב: |  | המציאות החווייתית הזו מהנה.....
יצאתי למסלול "קרעתי לעצמי את הצורה"... סלנג מוכר אבל מה הנאה יש בזה? ברור שאע"פ שזה קשה זה חוויה! |
|
נו טוב. אפעם לא הבנתי את האלו שנהנים מדברים שאני לא... כל אחד וההנאות שלו... בכ"א, לקרוע לעצמך את הצורה זה אומר שאתה נהנה מהאתגר.מהקשי, מהאנדרנלין שזורם... בהתנגשות עם הפחד, מהתחרותיות... מה בכל הנ"ל יש בפגישה חסרת תועלת? שאני מתארגנת אליה כבר מהבוקר. שהמשפחה שלי כבר שבוע על הרגליים בבירורים על הבחורצ'יק. ועל השניה הראשונה אני מרגישה, ש... חבל כל זה היה סתם...
|
|