| נשלח ב-6/4/2011 21:36 |
|
| |
השדכנית לא עונה, לפנות למישהי אחרת?
מה אתם הייתם עושים במקרה הבא:
לפני כשלשה שבועות התקשרה שדכנית להציע לי שידוך, זרקה קצת פרטים פה ושם ואמרה שהיא תתקשר לצד השני לבקש עוד פרטים.
כיוון שהיא לא חזרה אלי ביררתי קצת בכוחות עצמי ורציתי לדעת מה דעתם, התקשרתי לשדכנית במשך שבוע והיא לא ענתה, כשסוף סוף הצלחתי להשיג אותה היא אמרה שאני יתקשר יותר מאוחר, כמובן שכולם יודעים את ההמשך גם אז היא לא ענתה, כשהצלחתי להשיג אותה כמה ימים אחר כך היא אמרה שהיא תתקשר אליהם רק בשבוע הבא (זה היה יום ראשון)
לאחר לחצים היא הסכימה להתקשר בסוף שבוע (ידעתי שגם זה לא יקרה) ועכשיו אני מנסה להשיג אותה ואין קול ואין עונה, בקיצור עד שיצא משהו ממנה יש מצב שאני יהיה נשוי עם לפחות שני ילדים.
יש לי אפשרות להציע את זה דרך מישהו אחר, הבעיה היא שאם יוצא מזה משהו פתאום היא תתעורר ותענה לכל הטלפונים ומה עם הכסף וכו' וכו'.
שאלותי הם:
א. מה אתם הייתם עושים במקומי?
ב. אם לשדכנים/ות אין זמן לדברים האלה אז למה הם מתעסקים בזה?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 06/04/2011 22:13:04
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 21:44 |
|
| |
שלום וברכה
א. פנה לשדכן האחר שיש לך. (אלא שיתכן שבצד השני אינם רוצים, וזאת השדכנית, אינה יודעת לומר לא, וע"כ סוחבת הענין עד להתשתך. תברר).
ב. במקרה והשידוך יצא לפועל, תקבל השדכנית הראשונה שליש מדמי השידוך, כמו שפסקו האחרונים. (אם חשוב לך מקורות, אוכל לציין בהמשך, יען לע"ע אין עמדי ספרים).
ג. שאלתך באות ב' לא הבנתי אם היא שאלה או תלונה..
ד. הכותרת תיכף תוחלף ע"י מנהל הפורום.
בהצלחה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 22:19 |
|
| |
בס"ד
מבחינה אישית אני לא סובל אנשים כאלו מפגרים.
אני הייתי ממליץ לגלגל אותה מכל המדרגות. ואם היא מתקשרת בוכיה למה לקחת לה את הפרנסה (במקרה ותפנה לשדכנית אחרת ותתארס) תגיד לה, שהיא לא צריכה פרנסה בבית חולים לחולי נפש האש"ל הוא חינם.
אבל, כיהודים אנו מצווים לשאול בכל שאלה עם היבט הלכתי מורה הוראה. לכן תפנה למורה הוראה בשכונה הקרובה לאיזור מגוריך וקיים את הפסוק "ככל אשר יורך".
נ.ב. אבל לא משנה מה יאמר לך. את זה שהשדכנית הזאת חצופה ומפגרת שום רב לא ישנה.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 14:11 |
|
| |
א. הייתי עוברת האלה. ב. טיפשי למדיי להתעסק במשו שאין להם יכולת להרים אותו....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 14:17 |
|
| |
| אסיק_good כתב: |  | בס"ד
מבחינה אישית אני לא סובל אנשים כאלו מפגרים.
אני הייתי ממליץ לגלגל אותה מכל המדרגות. ואם היא מתקשרת בוכיה למה לקחת לה את הפרנסה (במקרה ותפנה לשדכנית אחרת ותתארס) תגיד לה, שהיא לא צריכה פרנסה בבית חולים לחולי נפש האש"ל הוא חינם.
אבל, כיהודים אנו מצווים לשאול בכל שאלה עם היבט הלכתי מורה הוראה.
לכן תפנה למורה הוראה בשכונה הקרובה לאיזור מגוריך וקיים את הפסוק "ככל אשר יורך".
נ.ב. אבל לא משנה מה יאמר לך. את זה שהשדכנית הזאת חצופה ומפגרת שום רב לא ישנה.
בהצלחה. |
|
בס"ד
יש אפשרות להתבטא אחרת,בלשון יותר עדינה...
לתשומת ליבך.
תוקן על ידי טיע ב- 10/04/2011 14:24:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 14:20 |
|
| |
תפנה לשדכנית אחרת, ותודיע לה שפנית כי יהיה לך הלאגן עם הכסף אח"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 21:52 |
|
| |
barbrav אני פונה לשדכנית אחרת כי היא לא עונה אז איך אתה רוצה שאני יודיע לה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2011 22:09 |
|
| |
אני רק מודיע לך שאם ובעז"ה תתארס, היא תתחיל לענות ולענות טוב!! וזה בלגן ושאלת רב וכו'!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|