|
|
| נשלח ב-13/6/2011 22:24 |
|
| |
הקשר? בדיוק - שאין קשר. זה רק סטיגמות שנהיגה (ועישון למשל) זה גברי וכלים וספונג'ה זה נשי.
מי קבע שכחול זה לבנים וורוד זה לבנות? =)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 23:46 |
|
| |
אין מה לדבר, ברור שמקובל יותר שלגברים יש רשיון, ואני באמת לא מבינה אתכם הגברים, למה אתם מעודדים רשיון? הרי גם ככה כשאנחנו לפניכם על הכביש אתם מקללים אותנו! יש לכם הזדמנות להמעיט את המכה. תנצלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 23:50 |
|
| |
מי מעודד? גם אני סובל מנהגות שחוסמות צומת כי הן לא יודעות לאיזה נתיב להיכנס. אני רק נגד סטיגמות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 23:56 |
|
| |
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 13/06/2011 23:56:56
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 00:12 |
|
| |
אני גרה במקום שדיי מקובל בו רשיון ( המורות שלי היו באות לבית ספר עם רכב) בערים זה באמת נחשב למשו בעייתי יותר. אני לא רואה הגיון בסטיגמה, אבל בגלל שהיא קיימת אין לי עדיין רשיון ( וגם בגלל שאני לא מתלהבת מיזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 00:24 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  |
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 13/06/2011 23:56:56 |
|
מה מחקת? פחדת שיגלו שיש לך *****?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 15:54 |
|
| |
רועדת מפחד עד עכשיו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 02:29 |
|
| |
אביע כאן דעה אשר מאמין שתגרור אחריה גם תגובות נזעמות אך זו היא דעתי..
השאלה היא לא האם צריך להסתיר את נושא הרישיון. מכיוון (סליחה על ההכללה ובטוח שיש כאן בחורים שהם נהגי מרוץ) בחורי ישיבה לא יודעים לנהוג סליחה מראש על השובניזם אבל בנות נוהגות הרבה יותר טוב מבחורי ישיבות. מהסיבה הפשוטה שבחור ישיבה שיושב ולומד ופעם בחודשיים אוליי נוגע ברכב אז עדיף שהוא יעשה ספונג'ה.
לדעתי אין אשה בעולם אשר נהנת לנסוע ביום שישי באוטובוס עם גדוד הילדים (כ"י) והיא מעדיפה שלבעלה יהיה רשיון ואף רכב אם ישנה היכולת. אל תסתירו את נושא הרישיון כי יכול להיות שאתם תורידו את הבחורה בעקבות חוסר נכונותה או להפך לשיקולכם כדאי לדעת את האמת לנושא חשוב שהוא מהותי מאוד לרוב האוכלוסייה.
לסקרנים לדעת היכן יש נהגות אוטובוס ומוניות כדבר שבשגרה אז זה קורה בעיר האדומה. (רק אל תגידו שהלכתם רק ליראות תופעת טבע של נהגת אוטובוס וחזרתם).
באופן אישי אעדיף לעמוד שעה מאחריי אשה שמנסה לחנות, מאשר לנסוע אחרי בחור ישיבה שינסע בצורה לא יציבה על הכביש או שהוא לא יודע איך אומרים בכביש אני רוצה לקחת ימינה או שיחליט לעשות ביצועים על הכביש כי הוא עם חבר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 09:37 |
|
| |
הייתי המוווווווווון פעמים בעיר האדומה, אך ממש לא זכור לי שיש שם נהגות אוטובוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 11:07 |
|
| |
מדוע בחור עם רישיון ירצה להתחתן עם בחורה שיש לה בעיה עם רישיון? לכן אין סיבה להסתיר
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 11:13 |
|
| |
| אריה99 כתב: |  | אביע כאן דעה אשר מאמין שתגרור אחריה גם תגובות נזעמות אך זו היא דעתי..השאלה היא לא האם צריך להסתיר את נושא הרישיון. מכיוון (סליחה על ההכללה ובטוח שיש כאן בחורים שהם נהגי מרוץ) בחורי ישיבה לא יודעים לנהוג סליחה מראש על השובניזם אבל בנות נוהגות הרבה יותר טוב מבחורי ישיבות.מהסיבה הפשוטה שבחור ישיבה שיושב ולומד ופעם בחודשיים אוליי נוגע ברכב אז עדיף שהוא יעשה ספונג'ה.לדעתי אין אשה בעולם אשר נהנת לנסוע ביום שישי באוטובוס עם גדוד הילדים (כ"י) והיא מעדיפה שלבעלה יהיה רשיון ואף רכב אם ישנה היכולת.אל תסתירו את נושא הרישיון כי יכול להיות שאתם תורידו את הבחורה בעקבות חוסר נכונותה או להפך לשיקולכם כדאי לדעת את האמת לנושא חשוב שהוא מהותי מאוד לרוב האוכלוסייה.לסקרנים לדעת היכן יש נהגות אוטובוס ומוניות כדבר שבשגרה אז זה קורה בעיר האדומה.(רק אל תגידו שהלכתם רק ליראות תופעת טבע של נהגת אוטובוס וחזרתם).באופן אישי אעדיף לעמוד שעה מאחריי אשה שמנסה לחנות, מאשר לנסוע אחרי בחור ישיבה שינסע בצורה לא יציבה על הכביש או שהוא לא יודע איך אומרים בכביש אני רוצה לקחת ימינה או שיחליט לעשות ביצועים על הכביש כי הוא עם חבר. |
| אינני יודע מדוע הגעת למסקנה כה חפוזה בלי טיפת מחשבה, ישנם הרבה בחורי ישבה שנוהגים מצויין, זהירים, ויודעים לנהוג יותר טוב מכל אלה שלדעתך נוהגים לא כשורה.אני נמצא הרבה על הכביש ואני נתקל בהרבה סוגי נהגים וללא ספק קיימים "ילדים" בלבוש בחורי ישיבה על הכביש אבל רובם יודעים לנהוג היטב והלוואי על כולנו
תוקן על ידי ישועות ב- 15/06/2011 11:13:38
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 12:17 |
|
| |
שיר מה שאני אומר זה רק על בסיס ראיה/ידיעה. אני לא ממציא.
ישועות צר לי אבל כנהג במקצועי הגעתי לתובנה הזאת על בסיס ראיה יומיומית. זה שישנם נהגים טובים בינהם זה אך אם יש להם ניסיון על הכביש שזה אומר מרחק מסוים מהגמרא. ולצערי הרב ישנם יותר מידי תאונות עם בחורי ישיבה אשר נכנסים בהגדרה של התקשורת רק כנהגים צעירים והעיתונות החרדית מסלפת את הנתונים ולא מביאה לידיעת הציבור אלא אם הם יכולים להנפיק את הכותרת "נס גלוי" וכד.'
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 12:18 |
|
| |
| ישועות כתב: |  | | אינני יודע מדוע הגעת למסקנה כה חפוזה בלי טיפת מחשבה, ישנם הרבה בחורי ישבה שנוהגים מצויין, זהירים, ויודעים לנהוג |
|
תסלח לי אבל לא קיים דבר כזה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 12:27 |
|
| |
אריה, אתה קצת מגזים. ברור שיש דבר כזה.. לא יתכן שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 12:32 |
|
| |
אם יש בחור שיודע לנהוג על הכביש לידיעתך זה קורה רק מנסיון בנהיגה שזה אומר דרשני על הישיבה שלו לא כך?
תאמיני לי שמה שאני אומר זה לצערי הרב מניסיון הן כנהג והן בתחומים אחרים אשר אני רואה מי מעורב במה ובאיזה מקצוענות הוא עשה תאונה
תוקן על ידי אריה99 ב- 15/06/2011 12:34:46
|
|
|
|
|