בית פורומים הפורום הכללי והחרדי

שלום לכולם חייב עצה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2011 01:40 לינק ישיר 
שלום לכולם חייב עצה

שלום לכולם אני יספר קצת על עצמי ואז אני ישאל את השאלה..
אני שי בן 20 לא עושה צבא בגלל בעיות כלכליות בבית. עבדתי שנה וחצי בעסק של אבא רק בישביל לעזור למשפחה וכולם לא קורה אנחנו רק נכנסים ליותר ויותר חובות.
אבא שלי לא מכניס כסף כבר הרבה שנים ואם לא סבא שלי לא היה לנו מה לאכול כבר.
מאז שאני זוכר את עצמי תמיד  היה לאבא שלי בעיות עם כסף. גם שלא היה לו הוא היה עוזר לכולם כול מי שהיה נתקע היה מביא לו כול מי שביקש היה תורם לו אין בן אדם שהוא אמר לו לא.
ועכשיו מגיע מצב שגם לסבא שלי לאט לאט נגמר  הכסף. 
אנחנו בחובות כבדים למרות שאין רגע מנוחה וכול הזמן עובדים כול הזמן. סבא שלי בן אדם דתי אנחנו לא אני הולך לבית כנסת משתדל להניח תפילין אבא שלי הניח תקופה הוא התייאש מהכול הוא כבר התייאש במשפחה אמרו שאולי זה עין הרע 
הרי איך יכול להיות ש20 שנה בן אדם לא הכניס כסף הבית?
אני מבקש בכול לשון של בקשה אם אתם יודעים על רב שעושה הסרת עין הרע
או 
פתיחת מזל ופתיחת גורלות את השם והטלפון אם אפשר כי אנחנו כבר אובדי עצות...!! תודה לכולם על הקריאה לילה טוב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2011 00:50 לינק ישיר 

תראה, הבעיה שהצגת כאן היא בעיה יחסית סטנדרטית לכל אזרח ישראלי מהשורה, לא קשה למצוא היום אנשים עם בעיות כלכיות אדירות על אף ולמרות העיסוק השוטף שלהם,
 בעיני, לבעיה הזאת אין קשר ולא גרם של קשר לעין הרע זה הכל בולשיט, הבעיה העיקרית שקולעת אדם למצב כזה או אחר זה ההתנהלות הכללית השוטפת בחייו היומיומיים,
(אם היית דתי הייתי מזכירה לך גם את כל העיניין של הבטחון ואמונה, דברים שלא כ"כ מדברים אליך בתור אדם מסורתי אם כי הם הסיבה האמיתית והעיקרית לכל בעיה שצצה לה על פני הגלובוס!!)
ביקשת עיצה, אז בתור עיצה מומלץ מאד לחשבן בדיוק הוצאות למול הכנסות ולקזז איפה שאפשר (וצריך!)
 פעמים רבות הוצאות מיותרות הן המניע העיקרי לתקלה בהתנהלות כלכלית תקינה. וצריך לזכור שההתנהלות
 הזאת היא לא פחות מורכבת מלהריץ עסק.
בהרבה תקווה להצלחתך ולהצלחת כל עמ"י,
רקדנית.

נ.ב כנס לקישור הבא, אומנם ישן אך תשובות נענו בו, וחלקן חכמות כדאי שתקרא ותבין יותר מה כוונתי
בעיניין העין הרע , http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2639221&forum_id=20594

תוקן על ידי רקדנית3 ב- 18/07/2011 00:52:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > הפורום הכללי והחרדי > שלום לכולם חייב עצה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext