בית פורומים אגודה אחת

התפתחיות דרמטיות בגיזרת העיתון ויהי אור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/7/2011 20:16 לינק ישיר 
התפתחיות דרמטיות בגיזרת העיתון ויהי אור

תודות למאמר של תומר פריסקו, התקשרו אלי עכשיו מתוכנית הבוקר של אברי גלעד, ערוץ 2, ואני מתלבט בקול רם ביחד איתכם. האם כדאי לחכות עד שהאתר יהיה מוכן ויכיל את הראיון וידיאו שבו הרב אמסלם נחשף כפי שמעולם הוא לא נחשף, ואחרי שנפרסם על פרשת הקרקעות בתיפרח, כולל צילומי הוידיאו של מצלמות האבטחה בביתו של הקורבן.

בכל אופן מה שהכי חשוב, בפוסט של תומר מתחוללת ברגעים אלה דרמה של ממש. כל מי שבתחילה לעג בחשדנות על העיתון, משנה לגמרי את דעתו. רבותי, אתם חייבים לקרוא את התגובות מתחילה עד הסוף ולהבין איזה תהליך מדהים המגיבים עוברים. ולהבין את עוצמת העיתון דרך התגובות הסוערות וההתנצליות הרבות של המלעגים בתחילה, שמתפרסמות שם.

חוץ מזה התגובות לקחו אותנו למחוזות ממש עמוקים, שאתם ממש חייבים לקרוא. ולא רק לקרוא גם להגיב במקום.

http://tomerpersico.com/2011/07/19/haredi_press_release/

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2011 20:23 לינק ישיר 

יוסי, אל תיכנס להיסטריה מתוכנית הבוקר של אברי גלעד, זו תוכנית עם כמה אחוזי רייטינג וממילא שיעור החרדים שצופים בה הוא אפסי. כן, זה נחמד, ובוודאי שאין שום סיבה לא ללכת (כל חשיפה היא חשיפה חיובית במקרה שלך), אבל אל תיכנס להיסטריה.

אני הייתי מדגיש את העובדה שאתה מייצג חלק נכבד מהציבור החרדי שקיים היום, ציבור שמדוכא ביד ברזל וברגל גסה ע"י הממסד המפלגתי המושחת של ג' וש"ס, במציאות שבה מי שמעז להביע קול אחר מיד חוטף על הראש בכל התחומים (עבודה, חינוך, שידוכים) ע"י מערכת טוטליטרית ש"מטפלת" באפקטיביות במי שאינם הולכים בתלם.

תנסה להעביר להם את התחושה של להיות היום חרדי תחת משטר האימים הזה, וכמה דחוף וחשוב לפתוח פתח הצלה לציבור הרחב הזה מבלי להכריח אותו להתפקר.

תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 21/07/2011 20:24:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2011 00:20 לינק ישיר 

כזאת דרמה שאם לא היית מספר לנו עליה, לא היינו יודעים עליה דבר....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2011 13:37 לינק ישיר 

נו, אז הופעת בסוף בתוכנית או לא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > התפתחיות דרמטיות בגיזרת העיתון ויהי אור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext