אבל בתכלס'....................... הנשים הן יותר פטפניות
בשביל זה צריך גבר שידע לאן לתעל אותם. שלא יווצר מצב שהיא מלהגת אותו למוות והוא רק מהנהן ומהנהן.. (גבר שרק אומר "נכון, צודקת" זה נחמד בהתחלה, אבל אח"כ זה נתפס כאחד שאין לו דיעה עצמאית וזה הכי פחות "גברי" כמדומני)
נשלח ב-27/7/2011 16:17
שטויות, היא רק נותנת לו מוזיקת רקע כשהוא אוכל. והוא אומר, "נכון, צודקת" למרות שיש לו הרצאה שלמה למה לא, כי אין לו כח להפריע עצמו מהאכילה...
נשלח ב-27/7/2011 16:25
במקרה כזה הוא ישעמם אותה מהר מאוד והיא תעשה "נקסט"..
נשלח ב-27/7/2011 16:33
לגמרי כך. (אני רק מעלה לכם סיבות למה לא מסעדה )
נשלח ב-27/7/2011 16:35
שוב, הכל תלוי באיך עושים את זה. בפגישה מתקדמת - במסעדה נחשבת (ולא מזללה עירונית) זה יכול להיות נחמד. (למרות שנראה לי שמהלחץ של הפגישה אני לא אוכל לאכול כלום. אולי בפגישות מתקדמות אחרי שמתרגלים..)
נשלח ב-27/7/2011 16:37
לא יפה שהבחורה תראה אותך נחנק... היא ממש תובך.. עזוב, לא צריך מסעדה, נראה אותך גבר, לוקח אותה אחרי החתונה במקום..
נשלח ב-27/7/2011 16:42
לקחת אותה אחרי החתונה למסעדה? מה הבעיה?..
(למרות שאישית אני מעדיף לאכול בבית. מה לעשות, אחרי החתונה צריך להתפשר ואם היא רוצה לצאת לבילוי X אז אין מה לעשות.. =) )
נשלח ב-27/7/2011 16:49
אין בעיה, חוץ מהעובדה שבילוי זוגי, נעשה מצרך דיי נדיר כשהילדים בשטח.
אני אישית נפגשתי רק בבתי קפה... לא סובל מלונות!! פגישה ראשונה לא שייך בכלל לאכול אבל פגישה שניה אפשר כבר להתחיל בקטנה...
פעם יצאתי עם מישהי ישבנו במסעדה בפגישה הראשונה וכדי לשבור את הקרח הצעתי לה להזמין יין.. הבחורה זרמה איתי ובסוף לקחנו בירה.. ועוד היא סיימה את הכוס לפני...
נשלח ב-28/7/2011 09:14
שתיינית. מה רע? מה היית עושה אם הייתם לקחים יין, והיא היתה משתכרת?
נשלח ב-8/8/2011 00:44
מחזיר אותה הביתה שיכורה....
נשלח ב-8/8/2011 01:14
כשנפגשתי בליל פורים הצעתי לה יין, היא לא רצתה.
בכל אופן מסעדות רק בפגישות מתקדמות... אחותי התפנקה על דברים כאלה...
בתי קפה בהחלט מוצלח ומתאים ... לעניות דעתי הרחבה.....