|
|
| נשלח ב-15/6/2012 14:35 |
|
| |
אני דווקא אוהבת את הבחורים ששם הרבה מהם עושים עם עצמם משהו, לומדים מקצוע וכו'.. אבל את אלו שיושבים ולא עושים כלום - אני לא מבינה לבזבז חיים שלמים בלי להאמין בשום דרך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2012 14:35 |
|
| |
כן, יש מחט לסריגה, מחט לתפירה, מחט לרקמה.. אפשר גם לקבל את כל החבילה עם סלילים מצבעים שונים. ("סידור מלא" בלע"ז)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2012 14:39 |
|
| |
הרעיון הכי טבעי ונורמלי זה לדבר עם הבחור ולשמוע ממנו על הסגנון שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2012 14:47 |
|
| |
אחת, את חרדית?? מה המגזר שאליו את משתייכת? בשידוכים לא מדברים עם הבחור, אלא רק אחרי שביררו עליו.. ואם לא הצליחו לברר - לא ניגשים עדיין לפגישה....
תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 15/06/2012 14:47:28
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2012 14:58 |
|
| |
למה את חושבת שלא..? לי יש כללים משלי.. ואני שונאת לברר גם ככה הבירורים לא תמיד שווים הרבה.. ומסתבר שבחורים דווקא זורמים עם הכלל הזה ואם הם לא, אז הם קצת מקובעים מדי בשבילי, כי מבחינתי לברר על בחור זה לדבר איתו ולשמוע ממנו כמה פרטים על עצמו.. אין אדם שמכיר את עצמו טוב ממנו... אז חבל על כל הזמן המיותר הזה של הבירורים.. ואם הבחור נראה לי אז נפגשים, ואם אז הוא נראה לי , זה הזמן להתחיל לברר.. שנהיה שלמים במידע ושכל הפרטים מסונכרנים עם שאר האנשים שמכירים אותו ועם הפרטים שקבלנו עליו.. לברר לפני, זה סתם עבודה מיותרת.. מה גם שהרבה פעמים אין בינה למציאות הרבה קשר לפעמים מציעים מישהו ומקבלים רושם מסוים עליו, ושיחה קצרה עם הבחור מגלה דברים אחרים לגמרי.. לטוב ולרע..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2012 10:39 |
|
| |
הבירורים עושים את הסינון הראשוני, הרי אני בטוח שאת לא הולכת להיפגש עם כל בחור שמציעים לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 16:33 |
|
| |
| 1אחת כתב: |  | למה את חושבת שלא..?
לי יש כללים משלי.. ואני שונאת לברר
גם ככה הבירורים לא תמיד שווים הרבה..
ומסתבר שבחורים דווקא זורמים עם הכלל הזה
ואם הם לא, אז הם קצת מקובעים מדי בשבילי, כי מבחינתי לברר על בחור זה לדבר איתו ולשמוע ממנו כמה פרטים על עצמו.. אין אדם שמכיר את עצמו טוב ממנו... אז חבל על כל הזמן המיותר הזה של הבירורים..
ואם הבחור נראה לי אז נפגשים, ואם אז הוא נראה לי , זה הזמן להתחיל לברר.. שנהיה שלמים במידע ושכל הפרטים מסונכרנים עם שאר האנשים שמכירים אותו ועם הפרטים שקבלנו עליו..
לברר לפני, זה סתם עבודה מיותרת.. מה גם שהרבה פעמים אין בינה למציאות הרבה קשר
לפעמים מציעים מישהו ומקבלים רושם מסוים עליו, ושיחה קצרה עם הבחור מגלה דברים אחרים לגמרי..
לטוב ולרע..
|
|
v
נ.ב אבל קצת לברר לפני כן ,כדאי מאוד. יכול לחסוך לך סתם יציאה לדייט..
|
|
|
|
|