| נשלח ב-5/8/2011 16:30 |
|
| |
באיזה פגישה להחשף?
אני יודעת שאמנם דנו רבות בסגנון של הנושא הזה אבל הפעם אני רוצה כיוון מאד מסויים לנושא:
אם אתם קוראים את האשכול הזה סימן שאתם גולשים בנט' ומודעים לבעיתיות שבו...
השאלה שלי כאן, אם אתם הייתם מסוגלים לסגור שידוך בלי להעלות את הנושא ביכלל??!!
רציתי לשמוע את חוות דעתכם אם אחרי שאני בפגישה רביעית חמישית ואני בטוחה בו זה יהווה לי לסיכון החשיפה הזו??
כי אני לא יהיה מסוגלת לסגור בלי לחשוף את עצמי ולברר לגביו בנושא...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 16:51 |
|
| |
בטח שאפשר בלי להעלות את הנושא (אם את לא מתכוונת להמשיך לגלוש) הוא לא חייב לדעת כל פיפס שעשית בחיים. זה לא שעישנת חשיש או היית בטרק בהודו.. (או שניהם יחד)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 17:14 |
|
| |
אא לדעת אם זה יהווה סיכון או לא.
גם לדעתי אפש בלי להעלות את הנושא. כאילו מה, כאן מתרכזים כל החיים שלך? ואם זה נורא חשוב לך, אפשר לדעתי אחרי הוורט.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 18:19 |
|
| |
אני לא יודעת מה איתך... אבל אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לבנות את החיים שלי עם אדם שלא יודע מי אני... אני לא אומרת שאני אספר לו הכל לפרטי פרטים... אבל את הראשי פרקים אני מניחה שהוא צריך לדעת... כל עוד זה חלק ממני וזה מה שגרם לי להיות מי שאני היום... אבל יש הרבה אנשים שחושבים שהחשיבה שלי מוטעית...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2011 18:31 |
|
| |
את תספרי לו שהיה לך חברה טובה בכיתה י' שהייתן מעבירות כל אחה"צ ביחד והייתן מספרות סודות אחת לשניה? (ושאח"כ הקשר התנתק כי היא התקלקלה ועברה לביצפר ממלכתי?)
(למי שעד כאן עוד לא הבין, זה היה דוגמא)
הוספה: כמובן שיש דברים עקרוניים שאם את חשה צורך לספר אותם כדי להסביר את תפיסת העולם שלך או איך שאת חושב כיום זה חשוב, כי את הבית העתידי תבנו על בסיס רעיוני משותף פחות או יותר. אבל יש דברים שהם ממש לא עקרוניים וזה אחד מהם לדעתי... (אלא אם הפורום/הנט ממש הפך לגמרי את השקפת עולמך ואתה עכשיו המרת את דתך ל-WWW...)
(בהנחה שזה דבר לא נדיר שגולשים בנט. אם בציבור מסוים גלישה בנט זה יהרג ואל יעבור אולי (ואני מדגיש אולי) יש מקום להודיע. אבל אם את לא חושבת להמשיך להיות שקועה בזה ולא חושבת שבבית שלך יהיה ככה (למרות שזה קצת נאיבי לחשוב כך במאה ה-21) אין עניין להודיע למיועד..)
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 05/08/2011 18:35:11
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2011 23:22 |
|
| |
טוב,מישום שכולכם כרובכם לא ירדתם לסף דעתי, אז אני יסביר את עצמי יותר טוב...: השאלה הזו הגיעה לי מסתם פיטפוט בסמול כשנשאלתי אם אני ידע שבעלי היה בפורומים (של חרדים כמובן!) מה אני יעשה... אז אני ענית בסתם אינסטינקט שיהיה בא לי למות... ואז אמרתי לעצמי (זה היה בסוף שבוע כזה ויצא לי לחשוב ע"כ הרבה, איך לא- בשבת...) מה באמת הייתי עושה אילו בעלי היה מספר לי ע"כ ועד כמה זה היה גרוע מבחינתי... ועוד שבחור אחד העלה כאן את העיניין בכך שאמר שמרגיש עם המציעות הזו צבוע... כי היא מידיי צדיקה בקטע... אז הגעתי לסקנה שאני ירצה לדבר על זה כבר בפגישות.. אבל מפחדת מהסיכון הגדול שבכך...:( ועוד עיניין שעלה לי (שוב, בשבת..) שאחיותי התחתנו עם בחורים ממש טובים והן היו ג"כ גולשות...אז?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2011 23:24 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | | השאלה הזו הגיעה לי מסתם פיטפוט בסמול כשנשאלתי אם אני ידע שבעלי היה בפורומים (של חרדים כמובן!) מה אני יעשה... אז אני ענית בסתם אינסטינקט שיהיה בא לי למות... |
|
ממש ככה בא לך למות? מזל שהוא לא אמר לך שיש לו אנגרי בירדז באייפון... P=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2011 23:30 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | השאלה הזו הגיעה לי מסתם פיטפוט בסמול כשנשאלתי אם אני ידע שבעלי היה בפורומים (של חרדים כמובן!) מה אני יעשה... אז אני ענית בסתם אינסטינקט שיהיה בא לי למות...
ממש ככה בא לך למות? מזל שהוא לא אמר לך שיש לו אנגרי בירדז באייפון... P=
|
|
חחחח מוכר לך?
והאייפון לא שלי, כולל האנגר...:P
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 02:46 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | אני יודעת שאמנם דנו רבות בסגנון של הנושא הזה אבל הפעם אני רוצה כיוון מאד מסויים לנושא:
אם אתם קוראים את האשכול הזה סימן שאתם גולשים בנט' ומודעים לבעיתיות שבו...
השאלה שלי כאן, אם אתם הייתם מסוגלים לסגור שידוך בלי להעלות את הנושא ביכלל??!!
רציתי לשמוע את חוות דעתכם אם אחרי שאני בפגישה רביעית חמישית ואני בטוחה בו זה יהווה לי לסיכון החשיפה הזו??
כי אני לא יהיה מסוגלת לסגור בלי לחשוף את עצמי ולברר לגביו בנושא...
|
|
אם את חושבת שזה בסדר מה שאת עושה כרגע,
וחשיפה של זה תשפיע על הבחור לשלילה, את רוצה כזה בחור?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 08:54 |
|
| |
תלוי אם את רוצה להמשיך לגלוש אחרי החתונה, וזה גם תלוי כמה מהותית הגלישה לחיים שלך. כי ברור הוא שלא צריך לגלות כל חסרון ומצד שני אסור להסתיר דברים שהם מגדירים את מי שאת. השאלה היא בעצם, אם בעלך יבקש שתפסיקי לגלוש, האם תהיי מסוגלת לעשות את זה, כי אם כן, אז כנראה שזה לא צורך כל כך חזק, ואז אין צורך לספר. (רק שלא תספרי לעצמך שאת מסוגלת להפסיק, וכשזה יגיע תכלית, את תגלי שאת ממש לא מסוגלת!)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 13:00 |
|
| |
נעמה-"כזה בחור את רוצה" לא הכל חייב להיות בו בול כמוני... ובטוח לא פרט כזה שולי... זה לא כזה מהותי(לדעתי) אני לא יגלוש אחרי החתונה כמו שלפני...זה ברור לי!! אבל מה, אני לא יוכל לסחוב את ההרגשה המטומטמת הזו שאני לא יכולה לדבר על הכככל בחופשיות...
מעפיל-אם הוא יראה את זה כחיסרון אז הוא באמת לא הסוג שאני מחפשת... והוא לא אמור לומר לי מה לעשות כי אני יודעת מה אני רוצה מעצמי... ואני לא ירצה שיהיה לי נט' בבית, וזה מהסיבה שאני מספיק גדולה כדי להחליט לעצמי מה הכי טוב עבורי... רק צריכה שיהיה לו ראש פתוח קצת כדי להבין את הדעה של השני ולא חניוק שלא מבין כלום מחייו...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 14:57 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | נעמה-"כזה בחור את רוצה" לא הכל חייב להיות בו בול כמוני... ובטוח לא פרט כזה שולי... זה לא כזה מהותי(לדעתי) אני לא יגלוש אחרי החתונה כמו שלפני...זה ברור לי!!
אבל מה, אני לא יוכל לסחוב את ההרגשה המטומטמת הזו שאני לא יכולה לדבר על הכככל בחופשיות...
מעפיל-אם הוא יראה את זה כחיסרון אז הוא באמת לא הסוג שאני מחפשת... והוא לא אמור לומר לי מה לעשות כי אני יודעת מה אני רוצה מעצמי... ואני לא ירצה שיהיה לי נט' בבית, וזה מהסיבה שאני מספיק גדולה כדי להחליט לעצמי מה הכי טוב עבורי...
רק צריכה שיהיה לו ראש פתוח קצת כדי להבין את הדעה של השני ולא חניוק שלא מבין כלום מחייו... |
|
בדיוק זו התשובה למה ששאלתי,
מה שענית לי - לא לזה היתה כונתי...
|
|
|
|
|