|
|
| נשלח ב-17/8/2011 23:07 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | לא אכפת לי להנות מהצגה בחינם....
אני פשוט תמהה לאן נעלמה תחושת הפרטיות שלהם?
אם אתם מדברים על דברים חשובים לכם בריש גלי אולי זה מוכיח על זלזול???
ובכלל מה עם צנעת הפרט??? פס מהעולם המושג הזה??? |
|
תסלחי לי זה לא הצגה- זה פלישה לשיחה לא לך.....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 23:53 |
|
| |
פשוט אשכול אסוציאצות...
אז לידי פעם ישבה בחורה שנתנה אינפורמציה על בחור, כמעט ביקשתי ממנה שתשדך לי אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 23:57 |
|
| |
כמובן לפעמים הקשר בין מה שמספרים בטלפון למציאות הוא מקרי בהחלט..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2011 23:59 |
|
| |
אני פעם ראיתי "הצגה" (במלוא מובן המילה!) בשידור חי בנושא הזה באמצע התחנה מרכזית בירושלים.. פשוט היה לי קירקס בחינם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 11:03 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  | לא אכפת לי להנות מהצגה בחינם....
אני פשוט תמהה לאן נעלמה תחושת הפרטיות שלהם?
אם אתם מדברים על דברים חשובים לכם בריש גלי אולי זה מוכיח על זלזול???
ובכלל מה עם צנעת הפרט??? פס מהעולם המושג הזה???
תסלחי לי זה לא הצגה- זה פלישה לשיחה לא לך.....
|
|
פלישה????
למה את חושבת שאני צריכה לסתום את הוזניים שמישהי מדברת ספסל מאחוריי או לפניי???
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 11:35 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אני לא כ"כ מבין למה כוונתך אולי בגלל שאני לא גר בבני ברק&ירושלים
אבל לפי איך שזה נשמע אדע להיזהר ברחובות בני ברק&ירושלים מלדבר בכלל ועל שיחות נפש בפרט
מה נפקא מינא ירושלים או בני ברק???
ברחובות לא אכפת לך לשפוך את הגיגך? |
|
לא ההבדל הוא פשוט ברחובות או בכל עיר אחרת (אין לי מושג למה נטפלת דווקא לעיר הזו) לא מאזינים לך ולשיחותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 11:55 |
|
| |
גם פה לא.... פשוט נבראנו איתם אז שומעים גם אם לא מתכוונים... בערים אחרות נראה לי כל אחד עסוק באייפון שלו ובאוזניות ולא שומע כלום....
לא שכאן לא.... אבל שם יותר....
רחובות סתם היתה דוגמא...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 12:02 |
|
| |
זה מזכיר לי שאני ואחי נסענו יחד באוטובוס ולא היה לנו מקום יחד אז הוא ישב מאחורי... והוא ילד קורע וזו שישבה לידי לא הצליחה להסתיר את זה שהוא מצחיק גם אותה...היא ג"כ התגלגלה מצחוק.. ריחמתי עליה...!! זה מפדח ברמות... ובלי קשר לאיזה עיר שנמצאים.. מי שלא רוצה שיחת ועידה+ שלא ידבר באוטובוסים ומקומות ציבוריים... אין מנוס מלשמוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 16:00 |
|
| |
זה לא חובה להקשיב אבל אם אין מנוס אין מה לעשות זה בעיה של מי שמדבר כל אדם צריך לקחת את זה בחשבון שלדבר באוטובוס זה נחלת הכלל....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 16:54 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  |
אם אני באוטובוס של דוסים, אז אני עוברת לאנגלית...
|
|
אני לא יודעת איפה את חיה, אבל בירושלים אם את מדברת עברית אז לא מבינים...:) ובנוגע לשיחות.... רחמים! כל פעם שאני נוסעת באוטובוסים (במיוחד בבין עירונים) יוצא לי לשמוע את סיפור החיים של מישהו, וזה תמיד קורה שאין לי מספיק בטריה בשביל לשמוע שירים. הגעתי להחלטה שאנשים רוצים שישמעו אותם, וכמה שיותר קהל יותר טוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 19:08 |
|
| |
קראתי את הפוסט!
התופעה מוכרת, ובמיוחד אם מדובר בבנאדם שמספר לחברו על מה שמישהו אחר צעק עליו... אתה יכול לצאת מהאוטובוס ולדעת בדיוק כמה שכנך לספסל מרוויח בחודש, זה שאשתו משגעת אותו לעבור דירה. וועד הבית שתולה רק בקומה שלו פתקים 'מי שלא שילם את החוב' זה שיש מישהו בעבודה שלא מקדם אותו. ובכלל שהיה שם סיפור... (צונזר) ושבדיוק היום כל הכספומטים לא עבדו...
זהו, האוזניים שלי כבר לא שמעו.
במקום לשנות את העולם, נשנה את עצמנו ונדע להבין אותם. פשוט הם רוצים לנצל את חבילת הדקות שלהם, ואם יש גם מי ששומע אותם- אז אולי נרחם גם עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 11:33 |
|
| |
מה קשור, באמת לא תמיד משנה אם מישו ישמע מה שיש לי לומר, הרי גם ככה לא מכירים אותי ואני רק עוד אלמונית, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 08:38 |
|
| |
ממזמן
היטשטשו הגבולות בין רשות הרבים לרשות היחיד.. זה עוד אחד מהמאפיינים.
|
|
|
|
|