בית פורומים שידוכי חרדים

גבר נצלן- איך מגלים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2011 16:56 לינק ישיר 

ללא קשר אם את צודקת או שלא, אם האינסטינקטים שלך לא מגיבים טוב לבן אדם, אז אין להמשיך בקשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 21:28 לינק ישיר 

חסויה22 כתב:

.

נגיד הוא בקש שאגיע למקום שקרוב אליו יותר..

ניסה בעקיפין לדעת את המשכורת שלי.

שמעתי כמה סיפורים שהוא מלווה מחברים

והוא לאו דווקא נראה אחד שנותן..

יש לו בטחון עצמי מאודדדדד...

(אני מנסה לשנות קצת את הסיטואציות  למה אולי הוא גולש כאן.........................)

אבל פחות או יותר דברים מסוג זה..

תזרקי אותו!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 23:41 לינק ישיר 

מזדקן כתב:

תזרקי אותו!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2011 01:49 לינק ישיר 

חסויה22 כתב:

.

(אני מנסה לשנות קצת את הסיטואציות  למה אולי הוא גולש כאן.........................)

אבל פחות או יותר דברים מסוג זה..

הוא שובה את לבך, רק יש בעיה קטנה, או שיש בעיה קטנה והוא בסדר?

אם הוא שובה את לבך שווה לבדוק, אולם להיזהר שהוורוד לא ישפיע רע על השחור, ואם הוא סתם בסדר, עם בעיה... נו מה השאלה, תנצלי את הבמה הראשונה שיש לך, ועם חיוך רחב תזרקי אותו חזרה לקהל...

תוקן על ידי barbrav ב- 02/09/2011 02:16:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 10:15 לינק ישיר 
פתרון הבעיה

נראה לי שזה אותו אחד שניפגשתי איתו הוא רצה שניפגש כמה שקרוב עליו שאל אל המשכורת
אבל תיראי הדבר הכי טוב באמת מניסיון תשאלי רב שאפשר להתייעץ או רבנית מישהוא שאת ניגשת עליו ומדברת ולא דרך מיכתבים או משהו אני ששאלתי הם אמרו לי בקשר לשאלה כמה אני מרוויחה שבאמת בחור לא שואל שאלה כזאת  מבחורה זה מראה על קמצנות אבל , שאלתי גם את אחי וגיסי הם אמרו שגם הם שאלו את המשודכת שלהם סתם מתעניינות אבל אחרי אירוסין שלהם הם שאלו זאת כדי לדעת איך להסתדר בהמשך והם בטוח לא קמצנים זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם. אמרו לי שהדבר הכי לא טוב בגברים שהיה הכול אבל לא קמצן כי זה גאוותן וחסר אמונה ונצלן ועוד מלא דברים צריך לשים לב מה היא מידת הנתינה שלו לשאול חברים שלו. לברר איך המשפחה בקרב שכנים? לי זה עזר כי שאני בררתי אמרו דווקא שהמשפחה קצת קמצנית אז התפוח לא נפל רחוק מהעץ . את יכולה לשאול בפגישה אם אני לא יעבוד בגלל שאני רוצה לישאר עם הילדים בבית להיות עקרת בית איך אתה רואה את זה ? אם הוא יגיד מה פתאום מי יפרנס! אז הוא חסר אמונה וגם לא יודע להבין שאליו מוטלת חובת הפרנסה אפילו שהוא לומד עם הזמן ועם ילדים קטנים קשה לצאת לעבוד ותשאלי איך אתה רואה את זה שצריך לקנות מתנה לאשה לפני כל חג ? ותאמיני לי אני שאלתי וקיבלתי תשובה מזעזת ובגלל זה ביטלתי תביני לבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 10:16 לינק ישיר 

נראה לי שזה אותו אחד שניפגשתי איתו הוא רצה שניפגש כמה שקרוב עליו שאל אל המשכורת
אבל תיראי הדבר הכי טוב באמת מניסיון תשאלי רב שאפשר להתייעץ או רבנית מישהוא שאת ניגשת עליו ומדברת ולא דרך מיכתבים או משהו אני ששאלתי הם אמרו לי בקשר לשאלה כמה אני מרוויחה שבאמת בחור לא שואל שאלה כזאת  מבחורה זה מראה על קמצנות אבל , שאלתי גם את אחי וגיסי הם אמרו שגם הם שאלו את המשודכת שלהם סתם מתעניינות אבל אחרי אירוסין שלהם הם שאלו זאת כדי לדעת איך להסתדר בהמשך והם בטוח לא קמצנים זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם. אמרו לי שהדבר הכי לא טוב בגברים שהיה הכול אבל לא קמצן כי זה גאוותן וחסר אמונה ונצלן ועוד מלא דברים צריך לשים לב מה היא מידת הנתינה שלו לשאול חברים שלו. לברר איך המשפחה בקרב שכנים? לי זה עזר כי שאני בררתי אמרו דווקא שהמשפחה קצת קמצנית אז התפוח לא נפל רחוק מהעץ . את יכולה לשאול בפגישה אם אני לא יעבוד בגלל שאני רוצה לישאר עם הילדים בבית להיות עקרת בית איך אתה רואה את זה ? אם הוא יגיד מה פתאום מי יפרנס! אז הוא חסר אמונה וגם לא יודע להבין שאליו מוטלת חובת הפרנסה אפילו שהוא לומד עם הזמן ועם ילדים קטנים קשה לצאת לעבוד ותשאלי איך אתה רואה את זה שצריך לקנות מתנה לאשה לפני כל חג ? ותאמיני לי אני שאלתי וקיבלתי תשובה מזעזת ובגלל זה ביטלתי תביני לבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2011 20:53 לינק ישיר 

חסויה,  זה לא נראה מתאים ולא מנבא עתיד טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2011 22:58 לינק ישיר 

תשלחי מישהו לישיבה שלו, שינסה לראות איך הוא ביומיום.
ככה חברה שלי עושה.
וזה מעולה

"מכיוון שהכל מאיתו יתברך בוודאי שהכל לטובה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2011 10:36 לינק ישיר 

חסויה22 כתב:

תחשבי בצורת ממה נפשך- אם הוא נצלן, אז הוא לא מתאים לך, כי את לא רוצה בחור נצלן.
ואם הוא לא נצלן ובכל זאת כך הוא מתנהג, הוא כנראה לא הכי חכם (בלשון המעטה). ובעניין הזה אין לי מושג מה את מחפשת אבל מסתבר שאת מחפש אחד קצת יותר חכם (בלשון המעטה).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > גבר נצלן- איך מגלים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.