| נשלח ב-4/9/2011 05:42 |
|
| |
איך נפטרים מקיבעון מחשבתי?
ממרומי גיל 24 אני מסתכלת אחורה ותוהה... איך יכול להיות שכ"כ השתניתי?! פעם רציתי משהו מסויים- סגנון מסויים. והיום אני רוצה בדיוק ההיפך... אולי אפילו משהו שלא קיים.
אני אחרי פגישה ראשונה, אחרי הרבה זמן של הצעות לא קשורות. הבחור עוד לא החזיר תשובה. וגם לא כ"כ מעניין אותי מה הוא יחזיר... מה שמטריד אותי זה הרעיון הכללי.... שלפני כמה שנים- הוא יכל להיות מושלם בשבילי... והיום זה פשוט מציק לי... אני לא מדמיינת את הבחור הזה עם צורת החיים שלי. לא מדמיינת אותו יושב עם החברים שלי. או עם המשפחה שלי. יוצא איתי למסעדה, או לצימר...
דברים שפעם לא היו רלוונטיים, כי החברים האלה לא היו בחיים שלי, ומי בכלל חשב על צימרים?!
אני מפחדת, אני לא יודעת אם מה שאני רוצה היום באמת מתאים לי- או שזה פשוט סגנון שהורגלתי אליו. אני לא יודעת אם מותר לי לשלול בגלל זה. איך אני יכולה לדעת מה מתאים לי? ואיך אני יכולה להבדיל בין הרצונות של אז... לרצונות של היום?
אני נמצאת בבלבול עמוק. הבחור עוד לא החזיר תשובה... וכרגע אני בעמדה של "זה לא נראה לי אבל אין לי סיבה אמיתית לשלול מלבד חוסר ביראת שמיים מצידי"... אוף, אני מקווה שהוא יוריד :/
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 09:03 |
|
| |
לא החוסר ביראת שמים ולא השנוי פה הם הנושא, אלא מה באמת חשוב לחפש בבן זוג. כי ברגע שיש מדות טובות, שאיפה לחיים רוחניים, תקשורת טובה וכימיה, אז כל השאר לא ממש חשוב, ואם אין את הדברים האלה, אז כל השאר גם לא ממש חשוב. כן צימר לא צימר, כן מסעדה לא מסעדה, העיקר זה הבן אדם. ממה שאת כותבת נשמע שהבחור הוא בחור מעולה, ואני יושב ותוהה, האם באמת תורידי אותו על צימר?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 10:19 |
|
| |
מעמיקה, אני מכירה אחת כמוך שמאד קרובה אלי... ג"כ הסתכלה רק חיצונית, הוא לא הסוג שיצא איתי למסעדות, הוא לא נכנס לקניונים..וכ'ו. ואמרתי לה כבר אז (לפני שנתיים!!) אם הכל טוב חוץ מהדברים הקטנים האלו את רוצה להוריד...? (היום נשואה+ילד והוא יוצא איתה ומבלה כן, גם בקניונים... אם הוא סגור מידיי לפני החתונה זה לא אומר שהוא נגד כל הדברים האלו.. ויכולים להסתדר עם זה בחיים, חבל!!) מעפיל, תגובה יפה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 11:22 |
|
| |
| פונציבננה כתב: |  | מעמיקה, אני מכירה אחת כמוך שמאד קרובה אלי...
|
|
???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 11:45 |
|
| |
לא הבנתי כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 17:31 |
|
| |
עידכון: הוא הוריד אותי.
עכשיו- ברור שאני לא אוריד בחור בגלל צימר- אני לא כ"כ שיטחית- אלוקים ישמור. אבל התכוונתי שאין ממש כימיה... כי "תאמר לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"... למרות שאני קצת יותר מעודנת ודוסית מהחבר'ה שלי... אני עדיין לא רואה אותו מסתדר איתי... הוא היה דוס מדי... עדיין באורות...
רק שהייתי ממש מבולבלת כי חשבתי שאולי אני נגועה מדי בשביל לדעת מה טוב לי או לא טוב לי... מסתבר שה' עזר לי.
אני עדיין לא יודעת מה יקרה אם יציעו לי עוד בחור בסגנון הזה... והבוקר פשוט בכיתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 17:34 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | | לא הבנתי כלום |
|
V
)ה.מ)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 17:39 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2011 20:52 |
|
| |
הבלבול מוכר מכל סיטואציה בשידוכים. הריני להודיעך, שבהמשך הבלבול רק מתעצם. בסוף אני כן רוצה את הסגנון שרציתי בתחילה ואחכ לא רציתי... וכ' וכ' וכ' שלא תגיעי, ותגמרי מהר ובקלות.
|
|
|
|
|