בית פורומים שידוכי חרדים

איפה מתבטא הקושי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2011 19:51 לינק ישיר 

הקושי זה בחורף, אחרי גשם כזה שירד והשמש יוצאת וזה בין ערביים, ויש ריח כזה של גשם טרי שירד הרגע. ואתה מסתכל על היופי הזה הקריר המדהים של הבריאה בתוך הקיום האורבני שלנו, ואומר "וואו חבל שאין פה מישהי איתי לחלוק איתה את זה".

בלי שום קשר, מה שקראתי פה בתגובות למעלה מחזק את מה שאני חושב וכותב פה כבר כמה שנים.
שגברים מחפשים קשר רציני, ובחורות יותר בקטע של "בחור שיבוא לבלות איתנו את החג ואח"כ נשלח אותו".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2011 21:03 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
הקושי לא מתבטא בזה שאת רואה.. אלא בעצם ההרגשה הפנימית שלך..

הנקודה היא, שבמשך הזמן אין לך זמן לחשוב על זה.. החיים מעסיקים אותך.. או שאת מעדיפה להעסיק את עצמך העיקר לא לחשוב.. אבל כשזה ממש מול פנייך, אז אין לך ברירה אלא לחשוב.. להסתכל.. ואז.. להיזכר.. וכשאת נזכרת אז כל הרגשות שבפנים צפים ועולים.. 

אם תשני את הרגשתך הפנימית.. אז לא תצטרכי לא לחשוב, או להעסיק את עצמך בלא לחשוב.. ויותר מכך.. כשתעמדי מול אותם מחשבות, הם לא יציקו לך.. (כולל הכרית שלך...)

יש צדק בדברייך..
אך לעניות דעתי יש מצב טבעי שגבר ואשה מגיעים אליו מן בשלות כזו שיש להם דחף טבעי להנשא, להעניק וכו'..
וכשאין את זה אז זה מתבטא מתי שהוא! זה לא משנה מהי התחושה, ההרגשה, וכו'..
זה טבעי וטוב שכך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/10/2011 23:10 לינק ישיר 

כשאני נכנסת לחנויות של כלי בית. איך בא לי לקנות משהו!! אך אני לא קונה, כי יש לי ארון מלא דברים שקניתי, כי בטח אוטותו אתחתן. לבנתיים רק צובט לי בלב שאני נתקלת בדברים האלה. אז למה לקנות? יש בנות רווקות בנות ארבעים שגם הן מלאו ארונות ולא השתמשו בדברים. אולי נתנו לאחיותיהן הצעירות. -לא שחלילה אהיה כמותן. אך תודו שזה הפחד הכי גדול שיש. אמא. רבונו של עולם רק לא זה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איפה מתבטא הקושי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.