בית פורומים שידוכי חרדים

אח שלי עקף אותי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2011 01:12 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
איזה יופי שזה לא מפריע לך! אבל אני באמת לא מבינה אותך!
אתה ביקשת שיסבירו לך אנשים אחרים למה להם זה מפריע ולך זה לא מפריע....כאילו אתה לא מבין מה זה מפריע להם....אז התגובות השונות כאן מעליי ניסו להסביר את זה בצורה מאד יפה וברורה...(נולדתי לפניו...אתחתן לפניו...וכו').... אתה כתבת בחזרה שאתה כלל לא מקנא וכו'.....
הם ניסו להסביר למה זה מפריע להם ואולי אמור להפריע לעוד אנשים...אבל אתה בכ"ז לא הבנת מה זה בכלל מפריע....אז.....סבבה....תמשיך הלאה!!!!!(לא את הכל חייבים להבין בחיים....) לך זה לא מפריע ולאחרים כן. נ-ק-ו-ד-ה.....(אתה יכול להבין למה משהו אחד שטעים לך...לא טעים לבנ"א אחר??? אז אולי תבקש ממנו להסביר לך למה זה אמור להיות לא טעים לו???...הבנת?)
מה שאני יכולה להוסיף....כי אני ואחותי היינו אצל איזה רב שנתן לי כביכול את ההרגשה (לפי הדברים שהוא אמר...) שאני אתחתן לפני אחותי.....(אחותי ב"ה התחתנה כבר לפני מס' חודשים)...וזאת כשבכלל עוד לא התחלתי אפילו לשמוע...א-ב-ל לאחותי זה בכלל לא היה אכפת! וזה נראה לי עניין של אמונה שאני חושבת שמתי שאני צריכה להתחתן אז אני אתחתן...ולא משנה לי מי יתחתן לפניי כי זה במילא לא על "חשבוני"... נכון שדרך העולם זה לחכות לגדולה...אבל אם יש לך אמונה חזקה בה' שמתי שא-ת צריכה להתחתן אז את תתחתני בלי שום עיכובים וכו' א-ז כבר לא אכפת לך לפרגן למי שתחתייך...כי למה שהיא תסבול בגלל שעוד לא נגזר שאני אתחתן? ואם משמים נגזר שהיא תתחתן לפניי...אז מי אני שאביע דעה?/אתנגד?/אמנע ממנה לחפש את שלה?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2011 09:53 לינק ישיר 

הדבר שעולה בדעתי, זה אולי הקטע של הקנאה שיכולה לגרור הקפדה.
והקטע שכאילו בזה שעוקפים גם המשפחה כביכול מודה- 'התייאשנו מלחכות לו/ה'.
ולכן לדעתי ראוי לעקוף מהתחלה ולא רק כשמגיעים לגיל גבורות, כי אז מבינים שאין קשר ליאוש כלל.

לא רואה לעצמי שום זכות למנוע טוב מאחיי, על אף שכבר מהבהבים לי.
שתהיה להם נסיעה הכי טובה שיכול להיות, אשמח בשמחתם בלב שלם בעז"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/11/2011 17:35 לינק ישיר 

ענני_ממעש כתב:

ואחותי, כפי המסתמן גם בדרך לעקוף אותי..
היא כבר הדליקה את ה"ווינקר" לקראת היציאה לעקיפה המסתמנת..

ואני? בשלי נשארתי... נע לי לאיטי על מסלול חיי השגרתי והכייפי...

אחי, לפני שהתארס - ניגש לשאול ל"רשותי" ובאם לא אכפת לי שהוא "יעקוף" אותי.
אחותי - כמוהו. לפני שנכנסה לשוק - אבא  ניגש אלי ודיבר איתי בכדי לברר אם זה מפריע לי..

לשניהם אמרתי של מפריע ושיפסיקו לבלבל את מוחי.

אלא ש-

כאן מגיע האשכול החדש.

כששאלו אותי להסכמתי - אני עניתי בחיוב.  אבל ביני לביני - אפילו לא הבנתי על מה הסערה?
לא הבנתי למה ולמי בכלל אני צריך לתת רשות?
למה זה אמור להפריע לי?
עצם הדבר שזה באמת לא מפריע לי מראה על הסתכלות לא נכונה שלי?

אולי אני אדם טוב..
אבל לא עד כדי כך טוב..
אני פשוט לא מבין למה זה אמור להפריע לי?
לי לא הולך/לא רציתי להתארס, לאח שלי בא להתארס - והולך לו. אחותי צועדת בדרכי אחי.
נו מה הבעיה?

אני רק יכול לשבת, לראות את כלתו ולשמוח. אם לא בא לי לשמוח - אז לא!
אבל להרגיש שלא "בא לי" ש"יעקוף" אותי?? יש לי זכות כזו?
מה לאחי הצעיר ממני שמתארס ול"עקיפה"?

הדבר היחיד שאני כן מצליח לנסות לחשוב - 
אולי זה באמת דומה לעקיפה על הכביש.
שם אם פתאום מגיח לו איזה נהג ועוקף אותי  כרוח - לפעמים מתעורר בי הרצון "להראות לו איך נוהגים ב-א-מ-ת"..
אבל כמובן - אך מחשבה שטותית היא זו..

מישהו כאן יכול להניח את עצמו על המקלדת בבקשה?
מישהו יכול לומר לי למה זה אמור להפריע לי?
ואת/ה הכותב/ת את תגובתך, לך?? מפריע אם הצעיר/ה ממך "יעקוף" אותך?

אני גם לא מבינה את זה...
יש לי אח מתחתיי, מצא את שלו...רוצה להתארס!! (הוא כמובן בא לבקש "רשות" וכל הטקס הטיפשי הזה...)
אחונה, שיהיה במזל"ט....
לי זה לא מפריע....ובכל זאת ממשיכה להתפלל...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אח שלי עקף אותי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.