|
|
| נשלח ב-6/11/2011 11:45 |
|
| |
אם השדכן משוגע, חייבים בדמי שדכנות?
אחותי ספרה שהיא פגשה אשה בשנות השלושים לחייה, והיא סיפרה לה שבתור בחורה כבת 22, היא טיפלה בילד אוטיסט. פעם הם הסתכלו על אלבום תמונות של שמחה משפחתית, והאוטיסיט מראה על בחור ומצביע עליה, כלומר אתם זוג. בכל עמוד ותמונה שהבחור הופיע, הוא חזר שוב על זה.
בסוף היא ביררה עליו, הציעו לו את השידות והתחתנו.
סיפור אמיתי אמיתי, עם שם וכתובת. אז למי נותנים דמי שדכנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 12:05 |
|
| |
למה לא לילד האוטיסט? הרי אפשר לקנות לו איזו מתנה יפה שתשמח אותו. וכמובן דמי שדכנות כמקובל למי שניהל את השידוך בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 13:06 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | | למי שניהל את השידוך בפועל |
|
אבל כמו שאמרה שיר....יהיה נחמד אם יתנו לו מתנה כלשהי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 14:57 |
|
| |
סיפור יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 20:27 |
|
| |
| עררנסטער כתב: |  | אחותי ספרה שהיא פגשה אשה בשנות השלושים לחייה, והיא סיפרה לה שבתור בחורה כבת 22, היא טיפלה בילד אוטיסט. פעם הם הסתכלו על אלבום תמונות של שמחה משפחתית, והאוטיסיט מראה על בחור ומצביע עליה, כלומר אתם זוג. בכל עמוד ותמונה שהבחור הופיע, הוא חזר שוב על זה.
בסוף היא ביררה עליו, הציעו לו את השידות והתחתנו.
סיפור אמיתי אמיתי, עם שם וכתובת. אז למי נותנים דמי שדכנות?
|
|
נשמה שלי, הוא לא משוגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 21:01 |
|
| |
מה הטל' של האוטיסט? תפרסמי אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 22:41 |
|
| |
| אני19 כתב: |  | | אחותי ספרה שהיא פגשה אשה בשנות השלושים לחייה, והיא סיפרה לה שבתור בחורה כבת 22, היא טיפלה בילד אוטיסט.פעם הם הסתכלו על אלבום תמונות של שמחה משפחתית, והאוטיסיט מראה על בחור ומצביע עליה, כלומר אתם זוג.בכל עמוד ותמונה שהבחור הופיע, הוא חזר שוב על זה.בסוף היא ביררה עליו, הציעו לו את השידות והתחתנו.סיפור אמיתי אמיתי, עם שם וכתובת.אז למי נותנים דמי שדכנות?נשמה שלי, הוא לא משוגע. |
|
גם לי זה צרם!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 22:41 |
|
| |
| בת23 כתב: |  | מה הטל' של האוטיסט? תפרסמי אותו... |
|
למה נראה לך?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 22:43 |
|
| |
גם אצלינו במשפחה יש ילדה עם תסמונת דאון.
היא אמרה לבת דודה שלי באיזה יום היא תתחתן בעוד שנה. והיא באמת התחתנה ביום שלישי כמו שההיא אמרה לה...
ואמא שלי ואמא של איזה בחור קרוב רחוק שלי באו לבקש ממנה ברכה לזיווג, וההיא אמרה להן "לך יש בן לך יש בת- שיתחתנו"... המממ במקרה שלי אני לא חושבת שזה יעבוד- כי יש לי סלידה מהבחור... אבל לעולם אין לדעת (:
תוקן על ידי Fake_smile ב- 06/11/2011 22:43:44
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 17:42 |
|
| |
מי המציא את המושג של דמי שדכנות בכלל? שי חמוד לאות הערכה עושה את העבודה יופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 10:58 |
|
| |
| ערערה כתב: |  | מי המציא את המושג של דמי שדכנות בכלל? שי חמוד לאות הערכה עושה את העבודה יופי.
|
|
בחמולה שלנו, מי שרוצה אשה צריך לשלם הרבה כסף לאבא, אז לשדכן לא מגיע חלק מזה?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|