|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:52 |
|
| |
תעלי תמונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 23:45 |
|
| |
עמקויות, דבריך צודקים אך לא במקרה הזה..
למשוך בחורה לשלוש פגישות,ולומר שהוא שאל רב פעמיים זאת אומרת שזה הפריע לו עוד בהתחלה!
למה שהבחורה לא תיפגע ??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 09:55 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | | עמקויות, דבריך צודקים אך לא במקרה הזה..
למשוך בחורה לשלוש פגישות,ולומר שהוא שאל רב פעמיים זאת אומרת שזה הפריע לו עוד בהתחלה!
למה שהבחורה לא תיפגע ?? |
|
ואם זה הפריע לו עוד בהתחלה אז...? וההפך, זה שהוא ניסה שלש פעמים, זה בעצם אומר שהוא הבין שזה דבר שולי, ובכל זאת הוא ניסה להתחבר אל אף שזה הפריע לו.. ! (מה גם שאני מניח שזה בעצם מה שהרב שלו אמר לו לעשות תנסה, והוא ניסה, ולא הלך, ואז הוא שאל את הרב בפעם השניה..!) ואם כן, אז מה יש להיפגע?? זה בושה שצלקת מסויימת מפריע לשני? את היית נפגעת עם היית ג'ינג'ית וזה היה מפריע לאדם אחר?? אם היית עגלגה או שדופה זה היה פוגע בך שאת אחר זה לא מושך??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 10:03 |
|
| |
לאדם וכל מי שסבר שאפשר להחזיר, אבל רק אם זה מצידו.
שאלתי את חברה שלי, אם הוא היה אומר לך: "זה מפריע לי, מה את אומרת, אולי את יכולה לעשות משהו עם זה?" אז היא אמרה: "הייתי מסכימה. אבל עכשיו אחרי שהוא עשה את זה בצורה כזו מגעילה, אני לא רוצה" וכו' וכו'.
לדעתי זה עושה רושם של משחק כבוד. נכון, הבחור לא התנסח בצורה הכי טובה, יכוליות שהוא לא חשב שהוא יכול לבקש את זה, אבל מפה ועד להיות כזו לא סלחנית... מה גם שאחרי הכל, יכוליות שהיא הנפסדת העיקרית פה, כי מי אמר שתפגוש עוד אחד כמוהו, אחרי הכל היא נהנתה בפגישות...
עכשיו אחרי שהבחור תיפס על עץ- אם היא מסכימה לטפל בצלקת- שתודיע, למה לא לעזור לו לרדת משם? למה שתניח לעצמה להפסיד? סתם בשביל לא להוריד קצת את הכבוד שלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 11:39 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | לאדם וכל מי שסבר שאפשר להחזיר, אבל רק אם זה מצידו.
שאלתי את חברה שלי, אם הוא היה אומר לך: "זה מפריע לי, מה את אומרת, אולי את יכולה לעשות משהו עם זה?" אז היא אמרה: "הייתי מסכימה. אבל עכשיו אחרי שהוא עשה את זה בצורה כזו מגעילה, אני לא רוצה" וכו' וכו'.
לדעתי זה עושה רושם של משחק כבוד. נכון, הבחור לא התנסח בצורה הכי טובה, יכוליות שהוא לא חשב שהוא יכול לבקש את זה, אבל מפה ועד להיות כזו לא סלחנית... מה גם שאחרי הכל, יכוליות שהיא הנפסדת העיקרית פה, כי מי אמר שתפגוש עוד אחד כמוהו, אחרי הכל היא נהנתה בפגישות...
עכשיו אחרי שהבחור תיפס על עץ- אם היא מסכימה לטפל בצלקת- שתודיע, למה לא לעזור לו לרדת משם? למה שתניח לעצמה להפסיד? סתם בשביל לא להוריד קצת את הכבוד שלה?
|
|
אם את כך חושבת, אז עלייך לומר את זה לה, לנסות לשכנע אותה..לנסות להסביר לה, שמה שגורם לה כך להתנהג, זה הפגיעה, זה כביכול ההשפלה, הרגשת הנחיתות שלה עם "הצלקת" הזאת, ושזה לא שהוא חושה אותה לנחותה יותר, או לפחותה יותר, אלא נטו של טעם, שזה טבעי שזה יקרה, והעובדה שהוא ניסה שוב ושוב, זה רק מוכיח שהוא כן מעריך ורוצה אותה, לא ההפך...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 12:01 |
|
| |
היא רואה אותנו, אני לא צריכה להגיד לה את הדברים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 12:14 |
|
| |
חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 12:33 |
|
| |
חבל?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 01:28 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  | עמקויות, דבריך צודקים אך לא במקרה הזה..
למה שהבחורה לא תיפגע ??
ואם זה הפריע לו עוד בהתחלה אז...? וההפך, זה שהוא ניסה שלש פעמים, זה בעצם אומר שהוא הבין שזה דבר שולי, ובכל זאת הוא ניסה להתחבר אל אף שזה הפריע לו.. ! (מה גם שאני מניח שזה בעצם מה שהרב שלו אמר לו לעשות תנסה, והוא ניסה, ולא הלך, ואז הוא שאל את הרב בפעם השניה..!) ואם כן, אז מה יש להיפגע?? זה בושה שצלקת מסויימת מפריע לשני? את היית נפגעת עם היית ג'ינג'ית וזה היה מפריע לאדם אחר?? אם היית עגלגה או שדופה זה היה פוגע בך שאת אחר זה לא מושך?? |
|
זה לא פגיעה שסגנון של מראה מפריע לשני!
להיפך לכל אחד טעם שונה..וזה מקובל!
העניין כאן שזה דבר שניתן לטפל בו ע״י ניתוח לייזר..לא צריך לעשות מזה כזה סיפור..קצת קשה לי להאמין שמדובר בבנ״א שלא יודע מה זה..
אם היה אומר היא לא יפה בעייני ,היא לא מושכת זה כבר סיפור אחר..וזה היה מובן.
|
|
|
|
|