|
|
| נשלח ב-16/11/2011 02:09 |
|
| |
אוי, זה קשה... אני מבין אותך... לא יודע אם שווה לנסות להחזיר, אבל גם אם כן את צריכה להמתין, א. לראות שזו לא גחמה עוברת מיצדך ב. לתת לו זמן להתחרט... בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 03:49 |
|
| |
| טבעת23 כתב: |  | חבלז זו לא תשובה..חחח מה לעשות שיש בחורים מרחפים חושבים שהם נמצאים באגדת רגשות .... |
|
X
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:14 |
|
| |
חבירה שלי הציעה להתקשר לשדכנית חדשה שאנו מכירות ו..פשוט להתקשר אליו..להציע לו כמה הצעות ואז להגיע אלי כדי לשמוע מה התירוץ האמיתי לעזיבה ..כי זה באמת לא נתפס ...שהוא לפתע ירד מהכל... מה אתם אומרים...? אין הצעות כאלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:38 |
|
| |
| טבעת23 כתב: |  | חבירה שלי הציעה להתקשר לשדכנית חדשה שאנו מכירות ו..פשוט להתקשר אליו..להציע לו כמה הצעות ואז להגיע אלי כדי לשמוע מה התירוץ האמיתי לעזיבה ..כי זה באמת לא נתפס ...שהוא לפתע ירד מהכל... מה אתם אומרים...? אין הצעות כאלה  |
|
חוץ מלגרום לך לכאב לא תרוויחי שום דבר.. אז מה התועלת בכל הסצנות האילו...??
"ואין הצעות כאילו"..?? וכי היד השם תקצר?? וכי עברת על כל הבחורים בעולם שאת יודעת שאין כאילו?! מלבד, שתשימי לב, עיקר הרגשתך שאין כמוהו בכל העולם.. מבוססת על הרגש.. לא על השכל.. ועם כל הכבוד לרגש, עם רגש לא מתחתנים....
נקודות למחשבה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:41 |
|
| |
סליחה אבל לעבור 6,7 שנים עם כאב וסבל של שידוכים זה לעבור על מחצית מעולם השידוכים... ולא היה לי כזה מקרה של גם שיכלית וגם ריגשית ,
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:46 |
|
| |
| טבעת23 כתב: |  | סליחה אבל לעבור 6,7 שנים עם כאב וסבל של שידוכים זה לעבור על מחצית מעולם השידוכים... ולא היה לי כזה מקרה של גם שיכלית וגם ריגשית , |
|
תשובתך היא רגשית לא שכלית, כי מבחינה מציאותית לא יכולת לעבור על אלפית מרווקי העולם גם אם נפגשת שבע פגישות בשבוע...! אבל את חושבת שבשלש פגישות אפשר כבר לקבוע שכלית ורגשית שהוא הבעל המושלם שלך...? ואם הוא היה כזה, את חושבת שהקב"ה לא היה מסדר לך אותו...? אני לא יודע מה משך אותך במיוחד, מה כל כך כבש אותך.. אבל מה שזה לא יהיה... אחר שהרגשות קצת ידעכו.. אחר שתהיי כזה יותר אובייקטיבית אני בטוח שאת תמצאי למה באמת הוא לא היה האחד שלך... מה היה בו שהיה גורם לך לאי הצלחה ולא לאושר...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:50 |
|
| |
עמקויות היא תדע שהוא לא היה שלה רק כשהיא תמצא את שלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:52 |
|
| |
או כשהוא ימצא את שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:52 |
|
| |
| די88 כתב: |  | | עמקויות היא תדע שהוא לא היה שלה רק כשהיא תמצא את שלה... |
|
אמת, אבל בעייני בשר ודם, בהשתדלות טבעית, כל זמן שזה לא קרה עם אותו אחד, היא צריכה להתייחס לזה, שלא הוא האחד שלה..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 22:57 |
|
| |
עמקויות זאת הסתכלות נטו שכלתנית וכל עוד אנחנו לא רובוטים גם הרגש מופעל... אז תמיד פשוט יותר להגיד מליישם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 23:00 |
|
| |
| די88 כתב: |  | עמקויות זאת הסתכלות נטו שכלתנית וכל עוד אנחנו לא רובוטים גם הרגש מופעל... אז תמיד פשוט יותר להגיד מליישם |
|
זה, שזה פשוט יותר לומר מאשר ליישם, זה לא אומר שזה חכמה לברוח מהאמת, או לא לומר אותה.. החכמה היא להתמודד, לא לטמון את הראש כבת יענה....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 23:04 |
|
| |
זה לא קשור ללברוח מהאמת... אדם תמיד יודע לומר את אותה אמת כשזה לא קשור ישירות אליו... אבל כשזה פוגע בך אתה מנסה למצוא פתרונות שבפועל יעזרו בצורה טובה יותר מאשר להגיד לעצמך זה משמיים אז כל פעם שקורה משהו לא נשתדל אפילו כי זה משמיים... איפה הנקודה שבה אתה אומר לעצמך זה כבר לא השתדלות זה כבר לעבור קו מסויים?! אולי במקרה הזה לנסות להחזיר את הבחור זה חלק מההשתדלות?! אולי לא אבל אני מעלה השערות..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 23:21 |
|
| |
אני יודעת שגבר שאומר לא..זו בעיה מסויימת של מציאת החן שלה בעיניו ולכן...זה יעלה בהמשך.ויכול ליפול במהרה .לעומת אישה שיכולה להתברג גם אם לא 100% מצא חן בעיניה ...אבל למה אני בכל אופן אולי מנסה עוד השתדלות..?כי הוא אמר לשדכנית שהוא מעוניין בבחורה בדיוק כמוני בהשקפות אופי והנהגות... אז...אם היתה בעיה מהותית ופנימית מצידו היתי אולי מורידה אותו מקו מחשבתי..אבל לפי הנתונים שקיבלתי מצד שלישי שזו השדכנית אני חושבת שהוא סתם היה מבולבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2011 23:34 |
|
| |
טבעת אני אומר לך את האמת הגאווה לא היתה נותנת לי לנסות להחזיר אותו... אבל אם את חושבת שזה צעד נכון...ובסופו של דבר אין לך באמת מה להפסיד אולי טיפה מכבודך אבל זה נראלי שולי אז לכי על זה ותנסי שוב פעם.. אבל תיהי מוכנה אולי לשברון לב נוסף מצד שני טוענים שאין דבר שלם יותר מלב שבור אז אולי משם תבוא הישועה :)
|
|
|
|
|