בית פורומים שידוכי חרדים

מי אמר רוצה - ולא קיבל?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/11/2011 21:25 לינק ישיר 

לכל המבקרות: עכשיו תמונה בסדר?

לא , אני הוכחה לכמה שסגולות בעובדות ובאיזו יעילות. הבעיה שהתוודאתי לדרך אחרת רק לא מזמן יחסית. ומניסיוני הדל אני יכול להעיד שזה עובד.

ועוד אם סגולות עובדות זה לא חיסרון שהוא האמין בסגולות ואם ה' הוא זה שעושה אז לא צריך סגולות. ממה נפשך..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2011 21:28 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
היה צריך מישהו לעשות סדר בסגולות...ו-קטנה, יש פה 3 סגולות- גם תפילה...סגולת הסגולות.אני פותחת מגבית למלמדי תינוקות. כל מעוכב שידוך מוזמן:) (- לא מזלזלת ח"ו. אולי אשלם מורה פרטי לאחי. נראה..)וד"א. יש כאלה שאמרו רוצה ולא קיבלו....השאלה איזה רצון היה להם...ומה הם עשו בשביל הרצון הזה...!ומה איתנו? מאיזה גיל אפשר לאמר: טוב, כנראה הוא עשה משהו לא נכון, היה לו רצון לא נכון כנראה...ז"א אנחנו בגדר של רוצים ולא קיבלו, או לא?

אני לא הקב"ה שיכול לומר מתי כן ומתי לא, למה כן ולמה לא..
אני רק יודע את מה שהקב"ה גילה לנו ע"י חז"ל.
וכשהקב"ה אומר שמי שמאמין בו יקבל!
שמי שיעשה כך וכך יקבל... אז אני מאמין! ועושה..!

בין אם אני רואה את התוצאות בין אם לא.. אני עדיין מאמין..
משום שאם אני האמין רק כשיש תוצאות, זה סימן שאני לא מאמין באמת.. 
ופעמים זה בדיוק חלק מהניסיון.. לראות עד כמה האדם מאמין בו...!

בכל מקרה, מעולם לא קרה לאדם בעולם, שלא התקיימה הבטחתו של הקב"ה!!

מעולם!!

אתה כתבת שתלוי איזה רצון היה להם. ומה הם עשו בשביל זה.
ז"א, כשאנחנו מסתכלים על רווקים בני 30, בהכרח שהם לא עשו את הסגולה הזו - כי לא התקימה בהם ההבטחה, לא?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2011 21:31 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
היה צריך מישהו לעשות סדר בסגולות...ו-קטנה, יש פה 3 סגולות- גם תפילה...סגולת הסגולות.אני פותחת מגבית למלמדי תינוקות. כל מעוכב שידוך מוזמן:) (- לא מזלזלת ח"ו. אולי אשלם מורה פרטי לאחי. נראה..)וד"א. יש כאלה שאמרו רוצה ולא קיבלו....השאלה איזה רצון היה להם...ומה הם עשו בשביל הרצון הזה...!ומה איתנו? מאיזה גיל אפשר לאמר: טוב, כנראה הוא עשה משהו לא נכון, היה לו רצון לא נכון כנראה...ז"א אנחנו בגדר של רוצים ולא קיבלו, או לא?אני לא הקב"ה שיכול לומר מתי כן ומתי לא, למה כן ולמה לא..אני רק יודע את מה שהקב"ה גילה לנו ע"י חז"ל.וכשהקב"ה אומר שמי שמאמין בו יקבל!שמי שיעשה כך וכך יקבל... אז אני מאמין! ועושה..!בין אם אני רואה את התוצאות בין אם לא.. אני עדיין מאמין.. משום שאם אני האמין רק כשיש תוצאות, זה סימן שאני לא מאמין באמת.. ופעמים זה בדיוק חלק מהניסיון.. לראות עד כמה האדם מאמין בו...!בכל מקרה, מעולם לא קרה לאדם בעולם, שלא התקיימה הבטחתו של הקב"ה!!מעולם!!אתה כתבת שתלוי איזה רצון היה להם. ומה הם עשו בשביל זה.ז"א, כשאנחנו מסתכלים על רווקים בני 30, בהכרח שהם לא עשו את הסגולה הזו - כי לא התקימה בהם ההבטחה, לא?!

או כמו שכתבתי, הקב"ה מנסה אותם לראות אם הם באמת מאמינים...
או שזה טובתם שההבטחה הנ"ל תתקיים בשלב יותר מאוחר...
או עוד הרבה סיבות... אך בשורה תחתונה.. שוב ושוב...!
לא היה אדם מעולם שלא התקיימה בו ההבטחה של הקב"ה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2011 21:34 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
היה צריך מישהו לעשות סדר בסגולות...ו-קטנה, יש פה 3 סגולות- גם תפילה...סגולת הסגולות.אני פותחת מגבית למלמדי תינוקות. כל מעוכב שידוך מוזמן:) (- לא מזלזלת ח"ו. אולי אשלם מורה פרטי לאחי. נראה..)וד"א. יש כאלה שאמרו רוצה ולא קיבלו....השאלה איזה רצון היה להם...ומה הם עשו בשביל הרצון הזה...!ומה איתנו? מאיזה גיל אפשר לאמר: טוב, כנראה הוא עשה משהו לא נכון, היה לו רצון לא נכון כנראה...ז"א אנחנו בגדר של רוצים ולא קיבלו, או לא?אני לא הקב"ה שיכול לומר מתי כן ומתי לא, למה כן ולמה לא..אני רק יודע את מה שהקב"ה גילה לנו ע"י חז"ל.וכשהקב"ה אומר שמי שמאמין בו יקבל!שמי שיעשה כך וכך יקבל... אז אני מאמין! ועושה..!בין אם אני רואה את התוצאות בין אם לא.. אני עדיין מאמין.. משום שאם אני האמין רק כשיש תוצאות, זה סימן שאני לא מאמין באמת.. ופעמים זה בדיוק חלק מהניסיון.. לראות עד כמה האדם מאמין בו...!בכל מקרה, מעולם לא קרה לאדם בעולם, שלא התקיימה הבטחתו של הקב"ה!!מעולם!!אתה כתבת שתלוי איזה רצון היה להם. ומה הם עשו בשביל זה.ז"א, כשאנחנו מסתכלים על רווקים בני 30, בהכרח שהם לא עשו את הסגולה הזו - כי לא התקימה בהם ההבטחה, לא?!

או כמו שכתבתי, הקב"ה מנסה אותם לראות אם הם באמת מאמינים...
או שזה טובתם שההבטחה הנ"ל תתקיים בשלב יותר מאוחר...
או עוד הרבה סיבות... אך בשורה תחתונה.. שוב ושוב...!
לא היה אדם מעולם שלא התקיימה בו ההבטחה של הקב"ה!
ווהאו! צריך להיות מוכנים לעמוד גם בכזה נסיון! אבל ההבטחה מרגיעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2011 21:38 לינק ישיר 

כלומר כל אלה שהתחתנו ב20 המוקדמות הם מגדולי המאמינים?

תוקן על ידי מחוץלקופסא ב- 19/11/2011 21:55:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2011 21:49 לינק ישיר 

עמקויות, יפה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2011 21:50 לינק ישיר 

הסירהשלנו כתב:
היה צריך מישהו לעשות סדר בסגולות...ו-קטנה, יש פה 3 סגולות- גם תפילה...סגולת הסגולות.אני פותחת מגבית למלמדי תינוקות. כל מעוכב שידוך מוזמן:) (- לא מזלזלת ח"ו. אולי אשלם מורה פרטי לאחי. נראה..)וד"א. יש כאלה שאמרו רוצה ולא קיבלו....השאלה איזה רצון היה להם...ומה הם עשו בשביל הרצון הזה...!ומה איתנו? מאיזה גיל אפשר לאמר: טוב, כנראה הוא עשה משהו לא נכון, היה לו רצון לא נכון כנראה...ז"א אנחנו בגדר של רוצים ולא קיבלו, או לא?אני לא הקב"ה שיכול לומר מתי כן ומתי לא, למה כן ולמה לא..אני רק יודע את מה שהקב"ה גילה לנו ע"י חז"ל.וכשהקב"ה אומר שמי שמאמין בו יקבל!שמי שיעשה כך וכך יקבל... אז אני מאמין! ועושה..!בין אם אני רואה את התוצאות בין אם לא.. אני עדיין מאמין.. משום שאם אני האמין רק כשיש תוצאות, זה סימן שאני לא מאמין באמת.. ופעמים זה בדיוק חלק מהניסיון.. לראות עד כמה האדם מאמין בו...!בכל מקרה, מעולם לא קרה לאדם בעולם, שלא התקיימה הבטחתו של הקב"ה!!מעולם!!אתה כתבת שתלוי איזה רצון היה להם. ומה הם עשו בשביל זה.ז"א, כשאנחנו מסתכלים על רווקים בני 30, בהכרח שהם לא עשו את הסגולה הזו - כי לא התקימה בהם ההבטחה, לא?!או כמו שכתבתי, הקב"ה מנסה אותם לראות אם הם באמת מאמינים...או שזה טובתם שההבטחה הנ"ל תתקיים בשלב יותר מאוחר...או עוד הרבה סיבות... אך בשורה תחתונה.. שוב ושוב...!לא היה אדם מעולם שלא התקיימה בו ההבטחה של הקב"ה! ווהאו! צריך להיות מוכנים לעמוד גם בכזה נסיון! אבל ההבטחה מרגיעה.

החיים זה לא פיקניק, ופיקניק זה לא חיים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מי אמר רוצה - ולא קיבל?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.