בית פורומים שידוכי חרדים

סורי :( חייבת לפרוק קצת..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2011 02:48 לינק ישיר 
סורי :( חייבת לפרוק קצת..

מתגעגע לי אליך.
וכל פעם כשזה קורה אני מנערת טוב טוב את הראש ומנסה לחשוב על כל דבר שלא יהיה.. רק לא עליך.
רק לא על זה שפעם.. כשעוד לא היית נשואה, לא הייתי מרגישה ככה..
אני לא מבינה למה הדברים משתנים בקיצוניות גדולה כזאת..
איך זה שעד לא מזמן היינו מדברות על כל נושא שבעולם בצורה משוחררת.. ידעתי שלא משנה מה אני יאמר הכל יתקבל בהבנה.
ועכשיו אני צריכה ללכת על ביצים.
לקוות שאני בסדר, ואומרת את הדבר הנכון בזמן הנכון.. לבלוע את הרוק חזק כשאת עונה לטלפון באמצע שאנחנו מדברות ולשמוע את הצליל הזה בקול שלך שמגלה לי שמישהו אחר נמצא במקום שעד לא מזמן הייתי אני.
לפעמים אני מדמיינת שיום אחד הכל יחזור להיות כמו פעם.. ושוב נוכל לדבר באותה הצורה שהייתה לפני.. ששוב נוכל לצאת לקניות ביחד בלי שתגידי כל רגע "יש לנו שעתיים ואח"כ אני חייבת לעוף..."
מאכזב לי. עצוב לי. מתסכל.

מקווה שכשיהיה מדובר בי הדברים יהיו שונים...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2011 03:09 לינק ישיר 

אני מזדהה איתך בכל ליבי.
את חווה סוג של פרידה. התנתקות. נראה לך שזה לא צריך להיות כך.
ברגע שתשלימי עם זה שהיא כבר לא יכולה להיות חברה טובה שלך- כבר לא תהיי מאוכזבת.כבר לא מתוסכלת. ותהיי פנויה להכיר את עצמך, לשוחח עם עצמך - ותתרגלי לזה, ואז גם לא יהיה לך עצוב.
חבל שלא היית מוכנה לזה. כי הנתק הזה הוא כמעט בלתי נמנע...(עם את מכירה חברה במצב דומה- תכיני אותה. שלא תתאכזב)
ותדעי- שגם את תהיי כזו. אולי רגישה יותר, אבל לא תוכלי להיות חברה טובה כמו שהיית לפני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/11/2011 21:59 לינק ישיר 

סורי, חייבת לפרוק קצת מהצד השני...
קראתי והרגשתי כאילו חברה שלי כתבה לי את זה. צבט לי הלב משורה לשורה 
ואנסה לומר את אשר על ליבי---
הספקתי לחתן הרבה חברות טובות עד שהתחתנתי בגיל 25. לא כאב לי , שמחתי מאד שהן מצאו את החצי שלהן. כשאיחלתי לחברתי חיים טובים ומאושרים זה היה מכל הלב, ידעתי שזה על חשבוני אבל פירגנתי , בכיף!
ידעתי שעכשיו היא בונה את הבית שלה, זה הזמן שלה לעבוד ולהשקיע בזוגיות אז למה לערב חברות? כשהיא התקשרה או יצאה איתי היה לי נחמד מאד אפילו שזה לא קרה הרבה אבל נתתי לה את ההרגשה הכי טובה - שמה שהיא עושה זה מצוין בשבילי.
ולעומת זאת, כשאני התחתנתי מצאתי עצמי מתמודדת עם חברה טובה (מאד!) שקודם היינו מדסקסות בלי סוף על החיים ושידוכים והכל וכמובן שאחרי החתונה הנמכתי פרופיל. השתדלתי מאד לצאת איתה ולהתקשר מדי פעם אבל ההרגשה שלי היא שאף פעם אני לא עושה מספיק. עכשיו אני צריכה ללכת על ביצים.

לקוות שאני בסדר, ואומרת את הדבר הנכון בזמן הנכון..

אני מאחלת לך שכשיהיה מדובר בך (בקרוב בע"ה) הדברים לא יהיו שונים
רק שחברה שלך תתן לך את החופש פעולה בלי לאבד את האמון! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 00:59 לינק ישיר 

גילו_לי כתב:
סורי, חייבת לפרוק קצת מהצד השני...
קראתי והרגשתי כאילו חברה שלי כתבה לי את זה. צבט לי הלב משורה לשורה 
ואנסה לומר את אשר על ליבי---
הספקתי לחתן הרבה חברות טובות עד שהתחתנתי בגיל 25. לא כאב לי , שמחתי מאד שהן מצאו את החצי שלהן. כשאיחלתי לחברתי חיים טובים ומאושרים זה היה מכל הלב, ידעתי שזה על חשבוני אבל פירגנתי , בכיף!
ידעתי שעכשיו היא בונה את הבית שלה, זה הזמן שלה לעבוד ולהשקיע בזוגיות אז למה לערב חברות? כשהיא התקשרה או יצאה איתי היה לי נחמד מאד אפילו שזה לא קרה הרבה אבל נתתי לה את ההרגשה הכי טובה - שמה שהיא עושה זה מצוין בשבילי.
ולעומת זאת, כשאני התחתנתי מצאתי עצמי מתמודדת עם חברה טובה (מאד!) שקודם היינו מדסקסות בלי סוף על החיים ושידוכים והכל וכמובן שאחרי החתונה הנמכתי פרופיל. השתדלתי מאד לצאת איתה ולהתקשר מדי פעם אבל ההרגשה שלי היא שאף פעם אני לא עושה מספיק. עכשיו אני צריכה ללכת על ביצים.
לקוות שאני בסדר, ואומרת את הדבר הנכון בזמן הנכון..

אני מאחלת לך שכשיהיה מדובר בך (בקרוב בע"ה) הדברים לא יהיו שונים

מה אני יגיד לך.. מרתק לשמוע את הצד השני.. 
אני לא מפילה עליה את האשמה ח"ו.. מודעת לזה שככה זה ולפעמים אין דרך אחרת..

אהבתי את המשפט הזה.. את כלכך צודקת. כי כשהאמון נעלם כל החברות נעלמת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2011 01:11 לינק ישיר 

התאפקתי עד עכשיו....אבל....כבר יש אשכול הנוגע ב-ד-י-ו-ק בנושא הזה והקישור להלן:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2923439&forum_id=17053
ושמתי לב שפותחת האשכול הנוכחי...היא זו האחרונה שהגיבה באשכול הנ"ל...
חבל לפוצץ את הפורום באשכולות כפולים! קחו אתזה לידים ולא ללב....(אל תקחו אתזה אישית...) אבל באמת! אם בא לכם לפתוח אשכול אז בידקו אם מישהו לא פתח כזה אחד לפניכם כבר.....אולי גם תחכימו מהעיצות ששם...ותמשיכו אותו בהגיגיכם...
בכל אופן...שיהיה בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2011 17:48 לינק ישיר 

YHIVV

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2011 17:53 לינק ישיר 

ע"ז נקרא בעברית צחה מה שרואים משם לא רואים מכאן.
אנחנו רווקים שמתבגרים לנו ואנחנו  לא מצליחים לקלוט את העולם של הנשואים. את המילוי הענק שניהיה להם פתאום. אין להם את הזמן המשעמם. לשבת על הספה ולהתקשר אלינו  כי פשוט משעמם כעת.
אלא יש להם משהו חדש שמעסיק אותם כל הזמן והם לומדים אותי כל רגע וכל שנייה. ואנחנו שנשארנו על אותה ספה לא מצליחים לקלוט למה פתאום אין לחבר או לחברה זמן אלינו. אבל כשאנחנו ניהיה מתישהו נשואים אנחנו נבין גם נבין. ואפילו ניתן לעצמינו סטירה איך כעסנו.

הבעייה הגדולה שעד שאתה לא שם. לא תצליח לעולם להבין את אלו שנמצאים בצד השני של המתרס.

ואני אומר את זה מכאב לב. אני היום בלי חברים כמעט. כי כולם עסוקים עד מעל הראש. ואני מתחנן לחברים שלי בואו נשב אחד לחצי שנה למלווה מלכה ביחד משהו. והם אומרים סורי אין לנו זמן. עד שיש קצת זמן להיות עם הילדים והאישה זה עדיף. ומה אני יענה להם? שהם צודקים במאה אחוז. לא במאה אלא במיליון. רק שאני לא יכול להבין את זה. עד שאני יהיה שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2011 00:02 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
התאפקתי עד עכשיו....אבל....כבר יש אשכול הנוגע ב-ד-י-ו-ק בנושא הזה והקישור להלן:
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2923439&forum_id=17053
ושמתי לב שפותחת האשכול הנוכחי...היא זו האחרונה שהגיבה באשכול הנ"ל...
חבל לפוצץ את הפורום באשכולות כפולים! קחו אתזה לידים ולא ללב....(אל תקחו אתזה אישית...) אבל באמת! אם בא לכם לפתוח אשכול אז בידקו אם מישהו לא פתח כזה אחד לפניכם כבר.....אולי גם תחכימו מהעיצות ששם...ותמשיכו אותו בהגיגיכם...
בכל אופן...שיהיה בהצלחה!

מצטערת שפתחתי אשכול נוסף בנושא. העניין הוא שלא באתי לשאול שום דבר ולא להתייעץ. נטו לפרוק את מה שהרגשתי באותו הזמן ולכן אני לא חושבת שיש בעיה עם זה.. הפריע לך מאד לקרוא את הרגשות שלי??
סורי, אשתדל לא לחזור על זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2011 14:54 לינק ישיר 

בחור חסידי, יפה דברת.  כל הכבוד על ההבנה למרות הכאב.
אני מדברת על חברה שכשאני מתקשרת אליה והיא עסוקה (בכיףףף, מפרגנת לה!) היא לא תחזור אלי אח"כ כי לא מפריעים לזו"צ בשנה ראשונה... אז מה, הקשר תלוי רק בי??
וכשאני מתקשרת אחרי שבוע-שבועיים שלא דברנו (אנחנו מתכתבות כל יום בעבודה)  היא אומרת: חשבתי כבר שנמחק לך המספר שלי.
אז  שמעכשיו אני יתקשר אליה 3 פעמים ביום ויצא איתה פעמיים בשבוע? לא בטוח שזה כן יספק אותה
וחבל לי, כי אכפת לי ממנה והיא קרובה לליבי!! (וגם לזה היא לא מאמינה לי...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סורי :( חייבת לפרוק קצת..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext