|
|
| נשלח ב-24/11/2011 14:29 |
|
| |
טוב אז אם לסטות מהנושא אז לפחות לא על סוטים. ליגוני לא מצאתי בבית ספר חילוני דתיים אולי להפך יש חילונים בבית ספר דתי אבל זה מתבטא לא לפי מה שנהוג בזמנינו לקטלג. כל מקום יש את הסגנון שלו בבית הסוהר החפים מפשע הם מורשעים על פי החוק,וזה שאת לא מסכימה עם החוק זה עניין שונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 14:45 |
|
| |
אז מניסיון תאמין לי שיש דתיים בבתי ספר חילוניים... כמו למשל יש בנות או בנים שמתחילים להתחזק בתיכון והם נשארים בתיכון שלהם למרות זאת והם הורשעו כי היו ראיות נגדם זה לא אומר שהם באמת אשמים...חסר כאלה שלא עשו את מה שמייחסים להם והם עדיין הורשעו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:01 |
|
| |
גם אלו שהתחזקו הם יוצאי דופן,ואני לא ישאל ילד שלומד במוסד חילוני אם הוא דתי... והקישור מבית ספר לבית סוהר זה בהחלט מקובל עליי אבל בענין המשפטי אני לא רוצה להכנס לזה כי זה היה ארוך אבל בדרך כלל אם יש ראיות להרשעה זה אומר שהבן אדם אשם.ואגב העניין של החוק זה ויכוח של אפלטון עם אריסטו אם אפשר לעשות שלטון חוקים או שאין החוק יכול להתלבש על המקרה של האדם ונסיבותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:10 |
|
| |
| די88 כתב: |  | פתוח גם בבית ספר חילוני יש דתיים....וגם בכלא לצערנו יש חפים מפשע אז יש הכל מהכל תמיד ובכל מקום פשוט ההבדלים הם לא כ"כ משמעותיים |
|
מסכימה איתך!!!
איך אומרים? "בכל בית, יש פח זבל.." (נ.ב. אפילו בארמון!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:17 |
|
| |
ברור שהם יוצאי דופן אבל בכל מקום יש יוצאי דופן...זאת בדיוק הטענה שבכל מקום יש אנשים שונים כמובן שהם שונים במסגרת הכביכול נורמה אבל הם עדיין שונים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:33 |
|
| |
יוצא דופן פירושו שהם לא נכללים בנורמה של המקום.במוקדם או במאוחר הם לא היו שם.אני מסכים איתך שבכל מקום יש יוצאי דופן אבל לא בכל מקום יש את כל הסוגים כי אין פראבילגיה במסגרות מסודרות להיחשב חלק מהכלל ולהיות שונה.
אני מצטער שאני מכביד את האוירה באשכול,אני שם לב שאני כותב יותר מידי שורות...סליחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:36 |
|
| |
חחחחח אני בטוחה שכותבת האשכול לא תבין איך הגענו לנושא הזה יש פריבליגיה להיות שונה הקטע הוא שבד"כ יש כמה שונים והם מתאגדים יחד
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:40 |
|
| |
נכנעתי:) אבל לא הסכמתי. לך לפחות יש אחת שהתאגדה איתך והסכימה איתך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 15:45 |
|
| |
האלכסנדרה(כותבת האשכול)מה שכתבנו כאן קשור כי מה שיפה שם במכון לב גם לשיטתי-זה שיש שם את כל הסוגים וזה מסיבה שכתבתי ההנהלה לא משוייכת לגוון מסיוים מה שמדריך את המקום זה תורה ועבודה אז אם זה מתאים לך מה שנותר לך זה רק לברר על הבחור,אם יש לך הצעה משם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 20:03 |
|
| |
| די88 כתב: |  | זאת המטרה הסמוייה של כל האשכולות... אם האשכול לא נוצר בשביל לסטות ממנו אז בשביל מה הוא נוצר?! P: |
| חחחחח...זה היה טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 21:46 |
|
| |
מכוןןןןןןןן לב אחד המקומות הטובים שקיימים ............. תאמני לי במצב של הבחורי ישיבות של היום ירא"ש זה דבר נדיר ולפעמים במקומות האלו יש בחורים מדהימים .................
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 00:39 |
|
| |
לימודים במכון לב אינם יכולים להעיד על רמה רוחנית מסוימת, מכיוון שהמקום מאכלס סטודנטים מכל הרמות הרוחניות ומכל קצוות הקשת. החל מחסידים וכלה בדתיים לייט. (ולא שאני חושב שלמגזר יש השפעה על הרמה הרוחנית.) אבל לימודים במכון לב יכולים כן להעיד על זה שמדובר בבחור חכם משכיל ומשקיע עם יכולת לעמוד בלחץ לימודים מטורף.
אני עשיתי שם מכינה קדם אקדמית של שנה, הדרישות הלימודיות שם הם הרבה מעבר למה שבחור חרדי ממוצע שלמד בישיבה יכול לעמוד בהן. לצערי פרשתי משם ולא המשכתי את לימודי האקדמיים במכון מכיוון שהלימודים במקום תובעים הרבה מאמץ. במקום שבו אני לומד כעת (שנה ב') הקושי הוא כאין וכאפס לעומת מה שעוברים הסטודנטים של מכון לב.
קצת התפזרתי, אז אתן לך סיכום במשפט אחד. אם את מחפשת בחור ירא שמים תאלצי לברר עליו. אך אם את מחפשת בחור משכיל הגעת למקום הנכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2011 23:55 |
|
| |
המקום מאכלס מגוון, אבל מבחינה איכותית הרמה שם גבוהה הרבה יותר מבמסגרות דומות כבמכון לנדר, מכללה חרדית, קרית אונו וכו'. הלימודים הם תובעניים, גם המקצועות הם ייחודיים יותר ולא כאלה שמבזבזים את הזמן עליהם. זה לא אומר שהם חזקים יותר מבחינה דתית, אבל בהחלט רובם בעלי שיקול דעת ו"ראש על הכתפיים", הם אנשי עמל, לא בטלנים. וחותרים למטרות (חלוקת יום ללימוד תורה, הישגים השכלתיים, שילוב עתודה צבאית וכו')
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 23:46 |
|
| |
חניביצים רובם
|
|
|
|