|
|
| נשלח ב-23/1/2012 23:59 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | אז אתה בעצם אומר שאני צריכה לאהוב את האדם בלי קשר לתכונות שלו. סתם לאהוב אותו- בלי סיבה.
אתה לא מבין שמבחינתי מה שגורם לי לאהוב אותו אלה התכונות שמרכיבות אותו... כי זה הוא! ולהיפך, אני לא סובלת... אין אדם מושלם... והאדם הוא המכלול של התכונות שלו לטוב ולרע.
לא יודעת אם היו לך פעם מערכות יחסים, אבל אני אגלה לך סוד. הייתי פעם במערכת יחסים עם אדם שבכלל לא נמשכתי אל היופי שלו, אבל בגלל שהוא היה ממש מיוחד מבחינת אופי, אז התחלתי לאהוב גם את המראה שלו... |
|
אני לא אומר שצריך לאהוב אדם בלי קשר לתכונות שלו. וגם אין ספק שכל קשר בעצם מתחיל מנקודה אינטרסנטית. אבל כשמדברים על "אהבה" אמיתית, שם היא חייבת להיות נטולה מאינטרסים. הרגש חייב להיות זך ונקי, להגיע לרמה שאת אוהבת את השני לא בגלל התכונות שלו או בגלל מה שהוא מספק לך. אלא בגלל מי שאת כשאת לידו....(תעמיקי במשפט האחרון, אז תביני יותר על איזו תחושה אני מדבר)
ואומר לך משהו? הסוד שאת מגלה לי, כתבתי לך אותו לפני 2 התכתבויות - ציטוט: "אני לא אוהב אשה כי היא יפה, היא יפה כי אני אוהב אותה"... ואז בכל זאת לא הסכמת איתי, ואילו כעת את עצמך אומרת את זה.. איך זה..?!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 02:34 |
|
| |
1. אתה מאפשר להיות להיות עצמי לידך, אפילו אם זה אומר להיות חלשה.
3. הסובלנות שלך כלפי הגחמות הפרטיות שלי.
8. האופן שבו אני תמיד מרגישה מיוחדת כשאני איתך.
כל הדברים האלה: הם ביטוי לאיך שהיא מרגישה כשהיא איתו.
שזה די מתחבר למה שאתה אומר....
בקיצור, פחות או יותר דיברנו על אותם דברים אבל בתדר שונה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2012 10:00 |
|
| |
וכבר אמר מי שאמר היופי שוכן בעייני המתבונן...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2012 00:07 |
|
| |
| Fake_smile כתב: |  | 1. אתה מאפשר להיות להיות עצמי לידך, אפילו אם זה אומר להיות חלשה.
3. הסובלנות שלך כלפי הגחמות הפרטיות שלי.
8. האופן שבו אני תמיד מרגישה מיוחדת כשאני איתך.
כל הדברים האלה: הם ביטוי לאיך שהיא מרגישה כשהיא איתו.
שזה די מתחבר למה שאתה אומר....
בקיצור, פחות או יותר דיברנו על אותם דברים אבל בתדר שונה.
|
|
אם תעמיקי בדברים, תראי שזה לא תדר שונה, אלא הסתכלות שונה במהות ביני לבינך. וכמובן התוצאה בהתאם..
|
|
|
|
|