ליאור היקר ביותר
הפורום הזה לא מיועד להודעות כמו שלך, אבל פיקוח נפש דוחה הכל.
איני מביא כאן כסף, אבל כמה דברים שיעזרו מאד, ואולי גם יובילו לסיוע כספי.
ראשית, ניכרים דברי אמת, אבל בכל אופן, עם כל הרצון לעזור, יש כאן רק הודעה כתובה עם מספר בבנק ואימייל. זה יכול לעשות גם רמאי. ולא שחשדתי בך אלא שכל אדם רוצה לדעת למי הוא נותן.
אילו היה אחד מחברי הפורום שמכיר אותך מעיד שזה כך, היתה היענות. כאן זה פורום חרדי, ולכן מעטים מזדהים בשמם (אני לא, בלי קשר אליך אלא בגלל בעיות פנים חרדיות). אבל יש כאן כמה, שיציינו את שמם, ויתכן שהם יסכימו אם תרצה לעמוד איתך בקשר ולהעיד שאכן הסיפור למרבה הצער נכון וראוי לעזור.
ולגבי צערך - זה נסיון שאף אחד לא רוצה ופוחדים לחשוב עליו, אבל אני מבקש את רשותך לומר משהו.
ראשית, אסור להתייאש. אפילו לומר את זה קשה, אבל זו משימה יומיומית, ולא רק חולים מתמודדים איתה.
כל כך קל להתייאש בעולם הזה. ואפשר לומר שזו אולי אחת המשימות הכי גדולות שלנו בחיים: לקבוע תוכנית של ניצול זמן לדברים חשובים באמת.
מה הם הדברים החשובים באמת?
קודם כל, מה שמדבר אליך.
ושנית, לא ציינת מה הרקע שלך, אז איני יודע אם דברי יהיו רצויים או, להפך, מיותרים כי הם ברורים מאליהם.
איננו לבד כאן, בעולם הזה.
יש בורא, יש משגיח, יש שומע תפילה.
למה הוא הביא עליך מחלה כה נוראה, איני יודע ואיני יכול לומר.
אני כן יכול לומר אותם דברים קשים כל כך שכתב אחד הרבנים הגדולים בתולדות עם ישראל, הרב יוסף דב סולוביצ'יק:
אל תבזבז את הייסורים!
אל תבזבז את הזמן!
אל תניח לעצמך להתייאש.
לפעמים אדם יכול להספיק בניצול מלא יותר ממה שיעשו אחרים בשמונים שנה.
אני משער שהשנים האחרונות היו קשות מאד. אבל גם כאשר אדם במיטה לבדו ומתייסר כאשר הקרובים לו מתקשים לראותו, עדיין יש מי שמקשיב לו. ה'.
ואין מעצור לה' להושיע, ברב או במעט. כלומר, בין אם בדרך הטבע (תרופות, סטטיסטיקה טובה) או בנס.
אני מאד מאד ממליץ להשיג את הספר "אתהלך" (נדמה לי שגיבור הספר הוא הרב אהרן מרגלית). אדם שהתמודד עם מחלות קשות מאד, יצא מהן, נותר בעל מום והתגבר על זה, והיום ומזה זמן רב הוא תורם לאחרים באופן שאפשר רק לקנא בו.
(זה נכון בין למי שמאמין ובין למי שלא. לנצל את הזמן לטוב, למה שאתה אוהב, למה שחשוב לך).
אני מאחל לך רפואה שלימה. אשתדל להתפלל עליך. אני משער שכל מי שיקרא את בקשתך יתפלל עליך. אני מאמין ואפילו יודע שתפילה מועילה (אם כי זה לא מאה אחוזים לצערנו).
ואם תרשה לי, אסיים במילים יותר אישיות:
התחזק, יאיר רעי הטוב, כי אחינו אתה.
איני יכול אלא להושיט לך יד וירטואלית ולחבקך ולאחל לך בריאות וכוחות לנסיון הגדול שלך.
רפואה שלמה ממי שכל הרפואות שלו.
(אם תרצה, כתוב כאן או אלי באישי).
 |
|
|