| נשלח ב-29/1/2012 21:23 |
|
| |
להוריד על עיר מגורים
קרובת משפחה שלי היא בחורה רגילה לכל דבר, אולי קצת יתרונות פה ושם, אבל בגדול בחורה רגילה. היא גם בת 27 ורווקה.
אז אני מתקשר אל אמא שלה ומציע בחור, אחרי כמה ימים אני מתקשר שוב לשמוע עדכונים. הוא לא מתאים לנו בגלל שהוא גר בנתיבות. אמרתי לה, איך היא מורידה על כזה דבר? אז היא אומרת לי, מה אתה מתפלא, לפני שבוע הורדנו בחור כי הוא גר בבני ברק! (הם ירושלמים.)
אני בהלם...
אז אני פונה לחברי האתר, כמה רחבה תופעה זו של הורדת הצעות על בסיס עיר מגורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 22:17 |
|
| |
מצד אחד אני אומרת הזוי, מצד שני, אני מורידה תושבי חו"ל ולגמרי ניגשת עם סטיגמות על בניברקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 23:11 |
|
| |
חחח.. מילא היו מורידים על קריצפרים.. אבל בניברקים??... אחלה אנשים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 23:18 |
|
| |
זו "נבלה וזו "טריפה"..מה ההבדל?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 23:28 |
|
| |
מעפיל, יש לי קרובת משפחה באותו המצב בערך. רק לפני כמה ימים אמא שלי סיפרה לי על מה היא הורידה שידוך שההורים שלי הציעו, וסמרו לי השערות. אם לא הייתי יודעת טוב יותר הייתי מאמינה שזה נובע מחוסר רצון עז להתחתן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2012 23:47 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | קרובת משפחה שלי היא בחורה רגילה לכל דבר, אולי קצת יתרונות פה ושם, אבל בגדול בחורה רגילה. היא גם בת 27 ורווקה.
אז אני מתקשר אל אמא שלה ומציע בחור, אחרי כמה ימים אני מתקשר שוב לשמוע עדכונים. הוא לא מתאים לנו בגלל שהוא גר בנתיבות. אמרתי לה, איך היא מורידה על כזה דבר? אז היא אומרת לי, מה אתה מתפלא, לפני שבוע הורדנו בחור כי הוא גר בבני ברק! (הם ירושלמים.)
אני בהלם...
אז אני פונה לחברי האתר, כמה רחבה תופעה זו של הורדת הצעות על בסיס עיר מגורים? |
|
ואותי מעצבן בכול הסיפור הזה, שהם עוד מתבכיינים...
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 02:58 |
|
| |
לא משנה בת כמה היא כבר.. הגיל הרבה פעמים לא מוכיח על תוספת שכל.. אז אותם שטויות שהיו בגיל 17-18 נשארו גם לעשור שבא אחריו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 11:25 |
|
| |
לדעתי להוריד על עיר מגורים זה דבר אוילי ביותר!!!
פגשתם פעם איזה בן אדם טיפש שבא מעיר X אז החלטתם שכל בני עירו טיפשים?
יצא לכם לעבוד עם מעסיק מעצבן מעיר דרומית/ צפונית/מזרחית/ מערבית - אז זה אומר שכולם שם כאלה?
איזה שטויות במיץ...
סתם הכללות כמו כל דבר אחר....
נכון שלמשל ירושלמים מתקשרים הכי טוב בינם לבין עצמם.... (ואני לא היחידה שאומרת את זה....)
ולפעמים אנשים ממקום אחר וזר ומרוחק - עושים רושם של אנשים שנחתו מכוכב אחר, אבל תמיד יש את האנשים המוזרים/ הלא סטנדרטיים/ המעופפים/ המעצבנים/ ה... וה.... וזה ממש לא קשור בהכרח למקום מגורים.....
אני מכירה משהי שחיפשה לבן שלה רק ירושלמית.. בסוף הוא באמת התארש עם ירושלמית.... אבל לכו תדעו אם בן/ת זוגכם לא נמצא בקצה השני של הגלובוס?
להוריד בגיל 27 על כאלה דברים זו טיפשות לשמה!!!
יש כ"כ הרבה דברים שבגיל הזה בנות יאלצו להתפשר עליהם... עיר מגורים אפילו לא אמורה להימצא בליסט לדעתי....
אם זה מצוי המון? לא יודעת, לא יצא לי להיתקל בהרבה מקרים כאלה...
יכול להיות שאנשים שאני מכירה הם מידי נורמלים בשביל להוריד בגלל כאלה דברים....
כי בעצם תחשבו - האם עיר מעצבת אישיות ואופי של בן אדם?
נכון שיש דברים משותפים, לא אומרת שלא.... אבל כל אדם הוא יחיד ומיוחד ושונה בתכלית מחברו....
כך עפ"י עניות דעתי....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 30/01/2012 11:27:08
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2012 23:09 |
|
| |
באופן אישי אני מבין אולי שיש רתיעה מסויימת מערים מסויימות,
אבל לפסול באופן גורף לטעמי זו טעות
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 10:54 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | קרובת משפחה שלי היא בחורה רגילה לכל דבר, אולי קצת יתרונות פה ושם, אבל בגדול בחורה רגילה. היא גם בת 27 ורווקה.
אני בהלם...
אז אני פונה לחברי האתר, כמה רחבה תופעה זו של הורדת הצעות על בסיס עיר מגורים? |
|
התופעה רחבה כרוחב תופעת הטמטום וכיון שתופעת הטמטום רחבה ניתן להניח שהתופעה הנ"ל רחבה אף היא.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 16:53 |
|
| |
הפעם אני בתפקיד המאבחן ולהלן הדיאגנוזה אודות המטופל: הנ"ל סובל מהפרעה נפשית המכונה בעגה המקצועית "חיים בסרט", בנוסף ישנם סימנים ברורים למנת משכל נמוכה היכולה להגרם כתוצאה מתורשה, סביבה, או שניהם. ולגופו של עניין: הכרתי המון ! אנשים שהם האנטיתזה המוחלטת של הסטיגמה אודות היישוב ממנו באו. מסכים עם זה שיש דפוסי התנהגות מסויימים שיותר נפוצים בערים ספציפיות אבל מכאן ועד להוריד שידוך המרחק ענק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 13:56 |
|
| |
אני מבינה את ההסתייגות מהסגנון ה'דרומי' והסגנון הבניברקי.. אבל להוריד בגיל כזה.. זו בעיה שכלית כלשהי..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 17:36 |
|
| |
לא מסכימה איתך.... מוסית ברוכה השבה.... גם לי היו פעם כאלו הסתייגויות... ואני ירושלמית, להזכירך.... אני לא מדברת עכשיו על שידוכים - אני מדברת בכללי - עד שהכרתי בנות מהדרום ועוד מקומות בארץ - שפשוט אין עליהן!!! מכירה גם את אלה שבגללם/ן נוצרו הסטיגמות האלו - אבל כל בן אדם הוא אינדווידואל!! ומי ששופט אדם רק לפי מקום מגורים מפספס - בעיה שלו....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 17:49 |
|
| |
לא ראיתי איפה בדיוק לא הסכמת איתי.. בקטע של הגיל? אני גם מושעת מהסטיגמות האלה אבל רק כי הן הוכחו כנכונות בכל אופן אני בודקת כל מקרה לגופו..
ותודה על קבלת הפנים :)
|
|
|
|
|