בית פורומים שידוכי חרדים

ראיתי בחורה וזה לא יוצא מהראש!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2012 13:22 לינק ישיר 

תראה, ברור שהכל מתחיל ממשיכה חיצונית מסויימת, אנחנו אנשים חומריים אחרי הכל ואני אפילו הראשון.... יש התלהבות מסויימת ממראה, שנראה מוצא חן בעיניי. אבל לא זה הגורם העיקרי. וכראיה, ראיתי הרבה יפות אבל מיד עצרתי את זה באיבו כדבריך, כי ידעתי שלא זה מה שאני רוצה מעצמי. לא שיש לי התנגדות למראה חיצוני טוב מהרגיל, אבל לא מוכן שזה יבוא על חשבון הדברים החשובים לי באמת. לשאלתך, ברור שההתחלה של כל העניין נובע מהסתכלות במראה החיצוני, ולאו דוקא, גם צורת הלבוש והצניעות אותה היא משדרת. משם והלאה מתחיל השלב של הבירורים, והדמיון שמתחיל לפתח את הרגש, כפי שהיטבת להגדיר זאת. באשר לעצתך, אני חושב שהיא באמת במקום ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 13:49 לינק ישיר 

roeiuzan כתב:
תראה, ברור שהכל מתחיל ממשיכה חיצונית מסויימת, אנחנו אנשים חומריים אחרי הכל ואני אפילו הראשון.... יש התלהבות מסויימת ממראה, שנראה מוצא חן בעיניי. אבל לא זה הגורם העיקרי. וכראיה, ראיתי הרבה יפות אבל מיד עצרתי את זה באיבו כדבריך, כי ידעתי שלא זה מה שאני רוצה מעצמי. לא שיש לי התנגדות למראה חיצוני טוב מהרגיל, אבל לא מוכן שזה יבוא על חשבון הדברים החשובים לי באמת. לשאלתך, ברור שההתחלה של כל העניין נובע מהסתכלות במראה החיצוני, ולאו דוקא, גם צורת הלבוש והצניעות אותה היא משדרת. משם והלאה מתחיל השלב של הבירורים, והדמיון שמתחיל לפתח את הרגש, כפי שהיטבת להגדיר זאת. באשר לעצתך, אני חושב שהיא באמת במקום ...

זה שאתה מתלהב או נשמך למראה חיצוני, אין בזה חסרון, אחרי הכל זה רק מוכיח שאתה בן אדם בריא. 
השאלה היא רק מה זה גורם לך, וכשזה גורם לך לפתח חלומות ורגשות, זה באמת אליה וקוץ בה. 

ואיחוליי שבאמת מעתה והלאה רק תצליח להכניס את עצמת רגשותיך תחת כנפי השכל וההגיון:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2012 05:39 לינק ישיר 

לא הבנתי למה קשה לכם להבין את הבחור
אם אתה מכיר את הבחורה תעשה צד אל תיהיה אדיש תפנה לגורם או אשיות שתעביר לה את המסר בצורה עקיפה בלבד כמובן
מי אמר שזה לא המזל שלך לפחות ניסית... ברגע שתשמע את המילה לא זה ירד לך
או בעז"ה יהיה פגישה וזה יתקדם

בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ראיתי בחורה וזה לא יוצא מהראש!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.