| נשלח ב-12/3/2012 16:39 |
|
| |
מה יותר כואב?
בתור סקר: מה כואב לכם יותר-כשאומרים לכם תשובה שלילית או שאתם אומרים תשובה שלילית?כמובן לאחר פגישה...
ובהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בכל לשון בפני הבחורים הנחמדים שהורדתי אפילו על פגישה ראשונה..ושממש היה נראה להם שאין סיבה...סליחה!!! אבל ב"ה אני לא מצטערת על אף בחור שהורדתי...פשוט לא הייתה התאמה.
תוקן על ידי available1 ב- 12/03/2012 16:42:31
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 17:07 |
|
| |
אמרו לי שבחורים יותר נפגעים מתשובה שלילית, בכל אופן יש בחורים שכואב לי להוריד אותם (כואב הלב עליהם) ויש שממש לא - נעכסים למיניהם. מי שמוריד אותי מה שכואב זה שמשמים עוד לא הגיע הזמן אחרת איך היו מורידים בחורה מקסימה כמותי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 17:12 |
|
| |
אם מורידים אותי בשלב הבירורים, זה כואב יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 17:49 |
|
| |
לא נעים לשמוע 'לא', אבל אני מעדיפה להרגיש לא נעים מאשר לתת לאחרים את ההרגשה הזו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 18:00 |
|
| |
אחרי הפגישה, לא הייתה בחורה שרציתי והיא לא, כך שאני לא יודע. אבל המון המון מורידים אותי בברורים, (מכמה סיבות שרובן לא בשליטתי) וזה ממש משש מבאס.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 20:31 |
|
| |
אני מעדיף לקבל תשובה שלילית ולא לומר אותה. אני לא חושב שזו תחרות מי אומר 'כן' ומי אמר 'לא' אם צד אחד חושב שזה לא מתאים זה לא פוסל אף אחד ולא אמור להכאיב. פשוט לא מתאים וזהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 21:53 |
|
| |
לי אישית, לא כואב שאומרים לי לא, אחרי הכל אני מודה להקב"ה שזה לא נמשך סתם וגם מודה על המסר שהוא שלח לי בפגישה הזאת. מלבד שכמו שאני מבין שאני לא רוצה את כל אחת, טבעי הוא הדבר שגם אני לא יתאים לכל אחת.
אבל בהחלט לא קל לי עם התחושה הלא נעימה של הצד השני ובד"כ אני מוסיף תפילה שהצד השני לא ירגיש ייפגע מתשובתי השלילית.
אבל סתם הארה, את נפגשת עם מישהו מהפורום שאת צריכה לבקש פה סליחה?! ואם לא, אז מה התועלת ב-לבקש פה סליחה?! אם כבר עדיף שתתפללי להשם שיכניס בלבם שימחלו לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 22:00 |
|
| |
תלוי באיזה מצב זה, אם זה משו מתקדם זה יהיה קשה בכל מקרה, ואם זה משו התחלתי זה לא אמור להיות מידי קשה. אולי לא נעים ולא כיף אבל לא משו שסוחבים אותו יותר מידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 22:11 |
|
| |
אני בקשתי פה סליחה כי: א.אין לדעת אם הוא אפילו צופה פה.ב.בתור מכתב שלא נשלח...היות ואינני יכולה לפנות אליו/הם אז עשיתי זאת פה.זה הייד פארק או לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 22:13 |
|
| |
פשוט רציתי לעורר פה שלפעמים גם הצד שאומר לא מרגיש עם זה קשה(לא מבחינת ההחלטה אלא מבחינת פגיעה אפשרית..) ולא רק הצד שסרבו לו. פעם מישי אמרה לי "את כל בחור שיראה אותך וכו ירצה אותך.." ב"ה זה נכון רק חבל שהיא לא גמרה את הברכה-שאני ארצה אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 22:52 |
|
| |
ההרגשה של הכאב זה לרגע. אחרי זה זה עובר. כי אין לנו מה להצטער על משהו שלא שייך לנו- ולא השגנו אותו. וזה שמורידים בשלב הבירורים וכביכול לא נותנים לנו הזדמנות להראות מי אנחנו, מעבר לפרטים היבשים ששמעו עלינו- זה אחד הניסיונות הקשים. וצריך להאמין שזה לטובתנו אפילו שבכלל לא ברור לנו איך זה לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2012 23:58 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | אחרי הפגישה, לא הייתה בחורה שרציתי והיא לא, כך שאני לא יודע. אבל המון המון מורידים אותי בברורים, (מכמה סיבות שרובן לא בשליטתי) וזה ממש משש מבאס..  |
|
מזדהה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 01:05 |
|
| |
מכירים את התחושה שלא ממש בא לכם על בחור אבל היתה פגישה יחסית טובה ואז אתם מתפללים שהוא יגיד את הלא?....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 03:03 |
|
| |
| בחורהנט כתב: |  | | מכירים את התחושה שלא ממש בא לכם על בחור אבל היתה פגישה יחסית טובה ואז אתם מתפללים שהוא יגיד את הלא?.... |
|
בטח מכירים!!!!
אותי מעצבן כאיל זתומרת אני מעדיפה לשמוע לא מאשר לפגוע בבחור אבל מעצבן אותי הטענות הטיפשיות שאותן אומרים הבחורים!!!! כאילו דא!!!!! בחור אחד שהיה מזה חכם.... שממש גמרו את ה-הלל על חכמתו....הוריד בטענה טיפשית ברמות על!!!! מי שלא יודע מה לאמר.... שלא יאמר!!!! אני חושבת שהטענה הקלאסית ש "לא מתאים (הסגנון וכיוצ"ב)" מתקבלת בהחלט אם אין לכם משו נורמאלי לאמר!!! או שאתם לא רוצים לפגוע... אבל טענות טפשיות ממש מעצבנות!!! חוצמיזה....ה' תודה!!!! בעצם.... גם על זה ה' תודה!!!! שיהיה כפרת עוונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2012 08:54 |
|
| |
הכי כיף... שזה כ"כ 'לא' שאפי' אין צורך להתקשר להודיע לשדכן.. :))
|
|
|
|
|