| נשלח ב-28/3/2012 00:30 |
|
| |
לבקש סליחה על שבירת שידוך?
אהלן חבר'ה!
מנקר בליבי ספק זמן רב, ואשמח מאוד לשמוע את דעתכים.
לפני כשנה וחצי שברתי שידוך. השבירה הייתה פתאומית ובכלל לא צפוייה לבחורה. היא לקחה את העניין בצורה מאוד מאוד קשה,
ולא הסכימה לסלוח בשום פנים ואופן, וודאי שלא לכתוב "כתב מחילה". אחרי כמה חודשים של שיכנועים מכה גורמים, היא שלחה לי כתב מחילה וכתבה, שאין לה בליבה עלי דבר והיא סולחת.
לאחרונה, אני יותר ויותר תוהה האם היא באמת סלחה לי מכל הלב. היא בנתיים ברוך ה' התחתנה ואני לא יודע האם כדאי לבקש ממנה שוב סליחה, או אולי זה רק יפתח לה פצעים שהגלידו.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/03/2012 07:14:06
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 00:40 |
|
| |
אתה יותר ויותר תוהה, בגלל שלא הולך לך בשידוכים ואתה חושב שזה בגלל זה?!
אם כך, א. גם אם באמת זה יפתח משקעים ישנים, עדיין תמיד נעים לשמוע מהשני סליחה.. שאכפת לו.. ב. לדעתי היות והיא כעת נשואה, אז אני לא חושב שזה יפתח, וגם אם כן יש לך אפשרות מעולה להתמודד עם זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 01:14 |
|
| |
כדאי לשאול רב עם כתפיים רחבות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 02:29 |
|
| |
מכיון שהיא נשואה היום,אתה יכול להיות ,סמוך ובטוח,שאין לה עליך קפידא ,אפילו במקצת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 10:59 |
|
| |
אין טעם לבקש סליחה אחרי שהיא נשואה. אם היא מאושרת היא כבר לא רוצה לשמוע ממך, אם היא לא מאושרת בקשת הסליחה חסרת טעם. הרי היא עכשיו סובלת, וכל זמן שהסבל נמשך היא תראה אותך אשם במידה זו או אחרת לכל הסבל שלה. בהתאם לכך, עדיף לא להזכיר לה פרשה זו בכלל.
אבל דבר אחד אני תוהה, איך אפשר לשבור לאדם אחר את הלב? עם כל הסיבות והתירוצים שבעולם, איך אפשר לעשות כזה דבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 12:11 |
|
| |
דעתי היא שצריך לבקש סליחה גיליתי בחיי הקצרים שעברתי שהיה לי בחורה שהורדתי לאחר כמות לא קטנה של פגישות וגם לאחר שהתחתנה היא הקפידה עליי ואז הגעתי לתובנה שישנה סוג של השפלה בדבר שלא שוכחים גם אם עכשיו טוב לה.....וגם לך תדע אם היא לא התפשרה....ומרגישה בכך ולגבי החשש של לפתוח את הנושא אני חושב שזה ממילא פתוח אצלה וזה רק יכול לעשות לך טוב....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 13:06 |
|
| |
מעפיל, לא הבנתי את שאלתך בסוף
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 14:26 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | אין טעם לבקש סליחה אחרי שהיא נשואה. אם היא מאושרת היא כבר לא רוצה לשמוע ממך, אם היא לא מאושרת בקשת הסליחה חסרת טעם. הרי היא עכשיו סובלת, וכל זמן שהסבל נמשך היא תראה אותך אשם במידה זו או אחרת לכל הסבל שלה. בהתאם לכך, עדיף לא להזכיר לה פרשה זו בכלל.
אבל דבר אחד אני תוהה, איך אפשר לשבור לאדם אחר את הלב? עם כל הסיבות והתירוצים שבעולם, איך אפשר לעשות כזה דבר? |
|
מדהיםםם! אחרי ששומעים על כל כך הרבה מקרים כנ"ל, [וחוששים להיות חלק מזה...] טוב לשמוע שיש מי שבאמת לא מבין איך אפשר?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 14:31 |
|
| |
עובר_ושב תשאל את אורor20 היא כנראה הבינה את זה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 15:21 |
|
| |
לעיתים לאחר שעובר זמן רב יותר קל לסלוח:
|
| נשלח ב-28/3/2012 18:10 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | עובר_ושב תשאל את אורor20 היא כנראה הבינה את זה טוב. |
|
לא שיש לי בעיה לענות אלא שלא נראה לי שיש על מה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2012 18:41 |
|
| |
עזוב, שכח ממנה. אין שום טעם להתעסק איתה.
|
|
|
|
|