בית פורומים שידוכי חרדים

חגיגת ימי הולדת לגיל המתבגר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2012 00:20 לינק ישיר 
חגיגת ימי הולדת לגיל המתבגר

אשמח לשמוע את דעתכם - חברתי חוגגת בקרוב יומולדת של גיל 30++, כידוע, הרבה בנות מעדיפות להדחיק וומציינות בקול כי הן לא רוצות לחגוג ויום זה מבחינתן הוא יום שמסמל: ״הנה עברה עוד שנה והמצב לא השתנה״... האם הייתם רוצים שיחגגו לכם? הייתם מעדיפים שיתעלמו? איזו סוג חגיגה? תודה:)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 00:45 לינק ישיר 

אם יורשה לי.. דעתי באופן כללי על ימי הולדת שזה מסמל את זה שאני מתקרב בעוד צעד למשו שאני לא רוצה

מצד שני עכשיו אני יותר צעיר ממה שאני אהיה אי פעם.. אפשר לומר אבל שזה הצד הפסימי שלי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 00:55 לינק ישיר 

קרה לי לא מזמן מקרה דומה: חבר שהגיע לגיל 35 ולא זכה בפרי בטן. התלבטי ביום הולדתו האם לאחל לו מזל טוב או להתעלם. בסופו של דבר החלטתי לאחל, נגשתי אליו ברכתי אותו, אמרתי לו מזל טוב, הוא שמח מאוד! לא נראה לי שאנשים אוהבים שמרחמים עלהים. כמובן לא לחגגוג בראש חוצות, אבל משהו פשוט וסמפטי נראה לי יתקבל בברכה.   

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 01:21 לינק ישיר 

תלוי מי עושה את המסיבה. אם זה חברות במצב דומה, זה יחזק אותה שהיא לא היחידה במצב הזה. אם זה אחים ואחיות שכל אחד מגיע עם שנים עשרה ילדיו, זה דורש בחורה מאד מיוחדת שתוכל להתגבר על רגשות האבדון, הפספוס והקנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 01:34 לינק ישיר 

ברגישות, (וכמובן בהתחשבות כמו שמעפיל כתב) אבל חייבים לעשות יום הולדת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 02:42 לינק ישיר 

אני חושבת שתלוי באמת מי החבר'ה החוגגים, התייחסות חייבת בכל מקרה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 12:38 לינק ישיר 

אני חושב שאם החברה באותו מצב של חוגג/ת היום הולדת אז אפשר ורצוי לחגוג (לא לחפור עם בקרוב אצלך)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 15:59 לינק ישיר 

זה שאלה מאד קשה כי מצד שני בן אדם לא אוהב ששוכחים את היום הולדת שלו ומתנה עם ברכה ודאי חשוב לתת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 16:00 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
קרה לי לא מזמן מקרה דומה: חבר שהגיע לגיל 35 ולא זכה בפרי בטן. התלבטי ביום הולדתו האם לאחל לו מזל טוב או להתעלם. בסופו של דבר החלטתי לאחל, נגשתי אליו ברכתי אותו, אמרתי לו מזל טוב, הוא שמח מאוד! לא נראה לי שאנשים אוהבים שמרחמים עלהים. כמובן לא לחגגוג בראש חוצות, אבל משהו פשוט וסמפטי נראה לי יתקבל בברכה.   

כשאדם מתעלה, העולם מתעלה עימו. (הרמח"ל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/4/2012 21:38 לינק ישיר 

בטח לחגוג
אז היא/הוא רווק/ה. אז מה.
זה רק עניין של סטטוס.
אני בטוחה שיש הרבה פעלים מעבר
הרבה על מה להודות
וסך הכל יש כאלה שבכלל לא מגיעים לגילאים מתקדמים...

בקשר למשפחה ואחיינים-
הם משפחה!
דירבאלק אם לא יבואו לחגוג איתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 01:43 לינק ישיר 

הקטע שהיומולדת אוטוטו והיא ממש אסר עלי לחגוג לה ואני לא יודעת מה לעשות... נראה לי שנצא למסעדה ונוותר על הזיקוקים ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2012 11:50 לינק ישיר 

יום הולדת זהו יום שתמיד משמח ולא משנה באיזה גיל וכפי שאומר רבי נחמן מברסלב: "ום הולדתו של האדם זהו היום בו העולם לא יכל להתקיים עוד בלעדיו" תחשבו על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חגיגת ימי הולדת לגיל המתבגר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext